2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım öyle çok haklısın başkasının başına gelse bende derdim anlat diye :KK43: daha kötü olacak. Düşünsen nişanlımla kavga ederse oğlu bilecek. Bu adam karısına bi yalan söylicek ve oğlu beni arkadaşlarına o yalanı anlatcak. Sonra tüm okula yayılacak. Düşün milli eğitime giderse işimden bile olabilirim. O yüzden çok dikkatli hareket etmem lazım benim:KK43:

Sende haklısın canım konu nerelere geliyo :( hayırlısı olsun inşallah ne denir ki başka ...

Günaydın kızlar:)

Günaydın canımmm :KK19:

Günaydın hatunlar, Karsız istanbul sabahından herkese selamlar..Kar yok ,, okullar tatil :KK53:

Günaydın canımm :KK60: Aynen aynen kar yok ama okullar tatill , öğrenci olmak vardı :p

Günaydınnn :) buz gibi izmirlee uyandm doğum günüm ki benimm :D

Günaydınn canım Hoppa Çok soğuktur dikkat et ;)
Doğum günün kutlu olsuuuuuunnnnnn abla:oops::KK73::KK73::KK73:

Günaydınn güzellerrrrrrr

Günaydın canımm HoppaHoppa

GÜNAYDINN KIZLARR :)

Günaydıınnn :KK54:

Sende haklısın canım konu nerelere geliyo :KK43: hayırlısı olsun inşallah ne denir ki başka ...

Günaydın canımmm :KK19:

Günaydın canımm :KK60: Aynen aynen kar yok ama okullar tatill , öğrenci olmak vardı :p

Günaydınn canım Hoppa Çok soğuktur dikkat et :KK66:
Doğum günün kutlu olsuuuuuunnnnnn abla:oops::KK73::KK73::KK73:

Günaydın canımm HoppaHoppa

Günaydıınnn :KK54:
Teşekkürler canımm :D ablasının bitanesi :p:p:p

Gunaydin kizlar. Ankarada cok soguk.. Ben hala ofise gecemedim. Dun istifa ettigimi soyledim ama daha parami alamadim vermicek gibi katakter yoksunu cunku. Bugun babam gelicek ofise

KIZLARR bana çeyiz listesi lazım yavaştan hazırlık başladı da :KK60:

Gunaydin kizlar. Ankarada cok soguk.. Ben hala ofise gecemedim. Dun istifa ettigimi soyledim ama daha parami alamadim vermicek gibi katakter yoksunu cunku. Bugun babam gelicek ofise

Günaydın canımm en güzeli hiç canını sıkma var öyle insanlar :KK62:

Günaydın canım..Pardon da hangi akla hizmet vermiyormuş paranı?

Gunaydin kuzu mutlu yillar insallah yeni yasin tum dileklerini getirsin sana

Ayy ne tatlisin kız :) bedavaya bile yaparim benim hediyem olur:KK8::KK8:
arkadaşımız varken niye başkası kazansın ki :D öbür doğum günü de kardan iptal oldu ya gız

Canım ben netten buldum :) Bir kaç sayfadan indirdim..kendime göre düzenledim :) Hatta mutluhatundan da aldım listesini :)
bende öyle buldum da şimdi burda herkes aldıklarını neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu bildiği için daha iyi olur elinde olan listeyi banada atarmısın :)

hakkını nasıl vermiyormuş ya varsa bi avukat tanıdık akraba al git korkar :KK70:

bende öyle buldum da şimdi burda herkes aldıklarını neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu bildiği için daha iyi olur elinde olan listeyi banada atarmısın :)

evet direkt o listeden almak bana da mantıklı gelmedi, sonuçta herkesin ihtiyacı farklı :) Bakıyorum canım listeye yanımdaysa yazayım :)

Yok artık şikayet edersin sende canım sonuçta maaşını vermiyo dimi

Back
X