- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Katılıyorum. Az önce bi arkadaşımla konuşuyodum. Çocuk evlenmemeye karar verdi:) diyo ki audi alacam :) dedim ki bizde çeyize para vermesek çok rahat alırız audiyi dedim:)ayy evlenirken herşey dert ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum. Az önce bi arkadaşımla konuşuyodum. Çocuk evlenmemeye karar verdi:) diyo ki audi alacam :) dedim ki bizde çeyize para vermesek çok rahat alırız audiyi dedim:)ayy evlenirken herşey dert ya![]()
bu evlilige harcadığımız parayla neler neler alırız 2 yıl tam pansiyon 5 yıldızlı otelde tatil yaparımKatılıyorum. Az önce bi arkadaşımla konuşuyodum. Çocuk evlenmemeye karar verdi:) diyo ki audi alacam :) dedim ki bizde çeyize para vermesek çok rahat alırız audiyi dedim:)
Evet ya neyse ki aşkla yaşıyoruz bi tek o güzel:)bu evlilige harcadığımız parayla neler neler alırız 2 yıl tam pansiyon 5 yıldızlı otelde tatil yaparım![]()
Bence salona hangi yöreden oldugunu söyle ve bırak canım gayet iyi oluyo öylecanım roman bizim orda çok oynanmaz halay ve çiftetelli olur genelde. aslında salona mı bıraksam die düşünüyorum şimdi.
Damat halayi koy ben cok severim :) bir de penguen dansi varmis bana kuzenlerim söylemişti bende ekledim nisanda cçokeglenmistik o sarkidakızlar cd hazırlıyorum oyun havalarından ama bulamıyorum sinir oldum
Giriliyo heralde canım denesene bi ben öyle hatırlıyorum çünkükız bişey sorucam instagramı laptoptan kullanamıyomuyuz?
Bende düşünüyorum. Giriş pasta dans müziklerini ayarlayıp bırakacam :)Bence salona hangi yöreden oldugunu söyle ve bırak canım gayet iyi oluyo öyle
of beceremedım ben yaGiriliyo heralde canım denesene bi ben öyle hatırlıyorum çünkü
Canım kuşak evden cıkarken baglanmıyomu?Bende düşünüyorum. Giriş pasta dans müziklerini ayarlayıp bırakacam :)
Peki salonda kuşak bağlanırken ferhat göçrr kızım çok mu ağır olur![]()
Canım bizde salondan da çıkarken bağlanıyo. Ben eve gelip çıkarsam dayanamam. Bayılıp kalırım. Salon daha iyi bizim içinCanım kuşak evden cıkarken baglanmıyomu?
Canım biz kıaförden direk eve geçiliyo. Aslında evden çıkarken bağlayanlarda var ama bende annem babamda dayanamaz. Annemle her telefonda ağlaşıyoz zaten:)
hmmm bızım burda gelin kuaforden gelır evıne gelın alıcıya gelmeden erkek tarafı kusak baglanır kızı cıkarırlar sonraCanım bizde salondan da çıkarken bağlanıyo. Ben eve gelip çıkarsam dayanamam. Bayılıp kalırım. Salon daha iyi bizim için![]()
Yok canım düğünden önce bayılır kalırım:)hmmm bızım burda gelin kuaforden gelır evıne gelın alıcıya gelmeden erkek tarafı kusak baglanır kızı cıkarırlar sonra
Canım salondan çıkarken bence daha az hissedilir gibi geliyo banada. Evden çıkınca sanki bi daha gelmicekmişim gibi olurmath27
Canim bizde oyle.kuafirden eve evden salona giderken evde baglanir. Evden kuşak olmadan cikarmazlar. Birde o an üzülürler ama salona gidince normale dönerler salondan cikarken saha çok koymazmi ya bilemedim ben simdi