- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah kuzum benim :)ayyy afıyet olsun canımm musmutlu bır yıl olsun ınşallah bızde 2016 ya gırerken yemege gıtcez anlaştık![]()
Zaten sevmediğimi söyledim biliyor. Ama yinede onun yüzüne bişeyden habersiz baksın istemiyorumCanim ben izmitte ogrenciyken evde kaliyordum, ev arkadaslarim genelde olmazlardi ben 3sene hep tek gecirdim. Hic de zor gelmedi. Final haftasi hep ocagin ilk haftasi oldugundan eve de gitmezdim yakin olmasina ragmen. Yalnizligi cok severim ben ya kafa dinlerim bence o yonden bakmalisin
Ben buna baktim hosuma gitmedi, beyaz altini da var bunun. Puruzlu gibi dokundugunda. Ablam klasik alyans kullaniyor hic oyle cizilme olmadi.
Aminn canimmkonunu okudum bu arada, eger ki adam senin nisanlini tanimiyorsa soyleme derim. Belki o bizim okuldan geldi sizin okula iyi biri degil dersin. Hani yakin olmamasi adina. Cok zor bi durum.
bu yüzük seçmekte zor iş gerçekten![]()
![]()
böyle bi elbise bulsam düşünmeden alırım
Kızlar hepimize yeni senede sağlık,mutluluk,bol para,hayırlı iş,aşk dolu güzel bir hayat diliyorum inşallah yeni senemizde her günümüz bir önceki günümüzden daha güzel olur hepinizi çoook çok seviyorum kızlar,sizinle tanıştığıma çok mutluyum öpüyorum hepinizi![]()
Amin canimcimHersey guzel gonlunce olsun
![]()
Bende cok zor sectim, gidip bakinca da ya uzeri sekilli desenli yada en olarak genis ama yandan bakinca tel gibi olan yuzukler var.
Ben bugun elbisemi aldimcok degisik bisey degil ama yakistirdim kendime hos agir duruyor.
nasıl bişey aldın ki :)Bende cok zor sectim, gidip bakinca da ya uzeri sekilli desenli yada en olarak genis ama yandan bakinca tel gibi olan yuzukler var.
Ben bugun elbisemi aldimcok degisik bisey degil ama yakistirdim kendime hos agir duruyor.
Canım beniim inşallah hepimizin :) hayırlı olsuun elbiseni görebilir miyim?![]()
paylaş elbiseni de görelim :) benim de elbisem çok sindi içime ya,neyse Allahtan çok kolay hallettim.çünkü benim için nişan elbisem çok büyük dertti :)
nasıl bişey aldın ki :)
![]()
bu seninkinden mi canım benim şaşkın bunu begendi :)
ben kalın istemiyorum ya ama nolur bilmiyorum tabi:)Fotograf cekmedik unuttuk nette bulmaya calisiyimaslinda balik model gibi ama bel kisminda alt ust ayri gibi duruyor.
Canim benim gezmedigim yer kalmadi. Balik model baktim hep ama malesef kalcaliyim arkadan cikik benimki. O sebepten asiri dikkat cekiyordu bende biraz kamufleli balik model aldim diyebilirimfoto cekmemisiz, resmu bulursam yuklicem.
Bundan degil biraz daha kalin. Buna da baktim denedim ben, yarisi mat oldugundan istemedim. Birde benimkinde taslar icinde dokununca puruzlu degil. Bunda daha dista gibi geldi bana. Gidip elinde gor mutlaka cok fikrin degisiyor![]()
Nişanlın da altın mı alacak canım?ben kalın istemiyorum ya ama nolur bilmiyorum tabi:)
![]()
![]()
![]()
bunlarda güzel gibi off off ben ne kadar sürede seçerim bilmiyorumbana kalsa 3. alır gelirim
![]()
evet canım yada onun kini yaptırcaz bilmiyorum henüz...Nişanlın da altın mı alacak canım?
Yeni yılın ilk günaydını benden olsun güzeller. Hepinize günaydın. Güzep bir yıl diliyorum sizlere
Gunaydin uyuyan guzeller![]()
Günaydın gelincklerrr :) bu yıl bizim yılımız:))
herkese günaydınn güzel hatunlarr inşallah bu yıl evlenirizgünaydın kızlar 215 gelincikleri günaydın :)
bence uygun canım özdilegin battaniyeleride güzelmiş madame cocoda indirim var yanlış görmediysem orayada bak :)sizce battaniye taç markası çift kişilik 90 lira iyimi kızlar hoşuma gitti ama karar veremedim
ben nişanlanayım o bile yeter bana canım şuan için nişanlılar da evlensin inşallahevet canım yada onun kini yaptırcaz bilmiyorum henüz...
herkese günaydınn güzel hatunlarr inşallah bu yıl evleniriz
bence uygun canım özdilegin battaniyeleride güzelmiş madame cocoda indirim var yanlış görmediysem orayada bak :)