• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ya kızlar benim de işim iptal oluyor devamlı, yarın da çalışmıyormuşum bir haftadır tatildeyim söylemesi ayıp:KK23: çarşamba da şüpheli. bir de bugün elbisemi almaya gittim, hazır değilmiş. uyuz oldum kadına:KK62: pazartesi hazır istediğin gün gel al dedi, bugün de taa pendiğe gittim salı demedik mi diyor. yarın arayıp bidaha gidicem mecbur:KK62:

şimdii benn evde nişan diye başınız etinizi yiyorum yaaa bir ihtimal daha var o da otelllo_O

ya kızlar benim de işim iptal oluyor devamlı, yarın da çalışmıyormuşum bir haftadır tatildeyim söylemesi ayıp:KK23: çarşamba da şüpheli. bir de bugün elbisemi almaya gittim, hazır değilmiş. uyuz oldum kadına:KK62: pazartesi hazır istediğin gün gel al dedi, bugün de taa pendiğe gittim salı demedik mi diyor. yarın arayıp bidaha gidicem mecbur:KK62:

Ohhh bol bol dinlen sen :) Sinirlenme canım boşver , yarın nasıl alıcaksın ki çok kötü olucak hava en azından öğren bittiğini ama çarşmaba perşembe gibi al o havada karşıya nasıl geçiceksin ki zaten :(

Ohhh bol bol dinlen sen :) Sinirlenme canım boşver , yarın nasıl alıcaksın ki çok kötü olucak hava en azından öğren bittiğini ama çarşmaba perşembe gibi al o havada karşıya nasıl geçiceksin ki zaten :KK43:

canım ben anadolu yakasında oturuyorum kağıthanede çalışıyorum ama burdan da uzak pendik. 25km vardır. artık duruma göre bakıcam bi gün gidip alıcam. :cry:

canım ben anadolu yakasında oturuyorum kağıthanede çalışıyorum ama burdan da uzak pendik. 25km vardır. artık duruma göre bakıcam bi gün gidip alıcam. :cry:

Anladım canım üzülme arayıp öğrenirsin ;)

kızlar sticker seçemiyoruumm:mad::mad::mad: bi el atın fikir verin. baktıkça kafam karıştı.

1
wed-953-Small.webp
2 sticker1.webp
3 sticker2.webp
4 sticker3.webp
5 sticker4.webp bu olursa pembesi olacak.
6 sticker5.webp
7 sticker6.webp eger bu olursa rengi yine pembe olucak.

şimdii benn evde nişan diye başınız etinizi yiyorum yaaa bir ihtimal daha var o da otelllo_O

canım valla bende bi yer tutmaya niyetlendim baktım da bizim yakınımızda çok kaliteli cafeler var özel bir üniversiteye çok yakın olduğumdan. ama baktım ki annem o zaman şunu da bunu da çağıralıma girdi vazgeçtim. kişi başı fiyat verdiler hiç yoktan 2-3bine çıkıyordu masraf. gerek yok o paraya başka şey yaparım ben. ama senin için bilemem tabi. bana mantıklı gelmedi. ayrıca hiç bir konsepte uymuyor benim istediğim tarz. dans etmek istemiyorum müzikli oynamalı zıplamalı istemiyorum. o yüzden benim için ev hala öncelikli. kalabalık olacak evet ama zaten epi topu 2saat idare edicez.

aslında çok pespembe olup birbirini söndürdün istemiyorum. siyah pembeleri o yüzden ekledim.

Back
X