2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

vay cnm cok uygun cnm ya ben kınada kız arkadaslarıma bunlardan dagıtıtacam kırmı ama
bende hediyelik düşünüyorum ama kararsızım mekana karar verdim büyük olasılıkla istediğim yer olur hem insanları gelmesi açısındanda rahat :) hem çok uygun :)
Merhaba gelincikler :)
geç oldu ama merhabaaa:)
iyi geceler kızlar nasılsınız? Ben de nasipse 2015 gelniyim yeni katılıyorum aranıza.. çook fazla yorum olmuş okuuyamadım hepsini. hazırlıklar nasıl gidiyor ? benim kısmetse 25 temuzda düğünüm.. şimdiden gelinlik sipariş eden var mı nasıl hazırlıklar yapıyorsunuz ??
merhaba canım hoşgeldin bizde ağustos istiyoruz söz ve nişanımız kısmetse martta biz mart ayında hazırlıklara hız vericez şimdiden çeyiz alıyorum evimiz filan belli nişan evde olucak kına mekanı ve organizasyon firması araştırmaya başladım son ana kalıp konuya yabancı olmıyım diye :)
bence gelinlikler için bakmaya başla bu ocak ayında istanbulda evlilik fuarıda var orayada bakmanı tavsiye ederim herşey tüm seçenekleriyle karşında olur :)

Pazartesi gitmeyi dusunuyorum canm. Yarin arayip konusucam bakalim :)

Hayırlısı olsun inşallah canımm :)

iyi geceler kızlar nasılsınız? Ben de nasipse 2015 gelniyim yeni katılıyorum aranıza.. çook fazla yorum olmuş okuuyamadım hepsini. hazırlıklar nasıl gidiyor ? benim kısmetse 25 temuzda düğünüm.. şimdiden gelinlik sipariş eden var mı nasıl hazırlıklar yapıyorsunuz ??

Merhaba günaydın :) Bende sözlüyüm canım ilkbaharda nişan olucak inşallah 2016 da da düğün :)
Temmuzdaymış düğünün bence mart gibi bakmaya başlasan yeterli olur çünkü deneyip görmek lazım ama yine de sen aklında bir model oluştur mesela hani prenses model uzun kollu veya straplez bunları kafanda düşün ona göre düşündüğün gelinliklere bak senin için daha iyi olur ;) Davetiye içinde 1 ay öncesinden sipariş verseniz yeterli olur sanırım math27 math27 e sormak lazım :)

Günaydın kızçelerrrr :KK49:

Günaydın canımmm :KK19:

Günaydınnnnn :)

Günaydın canım Hoppa

Günaydııın Kızlaaarrrr nasılsınızzz :)

Günaydın canımm ben iyiyim biraz daha sağol sen nasılsın :KK51:

Günaydın kızlar, hava çok kötü kar ve buz her yer, köye gelirken bişi olmasın diye hatim indirdim serviste.. Pis şoförler para kesilmesin diye yollar iyi diyorlar.

Hayırlısı olsun inşallah canımm :)

Merhaba günaydın :) Bende sözlüyüm canım ilkbaharda nişan olucak inşallah 2016 da da düğün :)
Temmuzdaymış düğünün bence mart gibi bakmaya başlasan yeterli olur çünkü deneyip görmek lazım ama yine de sen aklında bir model oluştur mesela hani prenses model uzun kollu veya straplez bunları kafanda düşün ona göre düşündüğün gelinliklere bak senin için daha iyi olur :KK66: Davetiye içinde 1 ay öncesinden sipariş verseniz yeterli olur sanırım math27 math27 e sormak lazım :)

Günaydın canımmm :KK19:

Günaydın canım Hoppa

Günaydın canımm ben iyiyim biraz daha sağol sen nasılsın :KK51:

Günaydın kuzu :)

