2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

gördüm canımm çok teşekkür ederim cvp verdim die hatırlıyom ama yazılmamışta olabilr

yok cnm gelmedi cevabın ama iyi olmana sevindim gercekten.

Ben daha yüzük bakmadım ya, ne acayip birşeyim..
Love01 Love01 canım sen nişan yüzüğünü aldın mı?

:KK35::KK35: bak artık kızzz ne kaldı şurda

yok cnm bakamadım çünkü sözlüm olan şahsiyet yoktu ki işte burda :KK67: tek basıma bakmayı da istemedim.bu hafta ya da diğer hafta bakarız.ztn bi sürü model oluyor.birini seçip alıyorsun az çok ne istediğini bildikten sonra.

kızlar şu takımı cok begendim fiyatı da uygun 160 tl.nasıl sizce ?

92cb347c338148a7952461cad53a93ad.webp
411b.webp
92cb347c338148a7952461cad53a93ad.webp
411b.webp

evet kuzum minik şişelerde gül suyu ve butik sabun dağıtıcam hazırlar:)
isteme günü içinde minik kavanozlarda kahve:)

herkese günaydın kızlar:)
YEKTA61 YEKTA61 İNŞALLAH HAKKINIZDA HAYIRLISI OLUR CANIM...
@Tikkabilla İNŞALLAH AMELİYATTA BAŞARILI GEÇER KUZUM....

kızlar bizim kına istanbulda düğün izmitte olucak inşaşşah ya kına düğün arası bir hafta olucak (kimse bu duruma yanaşmıyor)
yada cuma akşamı kına pazar düğün olur azcık bende dinleniyim dimi:)
nikahıda düğünde düşünüyoruz inşallah :)
tüm hazırlıklar içinde mart -nisan ayını bekliyoruz kısmet artık :)

ooo süper kuzuuu :))) Kendin mi yaptın peki:))

Kızlar bende haftaya salona gidip müzikleri seçmem lazım. Kararsızm bana yardımcı olun giriş müziği pure love düşünüyordm vazgeçtim ondan demet akalın koltuk istiyorum sizce nasıl olur?

Ben takı sevmiyorum ya,o yüzden cezbetmiyor beni..ilk taktığım yüzük teklif ederken taktığı yüzük :D Bu yaşıma kadar hiç takmadım yani :KK53:bu hafta sonunu da saymazsak 2 hafta kaldı :) Markalı mı olmalı, kuyumcudan mı olmalı hiç bilmiyorum:KK69:
canım kuyumcular pazar günleri kapalı oyüzden elini çabuk tut ;)

yok cnm gelmedi cevabın ama iyi olmana sevindim gercekten.

yok cnm bakamadım çünkü sözlüm olan şahsiyet yoktu ki işte burda :KK67: tek basıma bakmayı da istemedim.bu hafta ya da diğer hafta bakarız.ztn bi sürü model oluyor.birini seçip alıyorsun az çok ne istediğini bildikten sonra.

Bizde bu hafta sonu bakarız heralde..benim aklımda hiç bişey yok ki..bu konu dada sen yardım et bana :)

Kızlar bende haftaya salona gidip müzikleri seçmem lazım. Kararsızm bana yardımcı olun giriş müziği pure love düşünüyordm vazgeçtim ondan demet akalın koltuk istiyorum sizce nasıl olur?
ay bizimki marc antony I need you yaptırmıştım :) dans müziğide nilüfer ta uzak yollardan :)

sabunları yaptırdım kuzum :)
şişeleri kendim yaptım :)
kavanozlarıda yaptırcam 20 kavanoz 35 lira :)

Hamaratlı hatunun hali bir başka bee:) Maşşallh kuzuu bende istiyorum ama Anadolu yakasında pahalı herşey :( Eminönü yapmam gerek sanırsamm :))

Ben takı sevmiyorum ya,o yüzden cezbetmiyor beni..ilk taktığım yüzük teklif ederken taktığı yüzük :D Bu yaşıma kadar hiç takmadım yani :KK53:bu hafta sonunu da saymazsak 2 hafta kaldı :) Markalı mı olmalı, kuyumcudan mı olmalı hiç bilmiyorum:KK69:
Önce bi internetten bak beğenirsin birini bizimkini nişanlım kaç yıl önceden beğenmişti direk aldık onu benimde hoşuma gitmişti. Marka olanların çoğu kuyumcuda var zaten canımss

Yorum yapmiciiimm :D

başka alternatifler olabilir mi canım demet akalının şarkısı pek uygun gelmedi bana pure love olabilir ama herkes anlamaz ki kenan doğulu tencere kapak nasıl bi dinle :)

Hamaratlı hatunun hali bir başka bee:) Maşşallh kuzuu bende istiyorum ama Anadolu yakasında pahalı herşey :KK43: Eminönü yapmam gerek sanırsamm :))
benim bulduğum gayet uygun canım düşünebişlirsin aslında aklında ne var :)
ben saatten hiç anlamam ya artık sen bana yardımcı olacaksın :p
ayyy ben sanki çok anlıyorum:KK70:

Back
X