2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hımm anladım uyuzluğuna .. Öyle şeyleri benimkide yapıyo öküzüm dün dedim ki seni seviyorum bana diyo ki bende seni seviyorum malesef :D uyuzz dedim ne demek o ya "elimde bi sen varsın napalım" diyo :KK45::KK45: Dedim öküz hep öküz hiç değişme böyle kal bende senle kafayı yerim :confused:Yoksa başka benimle yetiniceksin başka çaren bir çıkış yolun yoook! :KK31:

Anammm laflara gel hele :)

Dimi ama hııhh :KK12: Sonra da atarlı kuş oluyorum ben :KK11:
:KK24: neyseki sevdiklerinden yapıyorlar:D
Evet canım sevgili olduğumuzda 17 yaşındaydım şimdi 25 :KK70:ki bunun bi sene öncesinde tanışmıştık arkadastık
ayy maşallah kuzu. biz diyoruzki biz o zaman ayrılmasak kesin aldatma filn olurdu. çünkü hiç bilinçli değildik ama şimdi birbirimizin değerini biliyoruz. tabi biz o zaman 15 yaşındaydık :oops:
Heyy allahım ya :) Egoya bak sen :) Bulmuş senin gibi güzel kızı :)
:KK11: tam sopalık dimi:KK67:

Aynen canım kesinlikle çok iyi paralar yani bizde hep aynı şeyi konuşuyoruz ama sermaye yok :D Aynen öyle ya bi oda yapmışlar geçen baktık oturma odası diye yere halı sericeksin minnak üstüne minderler atıp oturacaksın koltuk sığmaz mümkün deil

Ya ben burada taşeronların büyüme hikayelerini duyuyorum, kafayı yiyorum ya..Hele bir tane geldi geçenlerde..Gencecik çocuk, en fazla 30 yaşındadır..Tüm projenin duvar kağıt işlerini almış, Proje de 5500 konut gerisini sen düşün..muhteşem para kazanacak işin bitiminde..Gözüm yok vallahi, Allah daha çok versin başarabilene..Ama elime para geçerde ne yapacağımı şaşırırsam, kesin inşaat işine girecem :)

ayy maşallah kuzu. biz diyoruzki biz o zaman ayrılmasak kesin aldatma filn olurdu. çünkü hiç bilinçli değildik ama şimdi birbirimizin değerini biliyoruz. tabi biz o zaman 15 yaşındaydık :oops:

Vallahi burdan bakınca pek eğlenceli gözüküyor, ama bilemem tabi:KK68:

Nişanlım benden bi 4-5 yaş büyük o daha olgundu bana hep diyo zaten elimde büyüdün :D

Anammm laflara gel hele :)

Öyle kuzu benden başkasına bakamaz oyarım o gözleri :confused::confused: Şimdi konuştuk napıyosun dedi dedim sanane :D İyi kapa ben sevtap ı arıyım diyo sallıyo yok öyle biri aslında :D Bende okşanı ara ya özlemiştir seni dedim :KK70::KK70:

neyseki sevdiklerinden yapıyorlar:D

Evet canım neyse ki :KK45::KK45:

Benden geçici olarak kurtuluyorsunuz hatunlar, çıkıyorum şimdilik.. :KK55:

Canımm çabuk gel özlerim senii :KK19::KK60:

Ya ben burada taşeronların büyüme hikayelerini duyuyorum, kafayı yiyorum ya..Hele bir tane geldi geçenlerde..Gencecik çocuk, en fazla 30 yaşındadır..Tüm projenin duvar kağıt işlerini almış, Proje de 5500 konut gerisini sen düşün..muhteşem para kazanacak işin bitiminde..Gözüm yok vallahi, Allah daha çok versin başarabilene..Ama elime para geçerde ne yapacağımı şaşırırsam, kesin inşaat işine girecem :)
Bi gün paramız olursa beraber yaparız bu işi :D

