2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Lazere geldim. Randevu verdiler. Şimdi diyolar biz sizi aramadık. Kızdım dedim artık bunun bahanesi yok. Alacaksınız dedim. Şimdi alacaklar bakalım
kaçıncı seanstasın canımm ben 10 seans gittim bitmedi tam olarakk:KK34:

Bir düzel tutsaa aay sohbete katilcam. Kayseri deyim kizlar uc aydir sözlüyum 2016 da düğün okul var benim üçüncu sinif bitince de dugun insallah

:) Bende 3 aydır sözlüyüm canım ,bizimde düğün kısmetse 2016 da olucak inşallah ..İnşallah zaman çabucak geçer de bitirirsin okulunu ;)

Hadi bakalııım :) Neresi orasıı :)

Merhaba canım hoşgeldin :)

Merhaba hoşgeldin aramıza :) Biraz kendini tanıtır mısın?

Antalya da yaşıyorum 26yaşındayım. Hastanede tıbbi sekreterim nisanlima çok aşığım. Ve Asker Yolu bekliyorum ve eylülde düğünümuz var ve kilo vermem lazimmmmm:)

Antalya da yaşıyorum 26yaşındayım. Hastanede tıbbi sekreterim nisanlima çok aşığım. Ve Asker Yolu bekliyorum ve eylülde düğünümuz var ve kilo vermem lazimmmmm:)

Aman Allah bozmasın inşallah hayırlısı olur :) :) Kiloları takma verirsin ;)

Aman Allah bozmasın inşallah hayırlısı olur :) :) Kiloları takma verirsin :KK66:
Ay inşallah gider çok şükür hasret çekmekten ve kilodan başka sıkıntım yok. Sizin ne zaman dugunler.hazırlık neler yapıyorsunuz. Ben mutfaktan başka bişey yapmadım henüz:(

tek derdin kilo olsun canım yaa başka bir sıkıntı olmasın da tek
Nişanlılık cidden zor is katılıyorum. Dualarinizi bekliyorum zayıflamak için :) bizde nisanlimla askere gitmeden olup olmadık sebep lerden kiriyorduk birbirimizi ama şimdi araya mesafe girince oda bende akillandik. Şeytani kovduk aramızdan. İnşallah dönünce de bu kadar anlayışlı iki insan olabiliriz:)

Nişanlılık cidden zor is katılıyorum. Dualarinizi bekliyorum zayıflamak için :) bizde nisanlimla askere gitmeden olup olmadık sebep lerden kiriyorduk birbirimizi ama şimdi araya mesafe girince oda bende akillandik. Şeytani kovduk aramızdan. İnşallah dönünce de bu kadar anlayışlı iki insan olabiliriz:)
inşallah canımm yaa hep mutlu olun, hepimiz olalım benim nişanlımla sorunum yok şükür ailesi problem yaa:((

Back
X