2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ohh oh çektirin tabii :D dış çekim bu havada olur belki ama üşürsünüz canım çok hasta olmayın sonra fotoğraf çektirelim derken yoksa çekilir bir şekilde bir yerlerde ama en iyisi stüdyo bence şuan için yine de siz bilirsiniz , fiyatları hakkında da hiçbir fikrim yok Hoppa

Canım ya bu havada biraz zor zaten dış çekim ama belki şansımıza o gün hava güneşli olur :)

Ben bir markete doğru çıkayım ofiste eksikler var çay kahve şeker falan onları alıyım azıcıkta hava alıyım :KK49:

Kızlar şimdi ben nişan için fotoğraf çekimi düşünmüyordum, Dün erkek arkadaşımın kız kardeşi aradı, gaza getirdi beni :) Ondan sonrada erkek arkadaşımla konuştuk, o da çektirelim dedi..Şimdi stüdyo çekimi olur muhtemelen de , bende ondan hoşlanmıyorum :) Ama eğer hava yağmurlu, yada karlı olmaz ise dış çekim olur mu?Dış çekim nişan fiyatları hakkında bilginiz var mı?
canım ben bahçesi olan bir stüdyoda çektirdim. Fotoların bir kısmı stüdyo bir kısmı bahçede. Güzel işinde iyi bir fotoğrafçı bulursan arkaya fon değil konsept yapıyorlar. Ben benimkilerden çok memnunum :) fiyatlarıda çok değişik albüme foto adedine göre değişiyor. 350-400 başlıyordu sorduklarım ucu yok :)

Kızlar şimdi ben nişan için fotoğraf çekimi düşünmüyordum, Dün erkek arkadaşımın kız kardeşi aradı, gaza getirdi beni :) Ondan sonrada erkek arkadaşımla konuştuk, o da çektirelim dedi..Şimdi stüdyo çekimi olur muhtemelen de , bende ondan hoşlanmıyorum :) Ama eğer hava yağmurlu, yada karlı olmaz ise dış çekim olur mu?Dış çekim nişan fiyatları hakkında bilginiz var mı?
Bende eğer hava iyi olursa dış çekim yaptırcam ama yağmurlu olursa mecbur stüdyo ama fiyatı standart albüm içerisinde
30-35 poz olacak ve dış çekim olursa 2 mekanda olacak fiyat 900 e anlaştık 1 büyük albüm 1 orta ve 1 cep albümü ayrıca çerçeveli büyük bir resim ve 12 tane çıkartma foto

Bence çok çok profosyonel bi yerle anlaşma canım çünkü 1000 2000 den bahsediyolar. Daha amatör birine çektir nişan ya sonucta biz öyle yapmıştık 200 -300 e güzelde oluyo canım

canım ben bahçesi olan bir stüdyoda çektirdim. Fotoların bir kısmı stüdyo bir kısmı bahçede. Güzel işinde iyi bir fotoğrafçı bulursan arkaya fon değil konsept yapıyorlar. Ben benimkilerden çok memnunum :) fiyatlarıda çok değişik albüme foto adedine göre değişiyor. 350-400 başlıyordu sorduklarım ucu yok :)

Dış çekimde başarılı bir fotoğrafçı var aslında, ama havalar bu durumda iken sanırım olmaz öyle..:) Bahçesi yok, olsa iyi olurdu aslında :)

günaydın kızlar.

Günaydın canım, iyi düşün..Aynı şekilde bende korkuyorum,uçakla gelecekler ya :KK43:

canım düşüncek bişey yok tarih belli salon tutulu herkes biletini almış durumda :KK43: eğer öyle bir durum olursa ertelenicek haliyle

kızlar üçümüzün nişanı da aynı gün ve üçümüzün derdi de haliyle ortak : "Hava Durumu" :KK53::KK53: bende korkuyorum nasıl olcak hava diye,bu kadar aydır bekliyorum,umarım havalar düzelirde ertelenmez yaaa :KK61::KK61:

cnm bende istedim ve sordum ama düğün çekimlerinden pek farkı yoktu:KK61:yine 1000 küsüre yakın para istediler.artık düğünde yaptırırız die wazgectim bende :KK61:

Bende eğer hava iyi olursa dış çekim yaptırcam ama yağmurlu olursa mecbur stüdyo ama fiyatı standart albüm içerisinde
30-35 poz olacak ve dış çekim olursa 2 mekanda olacak fiyat 900 e anlaştık 1 büyük albüm 1 orta ve 1 cep albümü ayrıca çerçeveli büyük bir resim ve 12 tane çıkartma foto

O kadar oluyor yani fiyatlar.:KK57:.Ama canım senin şimdi büyük nişan olucak, benim nişan evde olucak ya..Bu fiyatta fark eder mi :D

Bence çok çok profosyonel bi yerle anlaşma canım çünkü 1000 2000 den bahsediyolar. Daha amatör birine çektir nişan ya sonucta biz öyle yapmıştık 200 -300 e güzelde oluyo canım

Ayyy şimdi acayip stres yaptım ben, senin çekimi kim yaptı ?

günaydın kızlar.

kızlar üçümüzün nişanı da aynı gün ve üçümüzün derdi de haliyle ortak : "Hava Durumu" :KK53::KK53: bende korkuyorum nasıl olcak hava diye,bu kadar aydır bekliyorum,umarım havalar düzelirde ertelenmez yaaa :KK61::KK61:

cnm bende istedim ve sordum ama düğün çekimlerinden pek farkı yoktu:KK61:yine 1000 küsüre yakın para istediler.artık düğünde yaptırırız die wazgectim bende :KK61:

Benimde içimden geçen o gün hava çok güneşli olucak :) Geçtiğimiz kış ocak ayında mayısı yaşamıştık, ümidim var yani :KK45: Açıkcası o kadar para bende vermek istemem, ama hatıra olarak da kalsın dedik..

Benimde içimden geçen o gün hava çok güneşli olucak :) Geçtiğimiz kış ocak ayında mayısı yaşamıştık, ümidim var yani :KK45: Açıkcası o kadar para bende vermek istemem, ama hatıra olarak da kalsın dedik..

arkadasımın tanıdıgı vardı ona sordurdum,sözde tanıdık ama 1300 dedi :P bi de çok ünlü fotocular olsa zoruma gitmez :P evde olacak nişan,orda ztn bol bol çekiliriz yaa,,ne bileyim artık parayı çok idareli kullanmam gerek gibi geliyor bunca masrafı düşününce :P

arkadasımın tanıdıgı vardı ona sordurdum,sözde tanıdık ama 1300 dedi :p bi de çok ünlü fotocular olsa zoruma gitmez :p evde olacak nişan,orda ztn bol bol çekiliriz yaa,,ne bileyim artık parayı çok idareli kullanmam gerek gibi geliyor bunca masrafı düşününce :p
Ne abartmış o da öyle canım o fiyata düğün çekimi yapılıyo :D

O kadar oluyor yani fiyatlar.:KK57:.Ama canım senin şimdi büyük nişan olucak, benim nişan evde olucak ya..Bu fiyatta fark eder mi :D
Canım onlara bi etkisi yokki benim nisani evde yada salonda yapiyor olmam. Ben iyi bi yer ayarladim daha orta seker olanlarda var 500 tl fiyat veren de vardi canim senin beklentine gor3 degisir fiyat

günaydın kızlar.

InsaAllaj kuzumm hepimizinkide guzel olur insaAllah ayyh heycanlandim bak simdii

Back
X