Öyle kuzu benden başkasına bakamaz oyarım o gözleri :confused::confused: Şimdi konuştuk napıyosun dedi dedim sanane :D İyi kapa ben sevtap ı arıyım diyo sallıyo yok öyle biri aslında :D Bende okşanı ara ya özlemiştir seni dedim :KK70::KK70:

Evet canım neyse ki :KK45::KK45:

Canımm çabuk gel özlerim senii :KK19::KK60:
Bakmasın oy gözlerinii ben de oyarım bakamaz o kadar :D

Kızlar yemeğimi yaptım çamaşırlarımı katladım sevdicek geldi yemek yedik:) birazdan da arkadaşa geçecem ama dinlenmeyi hakkettim:) bide yeni aldığım pijemaları yıkıyorumda renk verir mi bilemedim:( nerden anlarız renk verip vermediğini:(

Kızlar yemeğimi yaptım çamaşırlarımı katladım sevdicek geldi yemek yedik:) birazdan da arkadaşa geçecem ama dinlenmeyi hakkettim:) bide yeni aldığım pijemaları yıkıyorumda renk verir mi bilemedim:KK43: nerden anlarız renk verip vermediğini:KK43:

Ellerine sağlık , afiyet olsun canım :) Dinlen tabii azıcık :) Valla yıkamadan anlayamazsın ama şey yap suyun altına tut sık bak bakalım rengi çıkıyo mu?

Kızlar yemeğimi yaptım çamaşırlarımı katladım sevdicek geldi yemek yedik:) birazdan da arkadaşa geçecem ama dinlenmeyi hakkettim:) bide yeni aldığım pijemaları yıkıyorumda renk verir mi bilemedim:KK43: nerden anlarız renk verip vermediğini:KK43:
Ohhh valla ne güzel canım :D Yıkamadan anlaşılmaz heralde :KK51:

Ellerine sağlık , afiyet olsun canım :) Dinlen tabii azıcık :) Valla yıkamadan anlayamazsın ama şey yap suyun altına tut sık bak bakalım rengi çıkıyo mu?
Ohhh valla ne güzel canım :D Yıkamadan anlaşılmaz heralde :KK51:
Ya hepsi pembe de farklı tonları o yüzden korkuyorum:( Orya Orya evet bi deneyim bakalım suyun altında:)

Precious Precious da çok şanslıı :KK16: Keyfim yerinde canım bazen işte arada özlüyorum çok üzülüp ağlıyorum . Sağlığımda iyi çok şükür biraz daha iyi olsam sorun olmaz Hoppa

Ayy aglama canimm. bizde haftada bir gorusebiliyoruz. Seninki daha zor biliyorum ama gelecekteki guzel gunler icin katlanicaz bu gunlere de:KK19:

ben de öksürüp duruyorum maalesef kuzum :KK43: o zaman sana da pankart hazırlarız:KK31::KK31:

yok canım hatta baya işsizim yani :confused::confused: işten ayrıldım ya:KK39::KK70:

hadi bakalım inşallah güzel olur canımm:KK52:

Gecmis olsun canim:KK19: evet biliyorum iste olmadigini ama ozel islerin de olabilir:KK23: hakkini odeyemem cok sagol:KK23:

Benim sevdiceğimde bana atarlı kuş der :63::KK12::KK45::KK53::KK53::KK53:

Ahahah:KK70: guzelmis bayildim:KK70::KK70:

Ayy aglama canimm. bizde haftada bir gorusebiliyoruz. Seninki daha zor biliyorum ama gelecekteki guzel gunler icin katlanicaz bu gunlere de:KK19:

Gecmis olsun canim:KK19: evet biliyorum iste olmadigini ama ozel islerin de olabilir:KK23: hakkini odeyemem cok sagol:KK23:

Ahahah:KK70: guzelmis bayildim:KK70::KK70:
kuzu sana msj attımm

Back
X