- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
fizyoterapi ve rehabilitasyon canım :)Edebiyat canım senin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fizyoterapi ve rehabilitasyon canım :)Edebiyat canım senin
Ay canim bitse de kurtulsam sevdicegime kavuşsam:))fizyoterapi ve rehabilitasyon canım :)
bitane daha ör yedek olsunatkıyı daha önce örmüştüm kuzum :)
kaçıncı seanstasın canımm ben 10 seans gittim bitmedi tam olarakkLazere geldim. Randevu verdiler. Şimdi diyolar biz sizi aramadık. Kızdım dedim artık bunun bahanesi yok. Alacaksınız dedim. Şimdi alacaklar bakalım
Bir düzel tutsaa aay sohbete katilcam. Kayseri deyim kizlar uc aydir sözlüyum 2016 da düğün okul var benim üçüncu sinif bitince de dugun insallah
inşallah canım ya daha yaza nişan yapcaz falann bakalımm telaşe müdürlüğünü elden bırakmıyorumm:) Bende 3 aydır sözlüyüm canım ,bizimde düğün kısmetse 2016 da olucak inşallah ..İnşallah zaman çabucak geçer de bitirirsin okulunu![]()
Hosbuldum eylül 4unde insallah. Su anda askerde haziranda gelecek baslicak kosusturmalar. Senin ne zamannöncelikle hoşgeldin canımm tarihh belli mi??![]()
Hadi bakalııım :) Neresi orasıı :)
Merhaba canım hoşgeldin :)
Merhaba hoşgeldin aramıza :) Biraz kendini tanıtır mısın?
Hosbuldum eylül 4unde insallah. Su anda askerde haziranda gelecek baslicak kosusturmalar. Senin ne zamann
Bizde ağustos diye düşündük ama çok sicak malesef antalya. Ondan eylüle aktardık. 4 eylül kına 6eylul düğünhayırlısı olsunn canımm biz ağustos sonu düşünüyoruz Allah izin verirse![]()
Antalya da yaşıyorum 26yaşındayım. Hastanede tıbbi sekreterim nisanlima çok aşığım. Ve Asker Yolu bekliyorum ve eylülde düğünümuz var ve kilo vermem lazimmmmm:)
tek derdin kilo olsun canım yaa başka bir sıkıntı olmasın da tekAntalya da yaşıyorum 26yaşındayım. Hastanede tıbbi sekreterim nisanlima çok aşığım. Ve Asker Yolu bekliyorum ve eylülde düğünümuz var ve kilo vermem lazimmmmm:)
Ay inşallah gider çok şükür hasret çekmekten ve kilodan başka sıkıntım yok. Sizin ne zaman dugunler.hazırlık neler yapıyorsunuz. Ben mutfaktan başka bişey yapmadım henüzAman Allah bozmasın inşallah hayırlısı olur :) :) Kiloları takma verirsin![]()
ben mutfağı bile yapmadım daha yalnız deilsinnAy inşallah gider çok şükür hasret çekmekten ve kilodan başka sıkıntım yok. Sizin ne zaman dugunler.hazırlık neler yapıyorsunuz. Ben mutfaktan başka bişey yapmadım henüz![]()
sadce elektirikli esyaları aldım ben de küçük ev aleti adına bir de çeyiz setiAy inşallah gider çok şükür hasret çekmekten ve kilodan başka sıkıntım yok. Sizin ne zaman dugunler.hazırlık neler yapıyorsunuz. Ben mutfaktan başka bişey yapmadım henüz![]()
Nişanlılık cidden zor is katılıyorum. Dualarinizi bekliyorum zayıflamak için :) bizde nisanlimla askere gitmeden olup olmadık sebep lerden kiriyorduk birbirimizi ama şimdi araya mesafe girince oda bende akillandik. Şeytani kovduk aramızdan. İnşallah dönünce de bu kadar anlayışlı iki insan olabiliriz:)tek derdin kilo olsun canım yaa başka bir sıkıntı olmasın da tek
Hihi iyi o zaman bir an ben geç kaldım sandım:) sabırsızlanıyorum of nasıl olcak diye dusunmesem çok güzel olcak ama çok strese giriyorum. Herşey o kadar pahalı ki cildirmamak elde degilben mutfağı bile yapmadım daha yalnız deilsinn![]()
inşallah canımm yaa hep mutlu olun, hepimiz olalım benim nişanlımla sorunum yok şükür ailesi problem yaaNişanlılık cidden zor is katılıyorum. Dualarinizi bekliyorum zayıflamak için :) bizde nisanlimla askere gitmeden olup olmadık sebep lerden kiriyorduk birbirimizi ama şimdi araya mesafe girince oda bende akillandik. Şeytani kovduk aramızdan. İnşallah dönünce de bu kadar anlayışlı iki insan olabiliriz:)
Ben küçük ev aletlerini en sona bıraktım. Şimdi beyaz eşya taksidine giricem marka arastirmasindayim. En büyük hayalim borçsuz evlenmekti ama hayal mis hihihisadce elektirikli esyaları aldım ben de küçük ev aleti adına bir de çeyiz seti