2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

valla cnm hiç bilmiyor ama cok almam ya tatlım düğünde ne dagatacaksınız ben kına kokkulu sabun varya jartıyer modeli ondan dagatacam =)
kınada lavanta kesesi düşünüyorum canım :)
27275368.jpg
düğün içinde bunlar var aklımda :)

bunu dagıtacam kınada kız arkadasılırma kızlar kırmızı sabun ile yapacam =)

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 81
Canım beniim teşekkür ederim inşallahh

Sağol canım benim nişanlın yok mu bugün?Yap ütünüde öyle otur dinlen geç saate bırakma
Maç izlemeye gitmişti geldi şimdi. Bende birazdan ütü yapcam :)

selam kızlarr. napıyosunuz bakalım
greenandblue greenandblue kuzum sevindim bulmana ama pahalı almışssın sanki.. ben 65 kuruşa alıyorum anlaşmalı olarak. 2 tl ye de satıyorum gerçi kolonyası süslemesi vs 1.25 fln oluyor. kavanozları da aynı bicimde kahveli fln2 tlye yapıyorum
Orya Orya geçmiş olsn tatlım daha iyisindir inşallah. dinlen bakalım güzelce

Evet canım ya bizde farkettik biraz pahallı oldu :) Israr etmedik indirim için :) Bulamıcam diye heyacan yaptım hemen aldım :)

Canım teşekkür ederim daha iyiyim şuan bu gecede rahatça uyursam sabaha daha iyi olucam inşallah sağol canım benim ,sen nasılsın? İş durumları nasıl neler düşünüyosun?
iyiyim canım. yarın istifamı vericem diğer yerlede başlayacagım :) zaten hayalimdeki işti bu maaşı da daha iyi şartları da daha iyi ve keyifli bir çalışma ortamı var her biçimde olumlu benim için :KK76::KK76:

Aslında ütü ütü diyip durduğum 2 gömlek 2şal :)

Allah seniii bende bayaa var sandım :)

iyiyim canım. yarın istifamı vericem diğer yerlede başlayacagım :) zaten hayalimdeki işti bu maaşı da daha iyi şartları da daha iyi ve keyifli bir çalışma ortamı var her biçimde olumlu benim için :KK76::KK76:

Hayırlısı olsun canım senin için. Tabii sen mutlu olduktan sonra işinide severek yaparsan zaten şikayet etmezsin inşallah daha iyi olur canım ;)

Çok sevindim senin içinnnn:)))

Hayırlısı olsun canım senin için. Tabii sen mutlu olduktan sonra işinide severek yaparsan zaten şikayet etmezsin inşallah daha iyi olur canım :KK66:
Yok cuma günü nişanlım yapmıştı diğerlerini :))

Hayırlısı olsun canım senin için. Tabii sen mutlu olduktan sonra işinide severek yaparsan zaten şikayet etmezsin inşallah daha iyi olur canım :KK66:
inşallah kuzum çok dua ettim hayırlısıysa olsun diye. görüşmeye giderken öyle bi yer oldugunu bilmiyordum bile. ama şunu söyliyebilirim ankaranın en iyisi:KK37:

Yok cuma günü nişanlım yapmıştı diğerlerini :))

Hey Allahım :)

inşallah kuzum çok dua ettim hayırlısıysa olsun diye. görüşmeye giderken öyle bi yer oldugunu bilmiyordum bile. ama şunu söyliyebilirim ankaranın en iyisi:KK37:

Çok sevindim canım :)

Kızlar ben çıkıyorum dinleniyim biraz daha ılık bi çay içiyim sonra papatya buhusu yapıcam öpüyorum hepinizi iyi geceler

Back
X