2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım ben öyle demiyorum işte. Burda cuma akşamı kına cumartesi düğün olacak diyorum birde senin güzel tabirlerin varya :) hiç bütçeme bakmadan sıradan düğün salonu olmaz diyorum. sonraki hafta cumarteside siizn orada düğün olsun diyorum dolayısı ile isyan bayrağı çekilmiş durumda :p

Ahahah sen bende ki havayı görsen :KK37::KK37: Hasbam ben, parama bakmadan kır düğünü mekanlarına bakıyorum kına için :KK53: Tabii kısa süreli şokun ardından, özüme dönüyorum..Ama yinede de istemiyorum yahu düğün salonu..şöyle bahçesi olan bir yer bulsam kına için süper olucak..

Ben şimdi pek anlamadım, sen iki düğün arası 1 haftamı olsun diyorsun ?
yani senin olduğun yerde bir kına, bir düğün..Erkek tarafında da bir düğün mü olacak?

Canim ya gun araya sokunca uzamis gibi oluyor olmissken pes pese olsunda bitsin hayrlisyla die düşünüyorum neden olmasin olur valla biz salonlari kina gecesinkini 30 temuza 1 agustosta diğer sehirdeki salonu tuttuk sadece arada bigun var ve ogun 10 saat yol gelcem ☺ tamam yorilcam ama tatli yorgunluk pes pese olsun ne gizel iste
Kuzu nasıl dayancan ya:) bizim 2saat yol. Perşembe cumartesi aldık düğünü. Çarşambada kına olacak:) normalde çarşambaya almıştık. Halam gelemicek o gün diye perşembeye aldık düğünü:)

Benim.persembe kina gecesi adli ama dugun ☺
cuma gelin alma

cumartesi hakiki düğün ☺ INŞALLAH

bizimde sehirler arasi 9 saat var biz aed arda aldik ALLAH yaridm etsnnn

Bak cicim buranın bu konularda en kafası karışan hatunu benim :oops::KK45::KK23::confused:
Sen şimdi gelin alma dedin benim devreler yandı yine :KK51: O nasıl oluyor yahu? Seni evden alıp tekrar eve mi bırakacaklar :KK69::KK23: hayır öyle yapacaklarsa, seni kına gecesi için almaya gelip bir daha eve bırakmasınlar :rolleyes::rolleyes:

Kuzu nasıl dayancan ya:) bizim 2saat yol. Perşembe cumartesi aldık düğünü. Çarşambada kına olacak:) normalde çarşambaya almıştık. Halam gelemicek o gün diye perşembeye aldık düğünü:)

Bende bilmiyorum valla kuzum ya perşembe 11de kini düğün bitse uyuduk ettik 12 oldu sabah 8de yola ciksak aksam 6da oraya variriz sonra erkeden uyurum sabahta 9da kalkar kuafore gdrim ☺ plani yaptım hemen ama tabi fecii yorilcam olsun ya İNŞALLAH o gjnu5 gorymde yorulmayi takmam ☺ ama nasil kosturmaca olcakkk ;)

Canim ya gun araya sokunca uzamis gibi oluyor olmissken pes pese olsunda bitsin hayrlisyla die düşünüyorum neden olmasin olur valla biz salonlari kina gecesinkini 30 temuza 1 agustosta diğer sehirdeki salonu tuttuk sadece arada bigun var ve ogun 10 saat yol gelcem ☺ tamam yorilcam ama tatli yorgunluk pes pese olsun ne gizel iste

Ben öyle yapamam ki, en kötü ihtimal burda perşembe kına gecesi kılıklı düğün olur..Cumartesi de orda olur diye düşündük

Ahahah sen bende ki havayı görsen :KK37::KK37: Hasbam ben, parama bakmadan kır düğünü mekanlarına bakıyorum kına için :KK53: Tabii kısa süreli şokun ardından, özüme dönüyorum..Ama yinede de istemiyorum yahu düğün salonu..şöyle bahçesi olan bir yer bulsam kına için süper olucak..

Ben şimdi pek anlamadım, sen iki düğün arası 1 haftamı olsun diyorsun ?
yani senin olduğun yerde bir kına, bir düğün..Erkek tarafında da bir düğün mü olacak?
evet canım aynen öle diyorum :) ya aslında kır düğünü mekanları var polenezköyde. ve düğün salonları ile aynı paraya çıkıyor ama 100 kişilik falan oluyor. E düğünde çağırmam gereken kişi sayısı daha fazla nikah yapıp 100 kişilik kır düğünü olsa diyorum buseferde bütün gün öle ölüyor foto çekimine zaman kalmıyor. Öyle birşeyki benim akrabalarım hep istanbul dışında ve çevremdekiler hep çalışıyor bu şartlarda hafta içi yapmamın imkanı yok. Diğer düğünü hafta içine yapsakmı desem acaba ne derler :D

