2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hanimlar bir sey soracaktim.. fotograf cekimi olacakya nisan icin, ucreti kime ait ? Kiz tarafi mi ? Erkek tarafi mi ? Yoksa yariyariya mi ?

hepsi şart cidden yaao_O
bide ben bayadır elime geçen her kuruşu çeyize yatırdım bayadır kendime alışveriş yapmıyodum ee sıra bana geldi
bide ne kadar istemesekte ev yerleşirken neyimiz var neyimiz yok görülcek :(
o yüzden kullanırım dediklerimi ayırdım üstüne yenilerini ekliycem :(

Hanimlar bir sey soracaktim.. fotograf cekimi olacakya nisan icin, ucreti kime ait ? Kiz tarafi mi ? Erkek tarafi mi ? Yoksa yariyariya mi ?
kız tarafına ait diye biliyorum bizim fotoğrafçı eve gelcek video çekimi filan olcak :)
Kiizzz bende ic camasirr, gecelik ve pijamaa manyagiyimmm hele ic camasirlarina bitiyoruuuuuuuuuuuuuuuum :D:KK48: banaa kalsaa al derim degisik degisik giyersin ayyyy :D :KK53:
ayy bi 10 a tamamlıyımda gerisi kısmet artık :)

kız tarafına ait diye biliyorum bizim fotoğrafçı eve gelcek video çekimi filan olcak :)

ayy bi 10 a tamamlıyımda gerisi kısmet artık :)
Bende kiz tarafinin biliyorumda kimisi erkek tarafinin diyo net bir sey bilmiyoru bende... bende evde yapsaydim cagirirdim o an olumsuz olmali :) simdilik 10 a tamamla sonradan alirsin zaten :)

bide ben bayadır elime geçen her kuruşu çeyize yatırdım bayadır kendime alışveriş yapmıyodum ee sıra bana geldi
bide ne kadar istemesekte ev yerleşirken neyimiz var neyimiz yok görülcek :KK43:
o yüzden kullanırım dediklerimi ayırdım üstüne yenilerini ekliycem :KK43:
iyi düşünmüşsun canım

b_98609306-03102014040839.webp
10441244_804096412955385_5278796909911771328_n.webp

kızlarrr bu ikisinide alıyım diyorum ama emin olmadam nasıl sizce?

fazla seçenek yok zaten ama güzel elbise :)
banada almak nasip olur inşallah :)
şimdi liste yapıyorum bu dolabı yenileme işini aklıma kazıdım:KK70:

Bak bunu hakkaten onceden dusunmustum biliyorsun:KK53: yeni yeni icraata da geciyorum ic camasirlariyla baslicam, sezon sonu da kazaklar cizmeler mont ceket elbise dibine vurucam:eek: cok para lazim coookkk:mad:

Bak bunu hakkaten onceden dusunmustum biliyorsun:KK53: yeni yeni icraata da geciyorum ic camasirlariyla baslicam, sezon sonu da kazaklar cizmeler mont ceket elbise dibine vurucam:eek: cok para lazim coookkk:mad:
valla çok para lazım bugün sadece kıyafete 170 lira verdim:KK35:
2 tanede babamın kartıyla alıcam:KK75:
ama alıyoruz alıyoruz eksik bitmiyo:KK57:

Kızlaaar ben geldimm. Sevdicegimi yolculadim :(( Neyseki Allahın izni ile ayrılık kısa surcek 1 ay sora kavuscazz

Back
X