2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

20150102_204024.webp
Nişan tepsim hazır gibi gibi ;) biraz fazla sade oldu sanırsam ;) sizce gelincikler? ?

Cnim bizde kismetse mayis ayinda hem isteme soz nisan olacak :) sabirsizlikla bekliyorum.. bende salonda istiyorumda istemiyorumda :KK43: arada kaldim canim ya.. salona verilecek parayla eksigim tamamlanirdi. Diger yondende ilk defa olacak bir sey bosver tadini cikar diyorum uuff
ben salon nişanlarını sevmiyorum düğünün ön provası gibi oluyor bence :)

Vay beee bu heyecanın üstünden tam 5 yıl geçmiş :)
Çokk tatlıdır bu telaş...Gelinliğim nasıl olacak,saçım nasıl olmalı,ayakkabı,çanta...isteme,söz,nişan,düğün....
Sonrasını söyleyim mi?
Bebek:) İşte en gerçek en güzel duygu...En büyük heyecanı gelin olduğumda yaşadığımı sanmıştım...Düğün 1 günmüş asıl sonrası önemliymiş..Bebeğin kalp atışlarını duymak, ellerini kollarını ayaklarını ekranda görmek....Onu kucağına almak...Ve sonra aynı duyguları bir daha yaşamak....
Kızlar çokkkk mutlu olun,Tüm hayalleriniz kusursuz olsun aklınızda en özel gününüzle ilgili hiç bir şey kalmasın...
Tadını çıkarın ve mükemmel bir evliliğiniz olsun...
Bugün kandil...Hamilelerin duası kabul olur derler...:) :)
Her şey gönlünüzce olsun inşallah!

Çok teşekkür ederiz, güzel dilekleriniz için..Allah size de ailenizle mutlu ve sağlıklı yıllar nasip etsin inşallah..:)

kızlar cd hazırlıyorum oyun havalarından ama bulamıyorum sinir oldum

@tikkbilla ınstagram benim telfonuma ınmıyo bılgısayardada kullanılmıyomus sanırm çok üzüldüm :(

Evet canım öyle. Hatta bizde çiftetelli ağırken nişanlımlarda halay daha fazla:)

Onlarada soruyorum ama kimsenin aklına bişe gelmiyo. Gittiğimizde artık liste yapacaz gerisinide salona bırakacaz:)
ayy evlenirken herşey dert ya:KK70:

Back
X