- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
dahada alasım varOoohhh ne guzeeel beendee istiyorummmaskla kullan canim :) bende kismetse 2016 da bu heyecanlari yasayacagim :) 7 gecelik waaaoouuww
![]()

iç çamaşırı takımlarını gecelikleri 10 a tamamlasam yeter mi ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dahada alasım varOoohhh ne guzeeel beendee istiyorummmaskla kullan canim :) bende kismetse 2016 da bu heyecanlari yasayacagim :) 7 gecelik waaaoouuww
![]()
Kiizzz bende ic camasirr, gecelik ve pijamaa manyagiyimmm hele ic camasirlarina bitiyoruuuuuuuuuuuuuuuumdahada alasım var
iç çamaşırı takımlarını gecelikleri 10 a tamamlasam yeter mi ki![]()
bide ben bayadır elime geçen her kuruşu çeyize yatırdım bayadır kendime alışveriş yapmıyodum ee sıra bana geldihepsi şart cidden yaa![]()
kız tarafına ait diye biliyorum bizim fotoğrafçı eve gelcek video çekimi filan olcak :)Hanimlar bir sey soracaktim.. fotograf cekimi olacakya nisan icin, ucreti kime ait ? Kiz tarafi mi ? Erkek tarafi mi ? Yoksa yariyariya mi ?
ayy bi 10 a tamamlıyımda gerisi kısmet artık :)Kiizzz bende ic camasirr, gecelik ve pijamaa manyagiyimmm hele ic camasirlarina bitiyoruuuuuuuuuuuuuuuumbanaa kalsaa al derim degisik degisik giyersin ayyyy
![]()
![]()
Bende kiz tarafinin biliyorumda kimisi erkek tarafinin diyo net bir sey bilmiyoru bende... bende evde yapsaydim cagirirdim o an olumsuz olmali :) simdilik 10 a tamamla sonradan alirsin zaten :)kız tarafına ait diye biliyorum bizim fotoğrafçı eve gelcek video çekimi filan olcak :)
ayy bi 10 a tamamlıyımda gerisi kısmet artık :)
Ayy evde olunca hep bi iş çıkıyo canım bi bakamıyorumboş bırakıyosunuz buraları olmuyo valla :)
iyi düşünmüşsun canımbide ben bayadır elime geçen her kuruşu çeyize yatırdım bayadır kendime alışveriş yapmıyodum ee sıra bana geldi
bide ne kadar istemesekte ev yerleşirken neyimiz var neyimiz yok görülcek
o yüzden kullanırım dediklerimi ayırdım üstüne yenilerini ekliycem![]()
efendim kuzumm.. N nilersin bak şirket eskişehirdeymiş http://dugun.com/dugun-organizasyon/eskisehir/kelebek-organizasyon#img-2gelinciklerrrrr
canım çok güzeller ama bunlar beni şişman ve kısa gösteriyor 1.64 benim boyumEki Görüntüle 1360838 Eki Görüntüle 1360839
kızlarrr bu ikisinide alıyım diyorum ama emin olmadam nasıl sizce?
bende1.70 im ama bilemedim şimdicanım çok güzeller ama bunlar beni şişman ve kısa gösteriyor 1.64 benim boyum
ben alacağım tuniklerin boyuna bakıyorum mezrayla ölçüyorum nereme geliyor diye ona göre alıyorum canımbende1.70 im ama bilemedim şimdi
fazla seçenek yok zaten ama güzel elbise :)
banada almak nasip olur inşallah :)
şimdi liste yapıyorum bu dolabı yenileme işini aklıma kazıdım![]()
ben alacağım tuniklerin boyuna bakıyorum mezrayla ölçüyorum nereme geliyor diye ona göre alıyorum canım![]()
valla çok para lazım bugün sadece kıyafete 170 lira verdimBak bunu hakkaten onceden dusunmustum biliyorsunyeni yeni icraata da geciyorum ic camasirlariyla baslicam, sezon sonu da kazaklar cizmeler mont ceket elbise dibine vurucam
cok para lazim coookkk
![]()
Ck.. Ben beğenmedim bunu canım pek..belindeki kemiri değiştirsem bu nasıl olur ki![]()
![]()