Günaydın kızlar :) gece bi tipi vardı görmeniz lazım:( bide nişanlımı eve almadım oh olsun:) beyefendi 10da gelecek diye bekliyorum. Maçtan sonra bi daha arkadaşlarına gidiyor. 12de elektrik gitti çok korktum fırtınada vardı zaten.korkuyorum artık gel dedim. Biz oturuyoruz kapını kitle yat dedi. Bende kapıyı kitledim yattım. Anahtarıda arkasında bıraktım. Gece 2buçukta beyimiz arıyor. Tabi o saatten sonra ben alırmıyım:) aradığında meşgule aldım telefonu kapattım. Sonrada okuldan bi saat önce açtım kapıyı geldi hazırlandı gitti. Ama suçlu ya bişe diyemiyo. Sabaha kadar arabada beklemiş:)

Günaydın kızlar :) gece bi tipi vardı görmeniz lazım:( bide nişanlımı eve almadım oh olsun:) beyefendi 10da gelecek diye bekliyorum. Maçtan sonra bi daha arkadaşlarına gidiyor. 12de elektrik gitti çok korktum fırtınada vardı zaten.korkuyorum artık gel dedim. Biz oturuyoruz kapını kitle yat dedi. Bende kapıyı kitledim yattım. Anahtarıda arkasında bıraktım. Gece 2buçukta beyimiz arıyor. Tabi o saatten sonra ben alırmıyım:) aradığında meşgule aldım telefonu kapattım. Sonrada okuldan bi saat önce açtım kapıyı geldi hazırlandı gitti. Ama suçlu ya bişe diyemiyo. Sabaha kadar arabada beklemiş:)
Sizde de mi tatil yok canım ya? Sinir oldum ben, millet tatil yaparken zor şartlarda okula gelmek can sıkıcı..

Sizde de mi tatil yok canım ya? Sinir oldum ben, millet tatil yaparken zor şartlarda okula gelmek can sıkıcı..
Kız bizm memlekette yağmurdan dolayı tatil yaptılar. Burda yok. Üstelik tipi vardı. Bide bizimki sahilde. Gölün etkisi çok oluyo yukarı toki var bide orda rahat yarım metre kar olmuştur merkezde bile. Tabi köyleri düşünemiyorum. Seninde işin zor canım:(

Günaydın kızlar, hava çok kötü kar ve buz her yer, köye gelirken bişi olmasın diye hatim indirdim serviste.. Pis şoförler para kesilmesin diye yollar iyi diyorlar.

Günaydın canım evet buz gibi burası böyleyse orasını düşünemiyorum bile.. Dikkat et kendine :)

Günaydın gelincikler:KK68:

Günaydın canım :)

Günaydın kızlar :) gece bi tipi vardı görmeniz lazım:KK43: bide nişanlımı eve almadım oh olsun:) beyefendi 10da gelecek diye bekliyorum. Maçtan sonra bi daha arkadaşlarına gidiyor. 12de elektrik gitti çok korktum fırtınada vardı zaten.korkuyorum artık gel dedim. Biz oturuyoruz kapını kitle yat dedi. Bende kapıyı kitledim yattım. Anahtarıda arkasında bıraktım. Gece 2buçukta beyimiz arıyor. Tabi o saatten sonra ben alırmıyım:) aradığında meşgule aldım telefonu kapattım. Sonrada okuldan bi saat önce açtım kapıyı geldi hazırlandı gitti. Ama suçlu ya bişe diyemiyo. Sabaha kadar arabada beklemiş:)

Allah seni ne etsin napmış çocuğa :) :) okurken nasıl güldüm ..Oh olmuş ama ona bir yandan da üzüldüm :)

Canım tam 3hafta sonra düğünüm var. Gelinliğimi alalı 1buçuk ay oldu. Eğer diktirceksen erken başla ama son ana bırakma. Ben hazır buldum ve aldım. Bide benim çalıştığım yer memlekete uzak o yüzden alamadım. Ama kızların dediği gibi dış çekim hazirandaysa sen martta başla. Diktirceksen tabi. Diktirmiceksen de nisan mayıs araştırırsın:) davetiyeyi biz internetten yaptırdık. Tavsiye ederim. Siparişimizi verdiğimiz aynı gün kargoya verildi davetiyemiz. pazartesi elimizdeydi. 1ay öncesinden sipariş verin ki herhangi bi olumsuzlukta mağdur olmayın düğüne 2hafta kala da zaten dağıtılmaya başlanır:) stres yapma ben hallettiysem herkes halleder merak etme demi Orya Orya :)

Back
X