2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay aynısını ben de dedim, sonradan öğrenirsem daha da beter yaparım onu dedi :KK43:
Ya zaten pisliğin yüzünden stresliyim şimdi bide beyefendi iyice stres yaptırıyo:(
Canım dediğim gibi şimdi olmasa 1 ay bilemedin 2 ay ... sonra bilicek yani o zaman mı kızsın sana şimdi düğün arifesinde ayrılma gibi bişey olmaz (bence) ama evliliğinizin ilk zamanlarını bu konuyla kötü geçirmeyin derim ben.Yine de sen bilirsn tabii .. Bu sefer gidiyorum iyi geceler :KK66:
Canım öyle çok haklısın başkasının başına gelse bende derdim anlat diye :( daha kötü olacak. Düşünsen nişanlımla kavga ederse oğlu bilecek. Bu adam karısına bi yalan söylicek ve oğlu beni arkadaşlarına o yalanı anlatcak. Sonra tüm okula yayılacak. Düşün milli eğitime giderse işimden bile olabilirim. O yüzden çok dikkatli hareket etmem lazım benim:(

Ya zaten pisliğin yüzünden stresliyim şimdi bide beyefendi iyice stres yaptırıyo:KK43:

Canım öyle çok haklısın başkasının başına gelse bende derdim anlat diye :KK43: daha kötü olacak. Düşünsen nişanlımla kavga ederse oğlu bilecek. Bu adam karısına bi yalan söylicek ve oğlu beni arkadaşlarına o yalanı anlatcak. Sonra tüm okula yayılacak. Düşün milli eğitime giderse işimden bile olabilirim. O yüzden çok dikkatli hareket etmem lazım benim:KK43:
Siz tayin istemeyecek misiniz canım?

canım valla bende bi yer tutmaya niyetlendim baktım da bizim yakınımızda çok kaliteli cafeler var özel bir üniversiteye çok yakın olduğumdan. ama baktım ki annem o zaman şunu da bunu da çağıralıma girdi vazgeçtim. kişi başı fiyat verdiler hiç yoktan 2-3bine çıkıyordu masraf. gerek yok o paraya başka şey yaparım ben. ama senin için bilemem tabi. bana mantıklı gelmedi. ayrıca hiç bir konsepte uymuyor benim istediğim tarz. dans etmek istemiyorum müzikli oynamalı zıplamalı istemiyorum. o yüzden benim için ev hala öncelikli. kalabalık olacak evet ama zaten epi topu 2saat idare edicez.
ben cafede filan istemiyorum canım ya restoran yada otel var aklımda kız tarafı olarak biz zaten kalabalık değiliz ama karşı taraf çok kalabalık...
oynamalı filan bende istemiyorum daha ağır tarzda bi mekan arayışı içne girdim kesinde değil ama kafam çok karışık

ben cafede filan istemiyorum canım ya restoran yada otel var aklımda kız tarafı olarak biz zaten kalabalık değiliz ama karşı taraf çok kalabalık...
oynamalı filan bende istemiyorum daha ağır tarzda bi mekan arayışı içne girdim kesinde değil ama kafam çok karışık

Benim cafe dedigim yerler de gayet şikti. Hele ki birine icim gitti ama vazgectim.

Maddi imkanlarin el veriyorsa hic dusunme yap bi otelde tabi.

Back
X