2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok iyiii canımm yaa hatunum sen nerde oturuyordun?:) şişeleri nerde tedarik ettin:) sabunlarını nerde yaptırdın:)
şişeleri şarkhan aldım canım eminönünde :)
sabunlardan facede bi sayfadan :)
güzelmiş bunlar :)
slm kızlar naptınız ya ancak gelebildim. çarşı pazar gezdim nevresim takımları yatak ortuleri baktım bugun
takılıyoruz burda canım sen napıyosun :)
ben daha 1 tane bile böyle bişi almadım kızlaaarrr :KK53:
ben dizdim yaa baya artık dursam iyi olcak :)
ne güzel hazırlıklar yapıyorsunuz ya hevesledim :KK43:
nişanlım asker de biz daha hiçbirşey yapmadık ve son 7 ay 6 gün :KK43:
üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorumm
ayyy korkma bende bekliyorum olduğum yerde daha nişan bile yok :)

15.08.2015 kına Elazığ da
18.08.2015 Düğün Adana da düşünüyoruz canım

Off siz çok aşırı konuşuyorsunuz ben takip edemiyorum ya :KK11:

Postaneye paketi almaya gittim bir de ne göreyim?? Instagramdan aldığım çamaşırlar da gelmiş. Eve geldim hepsini denedim :p Evde bir çamaşır cümbüşü oldu :KK70:
Eee aldıklarının fotoğrafı yokmu canım aliexpresten memnun kaldınmı demiştim ya geçen

15.08.2015 kına Elazığ da
18.08.2015 Düğün Adana da düşünüyoruz canım

cnm moralini bozmak gibi olmasın ama Mayıs'ta bakmaya başlayacaksınız,Ağustos'a biraz zor yer bulursunuz.arada sadece 3 ay kalmış oluyor.biz şimdiden 8 ay var geç kaldık diyoruz.çoğu salonda Ağustos şimdiden full çünkü Ramazandan dolayı.bence bi yerden bakmaya başlamalısınız.

şişeleri şarkhan aldım canım eminönünde :)
sabunlardan facede bi sayfadan :)

güzelmiş bunlar :)

takılıyoruz burda canım sen napıyosun :)

ben dizdim yaa baya artık dursam iyi olcak :)

ayyy korkma bende bekliyorum olduğum yerde daha nişan bile yok :)
ben de almadım fikir edıneyım fiyat bakayım dıye dolaştım harika seyler var

Kızlar sinir oldum geldim :( ya sevdicek dedi ki dışarda yemk yiyelim dedi. Bende tmm dedim. Gittik yemeğe. Ne zamn gitsek istediğim ilk iki şey yok zaten. Bende 2şey istedim. Yoktu. Sonrada yemicem dedim. Nişanlım yedi yemek. Bu arada bwn hala ne yesem diyip duruyorun Eve geldik. Bak ne güzel yemek yapan kadınlar var diyo. Bende dedim git onlarla evlen ozaman diye. Ama sinir oldum. Ben hergün okuldan geliyorum koştur koştur yemek yapıyorum. Çoğuna bişe buluyo zaten. Bi gün yapmayıncada suç oluyo. Bende dedim sana yemek yapmıyorum bundan sonra ne istersen onu ye dedim

Kız napalımm yapıcak bişey yok çenemiz düşüyo bizimde :KK70::KK70: Hadii bakalımm neler neler gelmiş merak ettik şimdiii :KK30::KK30:

Bunlar instagramdan aldıklarım.. Pembe sütyen takımını şimdik kullanmak için aldım. En üstteki siyah straplez bir harika ama bana ufak geldi yaa.. :/ Babeti de şimdi kullanmaya aldım, çorap hediye :P
2015-01-13 15.49.54.webp

Bunlar da aliexpressten gelenler, hepsinin tangası var yanında kendi renginde.. Giyip çıkarırken bişi olacak diye korktum, bunlar evlenince kesin parçalanır :KK70:
2015-01-13 16.28.27.webp

