2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aylık geliriniz bence rahat yaşamanız için gayet yeterli canım ama alışınca seviyosun gerçekten bende sessiz sakin şehirleri sevmem mesela tüm saçmalığa rağman istanbul bi başka :)
hakkımızda hayırlısı olsn canım ya inan korkmasaam kabl edicem ama yaşamayan illa korkyor

Evet kuzum ondan sanırım. Bide hala iyileşemedim ya off :KK43:

Canım dikkat et kendine az bi zamanın kaldı zaten ;)

o civarda çok trafik sorunu olmaz diyor ama beni kandırmak için mi diyo bilemiyorm canım bilecik maddi açıdan iyi bilemedim yani

Canım yani İstanbul burası sana orda olur burda trafik olmaz diyemem ki,bir de sultangazi dedin dimi orasıda gazi mahallesi diye geçiyo ve insanları çokta iyi değil

Sekiz olduk canım :)

Maşallahhhh :nazar::nazar:

düşünüyordumda bonibonlarda renklii renkli çok tatlı duruyor :)
ilk resimdeki etiket beyaz pembe olsa 2. resimdeki kurdele süsleme olsa ve beyaz kapaklı kavanoz olsa içine kahve koysalar nasıl olur bu simli kurdeleler pek gözüme batıyo sanki
f1c53ab0-205d-4a30-906d-820c27bbf2de.jpg
7bde4047-1659-4b16-a619-1cdf33bb06f7.JPG
Ben altın rengi kapağı begendim ona farklı bi kurdela olsa nasıl olur :)

Canım dikkat et kendine az bi zamanın kaldı zaten :KK66:

Canım yani İstanbul burası sana orda olur burda trafik olmaz diyemem ki,bir de sultangazi dedin dimi orasıda gazi mahallesi diye geçiyo ve insanları çokta iyi değil

Maşallahhhh :nazar::nazar:
Davetiyemizi sipariş veriyoruzz:))

Kızlar sizce soner arıca seni seviyorum dans şarkısı olur mu? Çok beğendimde...

Ne güzeeeellll :) :)
Vayyy adama bak ya bu ne yüzsüzlükkk bide mesajmı atmış kandil tabi bugün yaa pislikkkkk fırsatçı :KK62::KK62:
Hakkımı helal etcekmişim pisliğe. Neyse onu düşünmeyecem. :) benim düğünüm varrr:)

Dinliyorum şuan olabilir neden olmasın :) :) ama keşke çok az daha slow olsaymışşş :)
1tane bile bulamazken 4şarkı arasında kaldım iyi mi:)
Selim gülgören aşıklar şehri
soner arıca seni seviyorum
baha gülü susuz seni aşksız bırakmam.
Seferad seni ne çok sevdiğimi :)

Back
X