2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben geldim tekrardan:KK50:

ne çok kaynatmışsınız:63:

greenandblue greenandblue bende bavul düşünmeye başladım bohça için. sandığı napıcam ki. ablamın var içinde annemin yaptığı seccade başörtüsü havlu falan duruyor. kafam karıştı. sandık olmazsa bunlar yine olucak gardolaplara mı doldurcaz bunlarıo_O bende elimin altında kullanmadığım şeyler hiç istemem.

ben geldim tekrardan:KK50:

ne çok kaynatmışsınız:63:

greenandblue greenandblue bende bavul düşünmeye başladım bohça için. sandığı napıcam ki. ablamın var içinde annemin yaptığı seccade başörtüsü havlu falan duruyor. kafam karıştı. sandık olmazsa bunlar yine olucak gardolaplara mı doldurcaz bunlarıo_O bende elimin altında kullanmadığım şeyler hiç istemem.

Benim aklımda yatak odası dolabına koymak var vallahi,Bavulu en azından kullanırız..Sen kendini daha iyi bilirsin canım..iyi düşün :KK50:

Yoo bence çok iyi yapmışsın canım bende öyle yapıcam sadece özel olarak günlük yemek takımı alsan yeter .Bu arada fiyat olarakta onca şey almana rağmen gayet iyi ödemişsin. Güzel günlerde kullanın inşallah :KK66: Garanti olarakta sonuçta günlük kullanılıcaksa yani kırılsada bir tekini vermezler doğru ama gerek de kalmaz bence o yüzden dert etme :KK66: :KK66:

Bende gelebilir miyim :KK23::KK23:

çok geçmiş olsun canım...
fiyatıda uygun gayet iyi almışsın bence

Sagolun kızlar öyle biraz tereddüt ettim cok agir olduklari icin haftaya kendileri eve getirecekler geldiklerinde resim cekip gosteririm size

pasta konusuna da tepeden dalıyorum:kk77:

ablamın sözünde pastayı babamın pastane sahibi arkadaşı hediye yapmıştı, ben ikinci kez yaptırılmaz ayıp olur diye düşünüyordum babam nasıl yaptıralım diye sordu bu akşam:oops: bende çok ayrıntıya girmedim beyaz üstüne pembe çiçekli olabilir dedim:KK23: galiba bu masraftan kurtuldum:KK53:

ablamın sözünde pastayı babamın pastane sahibi arkadaşı hediye yapmıştı, ben ikinci kez yaptırılmaz ayıp olur diye düşünüyordum babam nasıl yaptıralım diye sordu bu akşam:oops: bende çok ayrıntıya girmedim beyaz üstüne pembe çiçekli olabilir dedim:KK23: galiba bu masraftan kurtuldum:KK53:

ohhhh vallahi maşallah ne güzel :KK54: Ben nerelere gideyim yahuuu:KK43::KK43: Kaçış yok vericez o parayı

Kızlar ya ben bisey danıscam size bugun avmde karaca magazasina ugradim. Ara ara oraya tek tek alinabilen parcalsr geliyordu daha once qlmak istemistim parca sayisi azdi bugunde cok guzel bir set gelmis yine parca olarak satiliyordu cok hosuma gitti 6 servis 6 yemek tabagi 6 tatli tabagi 6 kase 1 ortaboy uzun salata tabagi 2 kahvaltilik kase 1 uzun zeytinlik 6 cay tabagi 1 servis tabagi uzun boyle bir set olusturdum 185 tl ye geldi hepsi ama bunlarin garantisi yok tek tek oldugu icin normalde gubluk yemek takimlari 200-250 arasi bunu kahvalti ve pasta olarakta kullanabilirim die boyle aldim sizce yanlismi yaptim :KK43:
Bence çok iyi yapmışsın canım çokta uygun olmus iyi günlerde kullan

ohhhh vallahi maşallah ne güzel :KK54: Ben nerelere gideyim yahuuu:KK43::KK43: Kaçış yok vericez o parayı

canım ben en son pastadan vazgeçmiştim, o kalabalıkta kesmem diyerek. hala da aynı fikirdeyim, yaptırıcam ama kesmeyebilirim. hele ki o pastayı birbirine yedirme beni benden alıyor:KK70::KK70::KK70:

ayyy deme deme :KK70: :KK53::KK53: yaptırcaksın ne diye kesmiyorsun canım?

canım az önce hesapladık yine baya kalabalık olucaz, 45kişi falan. yani biraz kargaşa yaşanacak diye tahmin ediyorum. o arada da getirin ben pasta kesicem demem belki:KK70: bilmiyorum keseriz belki yedirmeyiz:KK56:

wayyy ballı köftehor seniiii:KK53:

evet sen ve ben züğürt takımı o parayı vericez ve 1 dilimi iki kişiye paylaştırıcaz :KK70::KK70:

canım ben en son pastadan vazgeçmiştim, o kalabalıkta kesmem diyerek. hala da aynı fikirdeyim, yaptırıcam ama kesmeyebilirim. hele ki o pastayı birbirine yedirme beni benden alıyor:KK70::KK70::KK70:

biz sözde tatlı yerken yapmıştık,allahım bi de foto cekecekler,ayarlıcaklar die baklava ağzımızda kaç sn bekledik öyle çok rezildik :KK53::KK53:

Son düzenleme:
evet sen ve ben züğürt takımı o parayı vericez ve 1 dilimi iki kişiye paylaştırıcaz :KK70::KK70:
biz sözde tatlı yerken yapmıştık,allahım bi de foto cekecekler,ayarlıcaklar die pasta ağzımızda kaç sn bekledik öyle çok rezildik :KK53::KK53:

kız bende züğürtüm beni de alın aranıza:KK70: hepten vazgeçince Allahın işi işte bi kapı açtı:KK53:

bende o yedirmeden hoşlanmıyorum işte:kk77: kendimiz yiyelim:KK76:

canım az önce hesapladık yine baya kalabalık olucaz, 45kişi falan. yani biraz kargaşa yaşanacak diye tahmin ediyorum. o arada da getirin ben pasta kesicem demem belki:KK70: bilmiyorum keseriz belki yedirmeyiz:KK56:

Benimde tahminim 50 kişi oluruz sanırım..aklı başında organizasyoncu biri olursa aralarında o yönlendirir diye ümit ediyorum :) yedirme emi yedirme rahat et :p:p:KK53::KK53:

biz sözde tatlı yerken yapmıştık,allahım bi de foto cekecekler,ayarlıcaklar die pasta ağzımızda kaç sn bekledik öyle çok rezildik :KK53::KK53:

Kız Love01 Love01 ikimize çok acıdım şimdi yahuu :KK43::KK14: Artık iki kişi mi olur, 4 kişi mi olur dilimler bilemiyorum :p:p pastayı keserken de biz olmucaz ki, artık eli bol bir hanım ablaya denk gelirsek, yandı keten helva :D:D:KK70::p

Back
X