Bunlar instagramdan aldıklarım.. Pembe sütyen takımını şimdik kullanmak için aldım. En üstteki siyah straplez bir harika ama bana ufak geldi yaa.. :/ Babeti de şimdi kullanmaya aldım, çorap hediye :p
Eki Görüntüle 1373412

Bunlar da aliexpressten gelenler, hepsinin tangası var yanında kendi renginde.. Giyip çıkarırken bişi olacak diye korktum, bunlar evlenince kesin parçalanır :KK70:
Eki Görüntüle 1373414
çol guzeller canım güle güle kullan:D

Bunlar instagramdan aldıklarım.. Pembe sütyen takımını şimdik kullanmak için aldım. En üstteki siyah straplez bir harika ama bana ufak geldi yaa.. :/ Babeti de şimdi kullanmaya aldım, çorap hediye :p
Eki Görüntüle 1373412

Eki Görüntüle 1373414

Tek kelime ilee Bayıldımmmm :rolleyes::KK73::KK73::KK73: Bunlar zaten tek kullanımlık :KK70::KK70::KK70:

Kızlar sinir oldum geldim :KK43: ya sevdicek dedi ki dışarda yemk yiyelim dedi. Bende tmm dedim. Gittik yemeğe. Ne zamn gitsek istediğim ilk iki şey yok zaten. Bende 2şey istedim. Yoktu. Sonrada yemicem dedim. Nişanlım yedi yemek. Bu arada bwn hala ne yesem diyip duruyorun Eve geldik. Bak ne güzel yemek yapan kadınlar var diyo. Bende dedim git onlarla evlen ozaman diye. Ama sinir oldum. Ben hergün okuldan geliyorum koştur koştur yemek yapıyorum. Çoğuna bişe buluyo zaten. Bi gün yapmayıncada suç oluyo. Bende dedim sana yemek yapmıyorum b:KK11:

Kızlar sinir oldum geldim :KK43: ya sevdicek dedi ki dışarda yemk yiyelim dedi. Bende tmm dedim. Gittik yemeğe. Ne zamn gitsek istediğim ilk iki şey yok zaten. Bende 2şey istedim. Yoktu. Sonrada yemicem dedim. Nişanlım yedi yemek. Bu arada bwn hala ne yesem diyip duruyorun Eve geldik. Bak ne güzel yemek yapan kadınlar var diyo. Bende dedim git onlarla evlen ozaman diye. Ama sinir oldum. Ben hergün okuldan geliyorum koştur koştur yemek yapıyorum. Çoğuna bişe buluyo zaten. Bi gün yapmayıncada suç oluyo. Bende dedim sana yemek yapmıyorum bundan sonra ne istersen onu ye dedim

Canım benim sinirlenme yinee bırak şunu her gün yaparsın eline sağlık 1 gün yapma söylenirler :( boşver hiç takma sen

Kızlar sinir oldum geldim :KK43: ya sevdicek dedi ki dışarda yemk yiyelim dedi. Bende tmm dedim. Gittik yemeğe. Ne zamn gitsek istediğim ilk iki şey yok zaten. Bende 2şey istedim. Yoktu. Sonrada yemicem dedim. Nişanlım yedi yemek. Bu arada bwn hala ne yesem diyip duruyorun Eve geldik. Bak ne güzel yemek yapan kadınlar var diyo. Bende dedim git onlarla evlen ozaman diye. Ama sinir oldum. Ben hergün okuldan geliyorum koştur koştur yemek yapıyorum. Çoğuna bişe buluyo zaten. Bi gün yapmayıncada suç oluyo. Bende dedim sana yemek yapmıyorum bundan sonra ne istersen onu ye dedim
aman az önce hata yapmısımm:) kız anam otuz yıldır yemek yapar bir gun yapmasın hiç yapmıyo oluoyr erkekler bu konu da hep nankor

Canım benim sinirlenme yinee bırak şunu her gün yaparsın eline sağlık 1 gün yapma söylenirler :KK43: boşver hiç takma sen
Üstelik karnı da doydu. Yapmıcam ama bundan sonra bakalım o zaman ne dicek?

Back
X