2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

:)) ayy haftaya olsaydı yola çıkardık ne güzel:) son 8günüm kaldı anneme kavuşmama:) cuma günü kayınvalidemlerdeyim de:KK43:

Ne o surat kız kayınvalidende ol ne olucak asma yüzünü :KK20: Az kalmış anneciğine kavuşmana sevin :KK49:

Günaydın kızlaaarrr muhabbetiniz bol olsun neler kaynatıyorsunux bakayımmm :KK50:

Günaydın canımm valla şuan bişey kaynatmıyoruz ben çay demledim gelin içelim hep beraber :)

ya herkes korkutuyor beni ay sonunada kar yağar nasıl gelecekler senin nişan yatar die uyuz oldummm :KK43:

Üzülme canım yok şuan kar falan onlar seni kıskanıyo bence :-):-)

ya herkes korkutuyor beni ay sonunada kar yağar nasıl gelecekler senin nişan yatar die uyuz oldummm :KK43:
Canım gelinir ya ne olcak.benimde düğünümde aynı tarihte ve benim halamlar ve amcamların hepsi dışardan gelecek 2teyzem 2dayım hep dışardan gelecek. Sen üzülme hiç :) hemde nerden biliyolarmış kar yağacağını:( bemce topiğimzideki 3nişan 1düğün için hava çoook güzel olacak:)

Ne o surat kız kayınvalidende ol ne olucak asma yüzünü :KK20: Az kalmış anneciğine kavuşmana sevin :KK49:

Günaydın canımm valla şuan bişey kaynatmıyoruz ben çay demledim gelin içelim hep beraber :)

O kadın yine beni delirtcek :( kızlar ya kına için ne alcam ben? Kutularda kına alacam :) başka ne alacam:)

Günaydınnn Hayırlı cumalar kızlar :)

Günaydın canımm hayırlı cumalar :)

O kadın yine beni delirtcek :KK43: kızlar ya kına için ne alcam ben?
Kutularda kına alacam :) başka ne alacam:)

Takma sende canım duyma hiç kapa kulaklarını ..Kına,yemiş,kına eldiveni falan da gerekli başına kırmızı işlemeli kına örtüsü ,mumlar falan.. :) :)

Gelinir canım ayrıca bu hafta sonundan itibaren düzeliyo havalar

Canım gelinir ya ne olcak.benimde düğünümde aynı tarihte ve benim halamlar ve amcamların hepsi dışardan gelecek 2teyzem 2dayım hep dışardan gelecek. Sen üzülme hiç :) hemde nerden biliyolarmış kar yağacağını:KK43: bemce topiğimzideki 3nişan 1düğün için hava çoook güzel olacak:)

inşAllah kızlar dediğiniz gibi güzel olur bizdede yaklaşık 30 kişi istanbuldan gelicek heepp . . Oryacımm çok teşekkür ederim içmiş kadar oldumm kuzummm

Günaydın canım, iyi düşün..Aynı şekilde bende korkuyorum,uçakla gelecekler ya :KK43:
canım düşüncek bişey yok tarih belli salon tutulu herkes biletini almış durumda :( eğer öyle bir durum olursa ertelenicek haliyle

Canım gelinir ya ne olcak.benimde düğünümde aynı tarihte ve benim halamlar ve amcamların hepsi dışardan gelecek 2teyzem 2dayım hep dışardan gelecek. Sen üzülme hiç :) hemde nerden biliyolarmış kar yağacağını:KK43: bemce topiğimzideki 3nişan 1düğün için hava çoook güzel olacak:)

Hayy ağzın bal yesin senin :)

canım düşüncek bişey yok tarih belli salon tutulu herkes biletini almış durumda :KK43: eğer öyle bir durum olursa ertelenicek haliyle

Canım biz hava programlı çalışıyoruz işyerinde..Bu hafta sonu itibari ile havalar düzeliyor..İstanbul için konuşuyorum..senin misafirler de istanbuldan gelecekler ya..Öyle birşey olacağını sanmıyorum.

Kızlar şimdi ben nişan için fotoğraf çekimi düşünmüyordum, Dün erkek arkadaşımın kız kardeşi aradı, gaza getirdi beni :) Ondan sonrada erkek arkadaşımla konuştuk, o da çektirelim dedi..Şimdi stüdyo çekimi olur muhtemelen de , bende ondan hoşlanmıyorum :) Ama eğer hava yağmurlu, yada karlı olmaz ise dış çekim olur mu?Dış çekim nişan fiyatları hakkında bilginiz var mı?

math27 math27 Orya Orya kına için o mendildi yemişti aslında bunları erkek tarafı alıp getirmiyormu ?

Evet canım erkek tarafı yapıp getiriyor bunları zaten de ben nişanlısıyla birlikte haftasonuda kayınvalidesine gidicek diye dedim onlar da biliyordur zaten bunları math27 math27 ama sen nişanlına söylersin yine de ;)

inşAllah kızlar dediğiniz gibi güzel olur bizdede yaklaşık 30 kişi istanbuldan gelicek heepp . . Oryacımm çok teşekkür ederim içmiş kadar oldumm kuzummm

Afiyet bal şeker olsun o halde ;) ;)

Kızlar şimdi ben nişan için fotoğraf çekimi düşünmüyordum, Dün erkek arkadaşımın kız kardeşi aradı, gaza getirdi beni :) Ondan sonrada erkek arkadaşımla konuştuk, o da çektirelim dedi..Şimdi stüdyo çekimi olur muhtemelen de , bende ondan hoşlanmıyorum :) Ama eğer hava yağmurlu, yada karlı olmaz ise dış çekim olur mu?Dış çekim nişan fiyatları hakkında bilginiz var mı?

Ohh oh çektirin tabii :D dış çekim bu havada olur belki ama üşürsünüz canım çok hasta olmayın sonra fotoğraf çektirelim derken yoksa çekilir bir şekilde bir yerlerde ama en iyisi stüdyo bence şuan için yine de siz bilirsiniz , fiyatları hakkında da hiçbir fikrim yok Hoppa

Back
X