2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım güvenilir bir yerse güzel bence zaten oyun alanı olsun millet coşacak o gece.. Fiyat olarak biraz fazla geldi bana menü fiyatları yani organizasyon firmasıyla da anlaşırsam neredeyse 5 milyarı bulacak ki bence abartı bi fiyat ama indirimli hali nasıl olur bilmiyorum o_O
daha ucuza bi mekan bulamam ki kuzum burası hem akrabalara filanda yakın kokteyl tarzı bi menü istiycem atıştırmalık tabaklar olucak...
1000 lira buraya versem organizasyonada 2000 3000 arası bi fiyat verebilirim aslında bi tane buldum herşey dahil osmanlı şerbeti hint kınacısı dans gösterileri fotografçı kameraman ekstralar 3000 istiyor

daha ucuza bi mekan bulamam ki kuzum burası hem akrabalara filanda yakın kokteyl tarzı bi menü istiycem atıştırmalık tabaklar olucak...
1000 lira buraya versem organizasyonada 2000 3000 arası bi fiyat verebilirim aslında bi tane buldum herşey dahil osmanlı şerbeti hint kınacısı dans gösterileri fotografçı kameraman ekstralar 3000 istiyor
Hmm anladım canım burası nerde peki?

Kızçeler selammm dün sevdicekleydim bugün de kursum vardı veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dün sevdicekle ne yaptıkkkkkkkk?????????????????????????????????????? NİKAH TARİHİ ALDIIIKKKKKKKKKKKKKK:KK73::KK73::KK73:

Ayyyy ne güzell çok sevindim tarihte çok güzel canım benim hayırlısı olsun inşallahh :KK73::KK73:

Kızlar size çok özeniyorum, beklemek çok zor.. :KK51:

Canım benim herşey zamanla .Örnek : Bende çok bekledim bu zamanların gelmesini sabretmek beklemek gerek hayırlısı olsun herşeyin.Tabii ki özenir insan bende özeniyorum burdaki hazırlık yapan kızlara ne güzel ama onlar içinde mutlu oluyorum ben mutluluklarını paylaşıyorum :) Bizim güzel günlerimizde gelicek inşallah üzme sakın kendini :KK60::KK60:

onur 510.webp

sessiz sakin durıyorum ama birde mevlit hazırlıkları var ki :)

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: Ahahhahh dimi o durum vardı bizim, burjuvalıktan, fakirliğime dönüş yapayım hemen :p:p Canım ya vallahi kendime acıyorum bazen, ben bu hallere düşecek adammıydım yahuuu:KK14::KK14: Herşeyimi kendim yapıcam diye uğraşıp duruyorum,Allah mükafatını verir inşallah..Herşey geçer, gider bizde gülerek anımsarız :KK14:

amin cnm inşallah.walla yalnız değilsin o konuda,bende bu kdr herseyden kısmak zorunda kalacagımı tahmin edemezdim.bizde aynıyız yani :( ve bizim birikim flnda yok,herşeyi kendimiz yapıcaz,umarım altından Allahın izni ile kalkarızda,düğün günümüzüde görürüz :KK36:

Back
X