- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Canım biilmiyorum her belediyeye görede değişir o. Sen ara bi bilgi al yada annenler falan sorsun :)
Peki canim artik bi caresini bulcaz ☺ saolasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım biilmiyorum her belediyeye görede değişir o. Sen ara bi bilgi al yada annenler falan sorsun :)
Yaa şimdiden almam tabi de bi kaç ay sonra bakmaya başlarım bide hemen istediğim gibi bişey çıkcakmı karıma bilmiyorum ama haziranda hazır olsun teslim aliyim diyorum çünkü zaten arkasını ipli istiyorum kilo verince falan ayarlansın diye canımmBenim arkdsmn agustosun sonu şimdiden gelinligini almis ben hazranda alrm diye düşünüyorum ama. Bakalim kismet bende hazr alcam naspsse
Canım benim öncelikle artık üzülmemene sevindim. Birşeyler için çaba gösteriyor gibi gözüküyor. Ama sen herşeyi iyice ölç tart gerçekten çabaladığına inanıyormusun. Birde dediğinde haklı yani bir yola girmişsin geçmişi açıp durma artık hiç faydası yok. Evlilik hayatta çok şeyi değiştirir derler emin olun nişanda değiştiriyor. Eskisi gibi boş şeylere tartışmıyorsunuz. Daha düşünceli oluyorsunuz. Oyüzden böyle bir adım atıyorsa daha iyi olurmuş gibi hissediyorum ben. Ama tabiki karşılıklı çeki düzen vermelisiniz.Sen önce kendini bi düzelt, yanlışlarını gör sonra onunda değiştiğini görürsün.milleti düşündüğümden değilde fikrimin değişmesinde etkili olan bana bazı şeyleri anlatıp anlamam için çaba göstermesi bıkmadan uzun uzun anlatabiliyor bu huyunu yadırgayamam heptende kötü demek haksızlık olur ama bazı tuhaf huyları var orası tabi bi gerçek özellikle bazı istekleri yüüznden oda ben seni kandırmak değil amacım evlenmek şstiyorum halada istiyorum bu sorunumuzda zaten evlenince geçicek şimdi evlenmek istiyorum ama maddi açıdan durm el vermiyor biliyorsun diyor
Kızlar daha önce bu kavanozlardan aldığımı söylemiştim. Çok güzel ve kaliteliler almak isteyenlere tavsiye ederim boynerden aldım buarada boyner ve morhipoda hiç bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadr ve paketlemeleri çok iyi rahatça alışveriş yapabilirsiniz
![]()
ya bende 08.08.2015 istiyorum ama yer ayaralayamadık halenn :)Benim 8 ağustosta canm ama nikahı da aynı zamanda düşünüyoruz bi aksilik olmassa ben olsa beyaz dantel elbiseler var onlardan giyerdim
Kızlarr hepinize günaydınlarrr
Canım sanırım barışmış gibi bişey olmuşsunuz.. Senin adına sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.Bence şöyle düşün,erkek arkadaşının eksilerini ve artılarını yaz bir kağıda ve hangisinin daha çok olduğunu gör.Kızlar biraz hassas bu konuda sanırım bende böyle birşey yaşasam (Allah korusun) altından nasıl kalkarım hiç bilmiyorum.Sevdiğim için sanırım barışma teklifini kabul ederim.Ama bu evlendikten sonra yapmıcak kağıt imzalamıştık,konuşmuştuk vs.. diye böyle kalmıyolar..Biliyorum yaşım 24 belki daha bende hiçbişey yaşamadım akıl vermek değil amacım sadece senin dün anlattıklarından yola çıkarak yorumumu yapıyorum.Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim nasıl mutlu oluyosan,nasıl yüzün gülücekse öyle olsun inşallah...