Bak cicim buranın bu konularda en kafası karışan hatunu benim :oops::KK45::KK23::confused:
Sen şimdi gelin alma dedin benim devreler yandı yine :KK51: O nasıl oluyor yahu? Seni evden alıp tekrar eve mi bırakacaklar :KK69::KK23: hayır öyle yapacaklarsa, seni kına gecesi için almaya gelip bir daha eve bırakmasınlar :rolleyes::rolleyes:

Simdi bitanem evden beni cuma gelinlikle çıkacaklar yani baba evnden sonra ben yolda gitmeden o gelinliği cikaririm 10 saat gekinlik olamz☺ osekil adet kuzum gelin alma oluo bizde baba evnden cikiosun ya ☺

:confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Çok güldüm :D :D

eeee az kaldı be canım :) Nişanda birşey dağıtacak mısın .)
evet kuzum minik şişelerde gül suyu ve butik sabun dağıtıcam hazırlar:)
isteme günü içinde minik kavanozlarda kahve:)

Günaydın gelincikler :KK49::KK49:

Kızlaar günaydınnnn

Günaydınlarrrr musmutlu bi gün olsun :KK76::KK76:

Günaydın kızlar, benimki ameliyatta şu an dua edin başarılı geçsin inşallah..

herkese günaydın kızlar:)
YEKTA61 YEKTA61 İNŞALLAH HAKKINIZDA HAYIRLISI OLUR CANIM...
Tikkabilla Tikkabilla İNŞALLAH AMELİYATTA BAŞARILI GEÇER KUZUM....

kızlar bizim kına istanbulda düğün izmitte olucak inşaşşah ya kına düğün arası bir hafta olucak (kimse bu duruma yanaşmıyor)
yada cuma akşamı kına pazar düğün olur azcık bende dinleniyim dimi:)
nikahıda düğünde düşünüyoruz inşallah :)
tüm hazırlıklar içinde mart -nisan ayını bekliyoruz kısmet artık :)

Bende bilmiyorum valla kuzum ya perşembe 11de kini düğün bitse uyuduk ettik 12 oldu sabah 8de yola ciksak aksam 6da oraya variriz sonra erkeden uyurum sabahta 9da kalkar kuafore gdrim ☺ plani yaptım hemen ama tabi fecii yorilcam olsun ya İNŞALLAH o gjnu5 gorymde yorulmayi takmam ☺ ama nasil kosturmaca olcakkk :KK66:

Ayy ben dayanamam öyle, benim düğünüme gelmek isteyen kişi kendini ayarlar diye düşünüyorum..Uçak falan yok mu o kadar yolu çekmesen?

evet canım aynen öle diyorum :) ya aslında kır düğünü mekanları var polenezköyde. ve düğün salonları ile aynı paraya çıkıyor ama 100 kişilik falan oluyor. E düğünde çağırmam gereken kişi sayısı daha fazla nikah yapıp 100 kişilik kır düğünü olsa diyorum buseferde bütün gün öle ölüyor foto çekimine zaman kalmıyor. Öyle birşeyki benim akrabalarım hep istanbul dışında ve çevremdekiler hep çalışıyor bu şartlarda hafta içi yapmamın imkanı yok. Diğer düğünü hafta içine yapsakmı desem acaba ne derler :D

Kir dugunu sevenlerdenim ama nasp salonmis bzmkisi

evet kuzum minik şişelerde gül suyu ve butik sabun dağıtıcam hazırlar:)
isteme günü içinde minik kavanozlarda kahve:)

Salonu tuttun mu bende izmitte evlencemm ☺

herkese günaydın kızlar:)
YEKTA61 YEKTA61 İNŞALLAH HAKKINIZDA HAYIRLISI OLUR CANIM...
Tikkabilla Tikkabilla İNŞALLAH AMELİYATTA BAŞARILI GEÇER KUZUM....

kızlar bizim kına istanbulda düğün izmitte olucak inşaşşah ya kına düğün arası bir hafta olucak (kimse bu duruma yanaşmıyor)
yada cuma akşamı kına pazar düğün olur azcık bende dinleniyim dimi:)
nikahıda düğünde düşünüyoruz inşallah :)
tüm hazırlıklar içinde mart -nisan ayını bekliyoruz kısmet artık :)

Bende bilmiyorum valla kuzum ya perşembe 11de kini düğün bitse uyuduk ettik 12 oldu sabah 8de yola ciksak aksam 6da oraya variriz sonra erkeden uyurum sabahta 9da kalkar kuafore gdrim ☺ plani yaptım hemen ama tabi fecii yorilcam olsun ya İNŞALLAH o gjnu5 gorymde yorulmayi takmam ☺ ama nasil kosturmaca olcakkk :KK66:
Bizim perşembe gece gitcez. Cuma boşum tamamen ve cmartesi kuaför foto çekimi düğün. Cumartesi akşam 6da işimiz bitcek ;)

Back
X