2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Düşüncesizliğe bakar mısın :) bide diyo ki gece başbaşa kalacaz zaten dio:) dedim zaten bi tek geceler için gidiyoz biz balayına:)

Heeehhehehe :KK70::KK70::KK70: Sabahlar olmasın o zaman :KK71:

Paşamın hayaliymiş o arkadaşıyla antalyaya gitmek:) dedim sen git o zaman benle sonra gidersin dedim:)

O gitsin arkadaşlarıyla balayına :D :D :confused::confused::KK70:

Aminnn yavrummÜsküdar belediyesinden 05.05.2015 inşallaaaahhhhhhhhh :KK36:
kuzum cok sevindim adına hadi hayırlı olsun darısı benim başima insaAllahh

Kızlar size çok özeniyorum, beklemek çok zor.. :KK51:

Cabım benim üzülme Rabbimin izni ile sende göreceksin bu günleri. Bende cok bekledim hatta 2 kere nisan tarihim ertelendi ama cok sükur sonunda Rabbimin izni ile olucak.

Kız neye sinir oldun boşver gül geç :D :D :D

Canımm ya üzülme tekrar yapılır ince detaylar neden böyle oldu ki hay Allah :KK43:

:KK70::KK70::KK70:

Ay bilmiyorum zaten ordaki kadina da uyuz oldum, sinsi birine benziyor, herseyi hallederiz yapariz diyor ama ben guvenemedim. Insallah iyi olur ya.

Ayy bende fotoğraf çekimini çok istiyorum. Ama o gün bi yağmur yağarsa gelinlikle bittim demektir:)

Bende hep havadan korkuyorum. Cok soguk olursa da yapamicaz. Hep gunesli hava hayal etmistim.

Instagramdaki @bliss_ic_giyim den canım.. O siyah takım 10tl :p

Canım sen sıfırdan mı diktiriyordun?

Yok kusum, tadilat yaptiriyim dedim. Ben acigim ama cok da acik giyinmem. Kisacik minicik bi kol eklentisi istedim omuz kismina olcu aldi yapmislar ama nasil kotu nasil igrenc olmus anlatamam. Olmamis dedim biraktim tekrar. Bunu cikarin yerine tam uzun kol yapin dantelden ve dar olsun dedim. Beden kismi da bol geldi zayifladin mi diyor. Kesin bi beden buyugune yaptilar kolunu eminim. Cunku gittigimde benim istedigim rengin bedeni kalmamisti baska rengi denedim pembesinden bu bedende olucak dedim. Onu bile anlamamislar. Insallah guzel olur. Yoksa para falan demem gider baska elbise alirim valla. Kac kere nisanlaniyorum.

Paşamın hayaliymiş o arkadaşıyla antalyaya gitmek:) dedim sen git o zaman benle sonra gidersin dedim:)

Canim sizin hikayelere cok guluyorum valla Allah da sizi guldursun:KK70:

Balayina arkadaslarla gitme fikri gercekten olaganustu:KK70:

Ay bilmiyorum zaten ordaki kadina da uyuz oldum, sinsi birine benziyor, herseyi hallederiz yapariz diyor ama ben guvenemedim. Insallah iyi olur ya.

Üzülme canım yapmak zorundalar ne demek olmadı yani bir kez nişanlanıyosun herşey istediğin gibi olmalı sıkma canını );

O arkadaşlarınla gitcek balayına math27 math27 de benim yanıma gelicek :D :D :D

Üzülme canım yapmak zorundalar ne demek olmadı yani bir kez nişanlanıyosun herşey istediğin gibi olmalı sıkma canını );

O arkadaşlarınla gitcek balayına math27 math27 de benim yanıma gelicek :D :D :D

Guluyorum ama benim de sevgilimle tek yalniz tatilim balayi olacak gibi duruyor. Cok seviyor ailesiyle tatile gitmeyi. Tek gidip napicaz ablam cocuklar da olsun daha zevkli olur diyoro_O bende coluk cocuk hic iyi olacagini sanmiyorum ama bakalim. Kendi cocugumuz olana kadar en azindan beraber gezelim. Ki gezicez ben oyle istiyorum:KK11:

Bende hep havadan korkuyorum. Cok soguk olursa da yapamicaz. Hep gunesli hava hayal etmistim.