Günaydın canımm inşallahhh
Ben şu baş için takılan aksesuara bayılıyorummmm![]()
Kuzum sevindim adınıza:) en azından adım atmış. Ama o küfür işini halletmeniz gerekiyo. Bende son olarak kağıt yazmıştım faydası oluyo. O mektupu saklıyorum. Bana ordaki hatalarıyla gelirse ayrılcağımı da söyledim. İnşallah sizde de işe yarar :)
Yaa şimdiden almam tabi de bi kaç ay sonra bakmaya başlarım bide hemen istediğim gibi bişey çıkcakmı karıma bilmiyorum ama haziranda hazır olsun teslim aliyim diyorum çünkü zaten arkasını ipli istiyorum kilo verince falan ayarlansın diye canımm
Güle güle kullan canım bana geçenlerde hediye geldi baharat takımı arkadaşımdan o yüzden onu sildim listeden ama dediğin gibi kesinlikle o siteler çok iyi bende bi kaç defa alışveriş yaptım paketlemesi ürünleri kesinlikle çok iyiKızlar daha önce bu kavanozlardan aldığımı söylemiştim. Çok güzel ve kaliteliler almak isteyenlere tavsiye ederim boynerden aldım buarada boyner ve morhipoda hiç bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadr ve paketlemeleri çok iyi rahatça alışveriş yapabilirsiniz
![]()
Pembe hayalim tacla daha da guzellesir fikrin icin cok saol nisanlmn boyu 170 ☺ ikimzde bücürüz ☺
Bizim tesadüf oldu temmuz sonu için gittik bu tarih vardı öyle tuttuk salonu yazın tutmuştuk biz canm ne zaman tutucaksınız sizya bende 08.08.2015 istiyorum ama yer ayaralayamadık halenn :)
Ayyy ne yapıyosun diyet mi nasıl etkisi varmı varsa hemen banada söyleeeeMantikli canim ipli durumu bende rejimdeym suan zaten bu kiloya gelinlik alamam ☺ hazrana kadar zayflym ole alirm bende nasp ☺
canım bizim iki şehirde olacak oyüzden nasıl yapıcaz bilmiyorum :S ocak ayında ayarlamak istiyorum ama okadar yoğun çalışıyoruzki nişanlımın pazar günleri bile yok napcaz bilmiyorumBizim tesadüf oldu temmuz sonu için gittik bu tarih vardı öyle tuttuk salonu yazın tutmuştuk biz canm ne zaman tutucaksınız siz
Anladımm canım sen araştır netten en beğendiğin iki yerle konusursunuz tutarsınız akşam saatleri açık oluyo hep zaten bizde aksam vaktiydi gittik iş çıkısı yapabilirsin. Yerler burda çabuk doluyo o yüzden biz yazın tuttmustukcanım bizim iki şehirde olacak oyüzden nasıl yapıcaz bilmiyorum :S ocak ayında ayarlamak istiyorum ama okadar yoğun çalışıyoruzki nişanlımın pazar günleri bile yok napcaz bilmiyorum![]()
Güle güle giy canım son 16 hadi bakalımKızlar ben nikah için beyaz bi elbise almadım. Gerek yok diye düşündüm :) çünkü her zaman kullanacağım bi elbise değildi beyaz bende bunu aldım
Kızlar ben nikah için beyaz bi elbise almadım. Gerek yok diye düşündüm :) çünkü her zaman kullanacağım bi elbise değildi beyaz bende bunu aldım
Ayyy o kadar az mı kaldı :) midemde bişeler oluyo:))Güle güle giy canım son 16 hadi bakalım![]()
Haftaya resmiyette de evli olacam :))Güle güle giy canımmm :) çok az kaldı zaten![]()
Ayyy o kadar az mı kaldı :) midemde bişeler oluyo:))
Haftaya resmiyette de evli olacam :))
Ayyy ne yapıyosun diyet mi nasıl etkisi varmı varsa hemen banada söyleeee![]()
ahahahhah bücürlere gel hele, kız ben napim adam 1,80 ben 1,60ni demek rica ederim canım
![]()