2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Katılıyorum. Az önce bi arkadaşımla konuşuyodum. Çocuk evlenmemeye karar verdi:) diyo ki audi alacam :) dedim ki bizde çeyize para vermesek çok rahat alırız audiyi dedim:)
bu evlilige harcadığımız parayla neler neler alırız 2 yıl tam pansiyon 5 yıldızlı otelde tatil yaparım:KK70:

[QUbeyazzkelebekk, post: 38645585, member: 187646"]Vay beee bu heyecanın üstünden tam 5 yıl geçmiş :)
Çokk tatlıdır bu telaş...Gelinliğim nasıl olacak,saçım nasıl olmalı,ayakkabı,çanta...isteme,söz,nişan,düğün....
Sonrasını söyleyim mi?
Bebek:) İşte en gerçek en güzel duygu...En büyük heyecanı gelin olduğumda yaşadığımı sanmıştım...Düğün 1 günmüş asıl sonrası önemliymiş..Bebeğin kalp atışlarını duymak, ellerini kollarını ayaklarını ekranda görmek....Onu kucağına almak...Ve sonra aynı duyguları bir daha yaşamak....
Kızlar çokkkk mutlu olun,Tüm hayalleriniz kusursuz olsun aklınızda en özel gününüzle ilgili hiç bir şey kalmasın...
Tadını çıkarın ve mükemmel bir evliliğiniz olsun...
Bugün kandil...Hamilelerin duası kabul olur derler...:) :)
Her şey gönlünüzce olsun inşallah![/QUOTE]
Ne güzel yazmissiniz :) allah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin İns. Darisi hepimizin basina :)

Bence salona hangi yöreden oldugunu söyle ve bırak canım gayet iyi oluyo öyle
Bende düşünüyorum. Giriş pasta dans müziklerini ayarlayıp bırakacam :)
Peki salonda kuşak bağlanırken ferhat göçrr kızım çok mu ağır olur:(

gercı hesabımda yok telefonumdan gıremıyorum bılgısayardanda beceremedım:(:(

Canım bizde salondan da çıkarken bağlanıyo. Ben eve gelip çıkarsam dayanamam. Bayılıp kalırım. Salon daha iyi bizim için :KK43:
hmmm bızım burda gelin kuaforden gelır evıne gelın alıcıya gelmeden erkek tarafı kusak baglanır kızı cıkarırlar sonra

math27 math27
Canim bizde oyle.kuafirden eve evden salona giderken evde baglanir. Evden kuşak olmadan cikarmazlar. Birde o an üzülürler ama salona gidince normale dönerler salondan cikarken saha çok koymazmi ya bilemedim ben simdi

math27 math27
Canim bizde oyle.kuafirden eve evden salona giderken evde baglanir. Evden kuşak olmadan cikarmazlar. Birde o an üzülürler ama salona gidince normale dönerler salondan cikarken saha çok koymazmi ya bilemedim ben simdi
Canım salondan çıkarken bence daha az hissedilir gibi geliyo banada. Evden çıkınca sanki bi daha gelmicekmişim gibi olur :(

Back
X