2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Love01 Love01 Canim dilimi 10 tlden hesaplanır genelde.tadindan eminsen gayet iyi fiyat.uygun yapanlar var ama gerçekten bildiğim için diyorum adam gibi yapilirsa cok masrafli.anca dandik malzeme kullabirlarsa ucuz olur. Ona göre hesaplayin.

off offf bi pasta bile 500 tl ya :KK61: ablamla konustum 30 kişilik fln sorcak.dilimleri büyük hesaplanıyor genelde dedi,daha küçük keseriz dedi :) aslında doğru da çünkü biz işyerinde doğumgümü fln oldugunda,8 kişilik pasta alıp 15 kişi fln yiyoruz yani :KK53: birazda küçük dilim yesin insanlar :KK53:

maaşımın bi kısmını aldım bende kızlar bu ay yarım çalıştım diye tupperwarelere vercem onuda bana çok az kalıyo o yüzden çeyiz meyiz alamıcam bu ay gecen ay sevdicek bana twigy ev terliği aldı tam çeyizlik zorla aldı yumuş terliği :)) ayrıca kredi kartına babamın çok geldi kredi kartından almıcam valla gözüm korktu :(

Owww bayıldımmmmm :D tam benlik ben bayılrıım böyle şeyleree:KK68::KK68:

İşte aşk böyle bişi.. :KK68:

oooo bayıldımmmm :)))

O neydi öyleeee :eek::eek:

Bende bayıldımmm kızlarr ne güzel dimii içim gitti resmen görünce :confused::confused:

Merak etme kuzu, ben kendi nişanımı hayırlısı ile atlatayım, seninkinde en azından tecrübeli olurum fena mı :KK76::KK49:
ben kendi ellerimle nişanlarım seni :KK50:

Allahım kendi nişanlanıcak beni kaçırcak ..Başıma gelenlerrrr :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Canım doktorlar balayında havuz deniz önermiyolar ama mikrop kapma riski çok fazla :KK43:. Aklında bulunsun.
Kızlar biz alanya die düşünmüştük ya. Sevdicekle konuştuk 2 3 gün alanya 2 3 gün antalya die karar düşündük :)
Tam 3hafta sonra bugün kınam varrr:rolleyes::rolleyes:

Aynen havuza hatta denize bile girmeyiin balayında!!! Hoppa Ohhhh oh ne güzel vallaa oynamaya başlayalımm :KK6::KK6:

Günaydın canımmm:KK19:

Günaydın kızlar :) gece iyi kar yağmş burda az kalsın düşüyodum:KK43:

3hafta sonra bugün düğünüm vaaaaaarrrrrr :rolleyes::KK71:

Günaydın canımm :KK60: Dikkat et kendine bak en önemli zamanlar bunlar son günlerin kııız :)
Ayyy ne güzel hayırlısıyla olsun inşallah bizi ayakkabının altına yazmayı unutma he :cool:

:KK49::KK49::KK76::KK76::KK76::KK76::KK73::KK73::KK73: OOhhh ooohhh oh oyna kız greenandblue greenandblue :confused:

günaydın canımlar

yihhuu bi 2015 gelinimiz daha hayallerine kavuşacakk :KK37::KK36:

Günaydın canımm :) Evett darısı başımıza inşallahh :KK36:

Günaydınnnn güzel musmutlu bi gün olsun :D

Bende bayıldımmm kızlarr ne güzel dimii içim gitti resmen görünce :confused::confused:

Allahım kendi nişanlanıcak beni kaçırcak ..Başıma gelenlerrrr :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Aynen havuza hatta denize bile girmeyiin balayında!!! Hoppa Ohhhh oh ne güzel vallaa oynamaya başlayalımm :KK6::KK6:

Günaydın canımmm:KK19:

Günaydın canımm :KK60: Dikkat et kendine bak en önemli zamanlar bunlar son günlerin kııız :)
Ayyy ne güzel hayırlısıyla olsun inşallah bizi ayakkabının altına yazmayı unutma he :cool:

:KK49::KK49::KK76::KK76::KK76::KK76::KK73::KK73::KK73: OOhhh ooohhh oh oyna kız greenandblue greenandblue :confused:

Günaydın canımm :) Evett darısı başımıza inşallahh :KK36:

Günaydın iki gözümün çiçeğiii:KK19::KK68:Kuzu bak son 3 hafta kaldı..Kendi nişanımdan sonra seni himayeme alıcam
:cool::KK53:

Back
X