- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Aman yattıkça daha kötü oluyorum ben :) tabi ki bu pasta değil, bu pastaları yapan pastaneye gitcezzzz :)![]()
Gezmeye yer arıyosun

Sevmedim ben bu işi ya.. Sağa taksam nolur ki?
Olur canım benim olur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman yattıkça daha kötü oluyorum ben :) tabi ki bu pasta değil, bu pastaları yapan pastaneye gitcezzzz :)![]()
kuzu b,z normalde şubatta söz yapıcaktık işte ben armut.comdan begendgm modeli koyup 25-30 kişilk teklif istedim 3 teklif geldi üçüde 250 tl verdi. bi tanesi extradan 25 tanede kurabiye demiş onunla çalışcaktm eger yapsaydım. hatta kızın instagram ve facebook adreslerini inceledim hep olumlu yorumlar almış.. begendigin modeli sorarak teklif al oradanKuzum hoş ne kelime, harikaaaaa...Ama kesin bunları istesem benden 800 tl isterler![]()
Hayy seni almanlar kovalasın emiiiii![]()
kuzu b,z normalde şubatta söz yapıcaktık işte ben armut.comdan begendgm modeli koyup 25-30 kişilk teklif istedim 3 teklif geldi üçüde 250 tl verdi. bi tanesi extradan 25 tanede kurabiye demiş onunla çalışcaktm eger yapsaydım. hatta kızın instagram ve facebook adreslerini inceledim hep olumlu yorumlar almış.. begendigin modeli sorarak teklif al oradan
Ayy bişi dicem ama utanıyorummBen şimdi deli gibi söyledim hep söylüyorum ama ablama sordum nişanda da sağa takılır sonra düğüne yakında sola geçer alyanslar dedi ayy çok utanıyorum
Allah beni napsın
![]()
Sende gel yavru, pasta yerizzzz![]()
Kizlar bu yüzük parmagi ile ilgili yanlisiniz olmasin. Bizde herkes nisanda sağa düğünde sola takiyorlar. Bizde şuan sağa takiyoruz :) kuyumculardada hep sağa denettiler
hahahahhahahhaahaha, bugünün tarihini yazicimmmm, sayın yavru kuş yanıldı![]()
Ayy bişi dicem ama utanıyorummBen şimdi deli gibi söyledim hep söylüyorum ama ablama sordum nişanda da sağa takılır sonra düğüne yakında sola geçer alyanslar dedi ayy çok utanıyorum
Allah beni napsın
![]()
gelmiyorum,küstümOrya beni istemedi
![]()
bende öyle düşünüyorum ve öyle biliyorum.düğünde yüzük sol ele takılır die :) çünkü evlilik yüzüğü sola takılır,ama şuan bunlar nişan yüzüğü.ama Orya başka bişi söyledi :) belki yörelere göre değişiyordur o zmn adetler.
ben sana demiştim demeyi hiiiiiiiiiiiç sevmem ama ben sana demiştiiiiiimmm Oryaaaaaaa![]()
![]()
heh ben de böyle biliyordumm :)Ayy bişi dicem ama utanıyorummBen şimdi deli gibi söyledim hep söylüyorum ama ablama sordum nişanda da sağa takılır sonra düğüne yakında sola geçer alyanslar dedi ayy çok utanıyorum
Allah beni napsın
![]()
canım belki adete göredir ben 25 30 dediğim için 250 demişlerdir. dilim başı 10 tlden. sen kaç kişilik soruyorsun?Ben sana söylemeyi unuttum kuzu, bende armut.com a teklif yazdım, ben anlamadım yahu, uzaktan beni burjuva görüyorlar herhalde orda da 350 tl dediler..ben birdaha deneyeyim bakayım![]()
Kızlar lütfen kusura bakmayın ayyy nasıl kötü hissediyorum şuan bilemezsiniz![]()
saçmalama kıızz :) hepimiz bişeyler öğreniyoruz. hele ben kendimi o kdr uzak hissediyorumkiii bu şeylere sadece bilgi ediniyorumKızlar lütfen kusura bakmayın ayyy nasıl kötü hissediyorum şuan bilemezsiniz![]()
Gule gule askla kullanin canim cicilerinizi oncelikle. Neden abesk olsun bencede boyle olmasi daha iyi elbisenin renginde cok siritirdi bende erkek arkadasima papyon aldirdim :) kravat taktirtmadim hatta dur resim vardi resim ekliyimKızlar Merhaba, iyi akşamlar..hızlı bir giriş yapıyorum :) Eki Görüntüle 1369329 Şimdi bir çok çift nişan da, gelinin elbise rengi kravat takıyor biliyorsunuz.Ama benim elbisenin rengi çok açık pudra pembe olduğu için beyaz gömlek ile güzel olmaz diye düşündük. O yüzden takımın rengi lacivert bizde ona uyumlu olsun diye lacivert kravat ve mavi mendil aldık.Sizce abes kaçar mı ?Eki Görüntüle 1369335 Bu konuda da fikir almak istiyorum.Nişan da alınan bakim Setleri Sandıklı v.s oluyor ya, biz onlardan da hoşlanmıyoruz. O yüzden bu şekilde sepetler aldık. Ürünleri içerisine koyup , beyaz tül ile süslesem basit olurmu ? Aynı şekilde benim için olanlarida pembe sepete yapıcaz. Tabi bunların kozmetik çantaları da var. Olmazsa onun içine koyarım. Eki Görüntüle 1369339 Damat bavulu olacak, tül ile sade bir şekilde suslucem. Şimdi yorumlarınızı bekliyorum gelincikler![]()