2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Merhaba hoşgeldiin :) Allah kavuştursun herşey hallolur geldiğinde sıkıntı yapma mutlu olmaya bak :KK66:

teşekkür ederim hoşbuldum :)
İnşallah ya üzülüyorum bu aralar kafaya çok taktım.
nişanlım adanalı ben elazığlıyım şuan gaziantepde çalışıyorum ve istanbula yerleşecez 7 ay sonra çok karışık herşey bizde kızlar :110::mad:

düğüne az kala alırım ben kuzumm :))

Hadi bakalımm ;) ;)
Niye ne yapıyorsunuz siz :KK53::KK52::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ayıpp söylenmez :KK70::KK70::eek::eek::eek:

nişanlım adanalı ben elazığlıyım şuan gaziantepde çalışıyorum ve istanbula yerleşecez 7 ay sonra çok karışık herşey bizde kızlar :110::mad:

Üzülme canım neden üzülüyosun herşey zamanla yoluna girer kafana takma ;)

Nişanlım da öyle diyor herşey olur hallederiz diyor da ben strese giriyorum nedense :KK43:

Benimde Nişan kına düğün her birşey yazıyor :)

ne güzel hazırlıklar yapıyorsunuz ya hevesledim :KK43:
nişanlım asker de biz daha hiçbirşey yapmadık ve son 7 ay 6 gün :KK43:
üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorumm

üzülme yalnız deilsin :) bak bizim ay sonu nişan var daha yüzük bile yok hatta benim sözlümde hala yurt dısında :KK53: biz de yaz sonu düğün istiyoruz daha ne salon var ne çeyiz:KK53:

deli ya sırıtıyorum işyerinde, gören deli diyecek :KK53::KK53: Biz zaten çok yorulucaz iki düğünde,en iyisi uyumak diyorum :KK48:
ama erkek arkadaşım Akrep burcu, gerisini sen düşün yavru :KK55::KK55:

leynnn bi ortak nokta daha çıktı senle:KK57::KK57: benim ki de Akrep burcu,,ayyy Allammm yaaa,bu kdr ortak olur hersey :KK57::KK57: niye Akrepler korkulacak mı oluyorlar kız?? ayy bütün hevesim kaçtı şimdi,,en iyisi bende ayıcıklı mayıcıklı pijama bakıp oturayım yerime :P

anaaa nişanlın hemşerimmiş:KK57::KK57: bende Adanalıyım :) neresinden Adana'nın? merkez mi?

Markafoniden aldigim sutyen takimlarim elbisem geldi:KK37:

Bunlarin iki tanesini de bohcaya eklicem galiba:KK75:

Bir de haftasoni gorumcecigim bana terlik aldi twigy'den:KK37: bohcaya koyariz dedim. Bohca icin panduf aldim ben, sen havlu patik falan koyarsin digerleri var dedim, en zevkli seyleri almissin dedi:confused:

leynnn bi ortak nokta daha çıktı senle:KK57::KK57: benim ki de Akrep burcu,,ayyy Allammm yaaa,bu kdr ortak olur hersey :KK57::KK57: niye Akrepler korkulacak mı oluyorlar kız?? ayy bütün hevesim kaçtı şimdi,,en iyisi bende ayıcıklı mayıcıklı pijama bakıp oturayım yerime :p

Valla akrep erkeklerini bilemem ama bir akrep kızı olarak korkun diyorumm :D :D

Bir de haftasoni gorumcecigim bana terlik aldi twighy'den:KK37: bohcaya koyariz dedim. Bohca icin panduf aldim ben, sen havlu patik falan koyarsin digerleri var dedim, en zevkli seyleri almissin dedi:confused:

Paylaşırmısın canım hangilerini aldın göreliim :)

üzülme yalnız deilsin :) bak bizim ay sonu nişan var daha yüzük bile yok hatta benim sözlümde hala yurt dısında :KK53: biz de yaz sonu düğün istiyoruz daha ne salon var ne çeyiz:KK53:

leynnn bi ortak nokta daha çıktı senle:KK57::KK57: benim ki de Akrep burcu,,ayyy Allammm yaaa,bu kdr ortak olur hersey :KK57::KK57: niye Akrepler korkulacak mı oluyorlar kız?? ayy bütün hevesim kaçtı şimdi,,en iyisi bende ayıcıklı mayıcıklı pijama bakıp oturayım yerime :p

anaaa nişanlın hemşerimmiş:KK57::KK57: bende Adanalıyım :) neresinden Adana'nın? merkez mi?

Tırsıyorum ben yahu, çok ortak noktalarımız var, gün geçtikçe artıyor :D:KK68:
Canım akrep burcunun bir özelliği varmış :KK23::confused: sana Orya Orya anlatsın,o da akrep burcu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK33::KK33: sen yinde ayıcıklı pijama al derim ben, hem üşürsün onlarla :KK70::KK70::KK70:

Bir de haftasoni gorumcecigim bana terlik aldi twigy'den:KK37: bohcaya koyariz dedim. Bohca icin panduf aldim ben, sen havlu patik falan koyarsin digerleri var dedim, en zevkli seyleri almissin dedi:confused:

Güzel günlerde kullan canım benim, üstünde eskisin :KK68::D

Back
X