2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Anladım canım nişanlına neden kızdın yine :)
Dün bugün için gidip bi yerlerde oturalım demiştim. Maçım var demişti. Ama bana öyle diyip gitti. Zaten sıkmıyorum gitmesin de demiyorum ama benim sıkıldığımı bilip bana bu şekilde söyleyip bugün kendi ayarlayınca ona sinir oldum

Yok canım o konuşma balonu simgelerinin yanındaki isim yetkili kişinin ismi, mesaj atıyorsun ordan yani.. View details a tıklayıp aşağı inersen Store: yazar. O satıcıdır :) Benim de 3 ay oldu yok ürünler, open dispute yatım para iadesi istedim. Satıcı çok yüksek puanlı ve ünlü olduğu için kendine zarar gelsin istemiyor. İadeyi geri çekin eğer 10 gün içinde ürünler elinize ulaşmazsa para iadesi yapıcam, sonrasında ürünler size ulaşsa bile ücretsiz almış olacaksınız dedi, bekliyorum.
e ingilizce mi konuştun canım

Dün bugün için gidip bi yerlerde oturalım demiştim. Maçım var demişti. Ama bana öyle diyip gitti. Zaten sıkmıyorum gitmesin de demiyorum ama benim sıkıldığımı bilip bana bu şekilde söyleyip bugün kendi ayarlayınca ona sinir oldum

Erkekler işte canım çokta bişey diyemiyosun :(

math27 math27 bence biraz kafani dinle tatlim. Film fln izle keyif yap son bekar keyiflerin :)
@serp07 canim benim arkadasim aldi 1 ayfda filan geldi. Urunde normal cok kalitesiz degil cok kalitelide degil. Zaten instgramdaki butiklerde hep oradan alip satiyor

math27 math27 bence biraz kafani dinle tatlim. Film fln izle keyif yap son bekar keyiflerin :)
@serp07 canim benim arkadasim aldi 1 ayfda filan geldi. Urunde normal cok kalitesiz degil cok kalitelide degil. Zaten instgramdaki butiklerde hep oradan alip satiyor
Evet canım bende görüyorum instagramda hep ama baya fark koyup üstüne öyle satıyolar zaten teşekkür ederim bilgi için :)

Erkekler işte canım çokta bişey diyemiyosun :KK43:
aman erkekler hepsi aynı canım:KK51:
İşte beni sinir ediyor bu durum :( bide sürekli elektrik gidip geliyo. Korktuğumuda biliyo. Ona rağmen program yapıyo:(
Canım elektrik gidiyo sürekli film falan izleyemem ki :(

Kızlar bugüne bugün istifa etmiş bi kız var aranızda :KK59: sabah patronuma her şeyi saydım:KK20::KK22: üzerimden ego tatmini yapıyorsun dedim ayy içim eridi resmen oh olsun:KK59::p
Gözün aydın canım:)) paranı vercek mi peki?

Back
X