Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa bu değil kız. Kodu mu yanlış söyledim üşenmedim davetiyemin fotosunu çektim:))Canımmm affına sığınaraktan ben yüklüyorum herkescikler soruyo çünkü :) sana da zorluk olmasıın
Kızlarrr davetiye şekildeki gibidirrr :) Eki Görüntüle 1362730
Aa bu değil kız. Kodu mu yanlış söyledim üşenmedim davetiyemin fotosunu çektim:))Eki Görüntüle 1362731 Eki Görüntüle 1362732 Eki Görüntüle 1362734
Canımmm affına sığınaraktan ben yüklüyorum herkescikler soruyo çünkü :) sana da zorluk olmasıın
Kızlarrr davetiye şekildeki gibidirrr :) Eki Görüntüle 1362730
ayy ben bugün ilk finalimide oldumm![]()
Aa bu değil kız. Kodu mu yanlış söyledim üşenmedim davetiyemin fotosunu çektim:))Eki Görüntüle 1362731 Eki Görüntüle 1362732 Eki Görüntüle 1362734
2619 o zaman bu:) bende şimdi öğrendim :))AAaaa ama kodu 2616 ebru davetiye değil mi bu çıkıyo yazında ben başından beri bu biliyodum : ) Elif'cimm![]()
Teşekkür ederim kuzum:)Mutluluklar kuzumm
canım ben direk görmedim bu battaniyeyi ama ben englishhome dan alddım çok güzel :)http://www.englishhome.com.tr/mistletoe-pamuklu-cift-kisilik-battaniye-200x220-kirmizi.html?srt=UP alan kllanan gören var mı kızlar![]()
ısıtıyor mu canım yumuşak mı al dersen alcamcanım ben direk görmedim bu battaniyeyi ama ben englishhome dan alddım çok güzel :)
Canım yumşacık :) ama ısıtmayı bilmiyorum daha kullanmadım:)ısıtıyor mu canım yumuşak mı al dersen alcam![]()
aldım gitti o zaman canımCanım yumşacık :) ama ısıtmayı bilmiyorum daha kullanmadım:)
Hayırlı olsun kuzum:)aldım gitti o zaman canım![]()
İstanbulda yine tatil olmuş, vay anam vay biz yetim biz öksüz..
tamam alıyorum canımfid al al :) o battaniyeler çok güzel :) yorgan gibi kalinlar gibi bekleme ama bir TV izlerken uzandiginda harika gider :)
Karasal iklimin göbeğindeyim, hava eksilerde ama daha 1 gün kar tatili görmedim 1,5 yıldır..Evet canım kar daha yağmadan okullar tatil oldu
Karasal iklimin göbeğindeyim, hava eksilerde ama daha 1 gün kar tatili görmedim 1,5 yıldır..