- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Haha :) satwn pijemaları giyip babanın karşısına oturuyomuşun:) düğün önce provası dermişin:)))heee ne olucak o zamanBen evde bir kaç tane alıp denesem mi acep
ilk önce kendimi alıştırayım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha :) satwn pijemaları giyip babanın karşısına oturuyomuşun:) düğün önce provası dermişin:)))heee ne olucak o zamanBen evde bir kaç tane alıp denesem mi acep
ilk önce kendimi alıştırayım
![]()
Haha :) satwn pijemaları giyip babanın karşısına oturuyomuşun:) düğün önce provası dermişin:)))
Haha :) satwn pijemaları giyip babanın karşısına oturuyomuşun:) düğün önce provası dermişin:)))
Ay ben heves yaptım bak şimdi, bir kaç tane alsam mı kız? içimdeki hatun kişilik öyle çıkar belkim![]()
Ay ben heves yaptım bak şimdi, bir kaç tane alsam mı kız? içimdeki hatun kişilik öyle çıkar belkim![]()
Al al :) bizede gösterrr alınca:))Ay ben heves yaptım bak şimdi, bir kaç tane alsam mı kız? içimdeki hatun kişilik öyle çıkar belkim![]()
Tmm ikincide benİlk ben görücem![]()
![]()
Al al :) bizede gösterrr alınca:))
İlk ben görücem![]()
![]()
Tmm ikincide ben![]()
Bi insan 14.10 dan bu yana hazırlanmaya başlayıpta nasıl hazırlanamaz hala ya helede bu bi erkekse :)
Tmm ikincide ben![]()
Kızlar sizi çok fena şaşırticim, bekleyin gelincikler![]()
Ooooo kalınlar güzel duruyu ama yaa begendiklerine bakammBizimkide kalın alyans istemiyormuş..elimde olan datalar: kalın alyans olmayacak, sarı altın olmayacak, parlak olmayacak :) buna uygun bulucaz inşallah :) bir kaç model baktım şimdi :)
Heyecanla bekliyorum
Kız foto çekimi bu tabii hazırlanıcak yanına yakışması lazım dimi ama
Okii anlaştık![]()
Canımm sevimli ama ilk gece için değil
Ne zamana kadar beklicez ben çok bekliyemem![]()
Acelen ne yavru kuş![]()