2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın canım evet buz gibi burası böyleyse orasını düşünemiyorum bile.. Dikkat et kendine :)

Günaydın canım :)

Allah seni ne etsin napmış çocuğa :) :) okurken nasıl güldüm ..Oh olmuş ama ona bir yandan da üzüldüm :)
Kız korkuyorum diorum kapıyı kilitle diyo. Bende zaten sinirliydim sen misin onu diyen dedim yaptım :) bişe olmaz arabada battaniye vardı zaten onu almş üzerine:) süreklide ısıtmış :)

Canım tam 3hafta sonra düğünüm var. Gelinliğimi alalı 1buçuk ay oldu. Eğer diktirceksen erken başla ama son ana bırakma. Ben hazır buldum ve aldım. Bide benim çalıştığım yer memlekete uzak o yüzden alamadım. Ama kızların dediği gibi dış çekim hazirandaysa sen martta başla. Diktirceksen tabi. Diktirmiceksen de nisan mayıs araştırırsın:) davetiyeyi biz internetten yaptırdık. Tavsiye ederim. Siparişimizi verdiğimiz aynı gün kargoya verildi davetiyemiz. pazartesi elimizdeydi. 1ay öncesinden sipariş verin ki herhangi bi olumsuzlukta mağdur olmayın düğüne 2hafta kala da zaten dağıtılmaya başlanır:) stres yapma ben hallettiysem herkes halleder merak etme demi Orya Orya :)

Hahaaytt tabii kii canımmm :KK60::KK36::KK36: Herşey güzdel olucakkk :KK37:

Günaydın kızlar :) gece bi tipi vardı görmeniz lazım:KK43: bide nişanlımı eve almadım oh olsun:) beyefendi 10da gelecek diye bekliyorum. Maçtan sonra bi daha arkadaşlarına gidiyor. 12de elektrik gitti çok korktum fırtınada vardı zaten.korkuyorum artık gel dedim. Biz oturuyoruz kapını kitle yat dedi. Bende kapıyı kitledim yattım. Anahtarıda arkasında bıraktım. Gece 2buçukta beyimiz arıyor. Tabi o saatten sonra ben alırmıyım:) aradığında meşgule aldım telefonu kapattım. Sonrada okuldan bi saat önce açtım kapıyı geldi hazırlandı gitti. Ama suçlu ya bişe diyemiyo. Sabaha kadar arabada beklemiş:)
ayyyy iyi yapmışsın kuzum valla ohhh geç kalmaz bidahada :D

Kilitle dediyse kilitlemek lazım tabii ki :) :) Açamamış iyi olmuş hııhh:63:
Valla bi rahatladım görmen lazımdı:) bana diyo ki sen arkadaşlarına gidince seni görürüm diyo bende dedim sanki ben 2de mi geliyorum dedim:)

Valla bi rahatladım görmen lazımdı:) bana diyo ki sen arkadaşlarına gidince seni görürüm diyo bende dedim sanki ben 2de mi geliyorum dedim:)

Güzel cevap vermişsin canım :D :D

Kanım çekilmiş gibi dolanıyorum ortalıkta :KK14:

Canımmm gel yanıma sana çay kahve yapıyım ortam da sıcacık bende hastayım hala geçmedi ama sarılır ısıtırız birbirimizi :KK19::KK19:

Kendineee geeeelll:) düğün var nişan var :))) bu ay bol bol göbek atacaz :D

Ohhh tabii ya şurda düğününe ne kaldı sen göbek atıp oynucan ya bizz :KK43: greenandblue greenandblue :KK43:

Kız bizm memlekette yağmurdan dolayı tatil yaptılar. Burda yok. Üstelik tipi vardı. Bide bizimki sahilde. Gölün etkisi çok oluyo yukarı toki var bide orda rahat yarım metre kar olmuştur merkezde bile. Tabi köyleri düşünemiyorum. Seninde işin zor canım:(
Neyse 1.5 yılım kaldı, Istanbula tayin istiycem sonra inşallah..
Günaydın canım evet buz gibi burası böyleyse orasını düşünemiyorum bile.. Dikkat et kendine :)

Günaydın canım :)

Allah seni ne etsin napmış çocuğa :) :) okurken nasıl güldüm ..Oh olmuş ama ona bir yandan da üzüldüm :)
Kat kat giyindim ama bana mısın demiyor ya, bugün kesin hasta olcam.

Kız korkuyorum diorum kapıyı kilitle diyo. Bende zaten sinirliydim sen misin onu diyen dedim yaptım :) bişe olmaz arabada battaniye vardı zaten onu almş üzerine:) süreklide ısıtmış :)
Ay yazık ya, acıdım şimdi..
içimde acayip bi enerji var nedense :D
Ben de tam tersi, canım hiç ders anlatmak istemiyor ya işkence gibi bugün..

Güzel cevap vermişsin canım :D :D

Canımmm gel yanıma sana çay kahve yapıyım ortam da sıcacık bende hastayım hala geçmedi ama sarılır ısıtırız birbirimizi :KK19::KK19:

Ohhh tabii ya şurda düğününe ne kaldı sen göbek atıp oynucan ya bizz :KK43: greenandblue greenandblue :KK43:
Sizde benim düğünüme uzaktan katılın:) hatta ben bide istanbulda kafe ayarlayım:) sizde orda toplanın canlı bağlantıyla uzaktan düğün yapmış oluruz:)

Neyse 1.5 yılım kaldı, Istanbula tayin istiycem sonra inşallah..

Kat kat giyindim ama bana mısın demiyor ya, bugün kesin hasta olcam.

Ay yazık ya, acıdım şimdi..

Ben de tam tersi, canım hiç ders anlatmak istemiyor ya işkence gibi bugün..
Dün ben öyleydim test dağıttım çocuklar anlamadığı yerleri soruyo cevaplamaya enerjim yoktu:(

Back
X