2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzu kiralamak niyetim çünkü hayatta bir daha kullanacağım bişey değil gelinliği de diktirip bırakıcam son dakika caymazsam :KK69: eminönünde baktım bindallılara 200 tlden başlıyordu ama kiralama pek bulamadım genelde satın almak zorundasın orda fatihede bakmıştım biraz orası da öyle ortalama fiyatlar 300-400 tl normal şalvarlı olanlar elbise şeklinde olanlar 500den başlıyor tarlatanlı kaftanlar sa en ucuz 1300e gördüm kiralama o da. Malesef durumlar böyle :KK47:
oooooo 1300 mü abooo ne etmişler hemdee kiralamaa:KK57:cnm trabznda çoook ucuz arkadaşım tarlatanlı giymişti yalan demiş olmayayım da 175 e mi ne kiralamıştı. hatta dahada ucuz olabilir.. anaamm istanbul uçmuşşş.. hemde çook güzeldi giydiği model.. katalogtan seçmiştik hiç giyilmemişi kiraladı şansına :) 175 idi. bende ona kiralamak yerine 50 lira daha kat al satın demiştim en azındna milletin giydiğini giymezsin deyince kadın hiç giyilmedi demişti . :)

Öyle derlerdi evet haklısın :)) ama ben bildiğim kadarını söylüyorum canım benim sözden kalan 2 kurabiyem var mesela saklıyorum :) Teşekkür ederim şeker hamurundan kurabiyede öyleyimdir üstüme tanımam :)
canım bence sende instagram hesabı aç :) .. böyle marifetli olan hanımlar açsın işte satışa sunun :) daha iyi olmaz mı.. :) nede olsa elinizden geliyor :)

canım bence sende instagram hesabı aç :) .. böyle marifetli olan hanımlar açsın işte satışa sunun :) daha iyi olmaz mı.. :) nede olsa elinizden geliyor :)

Çalıştığım için yetiştiremem canım :) yakınlarıma yapıyorum genelde :)

cellispost: 38602655 .!.:
hııımm çalışıyorsan çok zor.. ayy ben üşenirdim yapmaya :) kendi sözün nişanın olunca hevesli hevesli yaaprsında dışarıya yaparken üşenirim :KK43:
Ben yapiyorum canim. Sevdiğin surece sorun yok. Strestr atiyorsun :) her siparis ayri heyecan ;)

KUrabiye konusunda arkadaslarin dedigi gibi kesinlikle birsey olmuyir.yapip satiyorum. 3 senedir sakladigim var hic birsey olmadi. Yenmesini 10 gundeb sonra tavsiye etmiyorum bayatlar cunku ama saklanir :KK66:
:) bende kurtlar üzerinde yürür diye pek sıcak bakmıyordum:oops: şimdi mantıklı geldi sağolun içimi rahatlattınız :KK73:bende kurabiyeyi düşünmeye başladım :KK31: sevdiceğimde geçen yıl sevgililer gününde paket yollamıştı içinde kalpli kurabiyeler de vardı.. sırf kurabiyenin içinden böcekler çıkar diye atmıştım korkudan çöpe :mad::mad::oops:

:) bende kurtlar üzerinde yürür diye pek sıcak bakmıyordum:oops: şimdi mantıklı geldi sağolun içimi rahatlattınız :KK73:bende kurabiyeyi düşünmeye başladım :KK31: sevdiceğimde geçen yıl sevgililer gününde paket yollamıştı içinde kalpli kurabiyeler de vardı.. sırf kurabiyenin içinden böcekler çıkar diye atmıştım korkudan çöpe :mad::mad::oops:
Baksana sunlara bunlar atilirmi :p
Screenshot_2014-12-30-18-03-51.webp

Selamlar arkadaşlar,
2 şubat'ta gidebileceğimiz ( İstanbul, Yalova vs. )balayı için uygun fiyatlı ve temiz 3-4 gün konaklama için önerilerinizi alabilir miyim?

Back
X