Yok kusum, tadilat yaptiriyim dedim. Ben acigim ama cok da acik giyinmem. Kisacik minicik bi kol eklentisi istedim omuz kismina olcu aldi yapmislar ama nasil kotu nasil igrenc olmus anlatamam. Olmamis dedim biraktim tekrar. Bunu cikarin yerine tam uzun kol yapin dantelden ve dar olsun dedim. Beden kismi da bol geldi zayifladin mi diyor. Kesin bi beden buyugune yaptilar kolunu eminim. Cunku gittigimde benim istedigim rengin bedeni kalmamisti baska rengi denedim pembesinden bu bedende olucak dedim. Onu bile anlamamislar. Insallah guzel olur. Yoksa para falan demem gider baska elbise alirim valla. Kac kere nisanlaniyorum.

bunu benimkinden başkası düşünümezdi zaten :)

Guluyorum ama benim de sevgilimle tek yalniz tatilim balayi olacak gibi duruyor. Cok seviyor ailesiyle tatile gitmeyi. Tek gidip napicaz ablam cocuklar da olsun daha zevkli olur diyoro_O bende coluk cocuk hic iyi olacagini sanmiyorum ama bakalim. Kendi cocugumuz olana kadar en azindan beraber gezelim. Ki gezicez ben oyle istiyorum:KK11:
bende öyle dedim :) bi balayına gidelim sonra arkadaşlarla gideriz dedimm:)

Herhalde en cok istedigim sey fotograf cekimi. Ama 24ocakta hava nasil olur hic bir fikrim yok. Az once ablam yeni kar dalgasi gelecekmis dedio_O

Bizimkini de sevgilimin arkadasi cekecek. Elinde bussuru profesyonel kamera fotograf makinesi var askimin sirketinde onlari kullanicaz. Ceken kisiye de bi para veririm dedi sevdicek.

Canimmmmmmm:KK19: cok sevindim tatliskoom:KK73::KK73::KK73:

Guzel gunlerde giy cok guzel:KK71:

Hangi siteden aldin canim?

Seni buranin en hizli gelini ilan ediyorum:KK71:

Senle ayni zamandq gelmistik topige, ben daha yuzuk takamadim sen evleniyorsun:KK73:
Hahahahah teveccühünüz canımcım :KK59: ilerlemiş bir şekilde buraya gelmiştim diyecem ama daha evlenme teklifi bile almamıştım sanırım hızlıymışız cidden yaa şu an farkettim ama bana öyle uzun geliyor ki günler zor geçiyor :KK47:

Kizlar bugun nisan elbisemi almaya gittim ve tam sonuc bir fiyasko:KK61:

Elbiseye eklenen kolu yapamamislar igrenc olmus, elbisenin butun havasi bitmis. Ayrica benim giydigimin bi buyuk bedenine yapmislar acayip bol oldu. Tekrar olcu aldi daraltmak icin. Kol kisminiysa cikart dedim. Yerine dantelden tamamen uzun kol yapin dedim. Bakalim nasil olucak. Moralim bozuk.
Canım benim yaa inşallah düzeltirler de içine siner :KK43:

cnm senin nişan ne zmndı? seninki de mi 31 Ocak yoksa? :)

Hıımm valla ben söylüyorum balayı dahil hep baş başa olucaz diyorum zaten sadece ikimiz olucaz kuzu başka kim olabilir ki diyo , gezicez tozucaz :KK73::KK73:

Hahahahah teveccühünüz canımcım :KK59: ilerlemiş bir şekilde buraya gelmiştim diyecem ama daha evlenme teklifi bile almamıştım sanırım hızlıymışız cidden yaa şu an farkettim ama bana öyle uzun geliyor ki günler zor geçiyor :KK47:

Bide bana sor:KK51: hesapladim istedigim tarih olursa 9ay 2gun var:KK11:

cnm senin nişan ne zmndı? seninki de mi 31 Ocak yoksa? :)

Benimki 24ocak:KK50: 31olmasin artik benimde:KK70::KK70:

Hıımm valla ben söylüyorum balayı dahil hep baş başa olucaz diyorum zaten sadece ikimiz olucaz kuzu başka kim olabilir ki diyo , gezicez tozucaz :KK73::KK73:

Ohh super valla:KK71: Allahim benim askima da bu fikirlerden nasip et :KK70: amiiinn:KK70:

10406587_1491972664397054_4726223652088694364_n.webp
:D :D ay ne güldüümmm

Back
X