- 18 Mart 2013
- 1.901
- 571
- 448
inşallah gönlüne göre olur canımKızlaar. Cok mutluyumm :) iş arıyodum bi süredir. Sonunda buldum galiba. Şimdi görüşmeden çıktım hem dee Dügün hikayesi işleri de yapiyo. :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah gönlüne göre olur canımKızlaar. Cok mutluyumm :) iş arıyodum bi süredir. Sonunda buldum galiba. Şimdi görüşmeden çıktım hem dee Dügün hikayesi işleri de yapiyo. :)
ben begendim canım gayet güzel olmuş o detayları kapatınca daha zarif görünmüş :) yükseltiler olcak mı :)Eki Görüntüle 1359742 Nişan tepsim hazır gibi gibibiraz fazla sade oldu sanırsam
sizce gelincikler? ?
ben salon nişanlarını sevmiyorum düğünün ön provası gibi oluyor bence :)Cnim bizde kismetse mayis ayinda hem isteme soz nisan olacak :) sabirsizlikla bekliyorum.. bende salonda istiyorumda istemiyorumdaarada kaldim canim ya.. salona verilecek parayla eksigim tamamlanirdi. Diger yondende ilk defa olacak bir sey bosver tadini cikar diyorum uuff
Vay beee bu heyecanın üstünden tam 5 yıl geçmiş :)
Çokk tatlıdır bu telaş...Gelinliğim nasıl olacak,saçım nasıl olmalı,ayakkabı,çanta...isteme,söz,nişan,düğün....
Sonrasını söyleyim mi?
Bebek:) İşte en gerçek en güzel duygu...En büyük heyecanı gelin olduğumda yaşadığımı sanmıştım...Düğün 1 günmüş asıl sonrası önemliymiş..Bebeğin kalp atışlarını duymak, ellerini kollarını ayaklarını ekranda görmek....Onu kucağına almak...Ve sonra aynı duyguları bir daha yaşamak....
Kızlar çokkkk mutlu olun,Tüm hayalleriniz kusursuz olsun aklınızda en özel gününüzle ilgili hiç bir şey kalmasın...
Tadını çıkarın ve mükemmel bir evliliğiniz olsun...
Bugün kandil...Hamilelerin duası kabul olur derler...:) :)
Her şey gönlünüzce olsun inşallah!
çok teşekkür ederimmm :)) başınız çok ağrıcak o zaman haberınız olsun![]()
Tesekkurler kizlaar. Degerlendiricemm bakalimm
ben begendim canım gayet güzel olmuş o detayları kapatınca daha zarif görünmüş :) yükseltiler olcak mı :)
Güzel olmuş canım sadede değil üstelik:))Eki Görüntüle 1359742 Nişan tepsim hazır gibi gibibiraz fazla sade oldu sanırsam
sizce gelincikler? ?
canım makasa organze şerid bğlayabilirsin çok gzel benceEki Görüntüle 1359742 Nişan tepsim hazır gibi gibibiraz fazla sade oldu sanırsam
sizce gelincikler? ?
roman havalarından koy canım ankara havası koykızlar cd hazırlıyorum oyun havalarından ama bulamıyorum sinir oldum
canım roman bizim orda çok oynanmaz halay ve çiftetelli olur genelde. aslında salona mı bıraksam die düşünüyorum şimdi.roman havalarından koy canım ankara havası koy
bölgeden bölgeye fark ediyor demek ki canımcanım roman bizim orda çok oynanmaz halay ve çiftetelli olur genelde. aslında salona mı bıraksam die düşünüyorum şimdi.
bence olmalı canım bide makasa püskül yapabilirsin :)Teşekkür ederim canım,yükselti kısmını düşünüyorum bende olsa mı olmasa mı diye :)
ben hiç anlamam valla canım :) kuzenlerin filan varsa onlara sorsan :)kızlar cd hazırlıyorum oyun havalarından ama bulamıyorum sinir oldum
@tikkbilla ınstagram benim telfonuma ınmıyo bılgısayardada kullanılmıyomus sanırm çok üzüldüm![]()
Evet canım öyle. Hatta bizde çiftetelli ağırken nişanlımlarda halay daha fazla:)bölgeden bölgeye fark ediyor demek ki canım
Onlarada soruyorum ama kimsenin aklına bişe gelmiyo. Gittiğimizde artık liste yapacaz gerisinide salona bırakacaz:)ben hiç anlamam valla canım :) kuzenlerin filan varsa onlara sorsan :)
ayy evlenirken herşey dert yaEvet canım öyle. Hatta bizde çiftetelli ağırken nişanlımlarda halay daha fazla:)
Onlarada soruyorum ama kimsenin aklına bişe gelmiyo. Gittiğimizde artık liste yapacaz gerisinide salona bırakacaz:)