2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Allah yardım etsin tüm evlilere canım üzüldüm, dediğin gibi başta doğru olan karar verilseymiş keşke bence bunun adı aşk değil... :( :(

Aşk değil bence de, bağımlı olmuş. Tüm ömür böyle geçer mi bilmiyorum. Ben en çok annemlere üzülüyorum inan ki, onlar çok üzülüyor.

Canım zaten küçük şeylerin birikimi bunlar. Benn ne yaparsam yapayım hiç bi şekilde bu insanı mutlu edemiyorum. Her seferinde şikayetçi bişeylerden. Ben diyorum mesleğimiz aynı sen yoruluyosan bende o kadar yoruluyorum bana yardımcı ol diyorum bişe yapmıyo ama o kadarda şikayet ediyo. Düşün günlük çamaşır yıkıcakmışım onları günlük ütüleyip kaldırcakmışım. Yemeğim 4 4lük olacakmış. Bi bardak bile kalmıcakmış. Evi her gün süpürcekmişim bunları istiyo benden. Sen yoruluyosun yorma kendini demiyo.

Canim tamam haklsn ama bunlar cozulebilir gibo geliyor tabi benim haddime deil ben ayrilik sevmiyorum cok buyuk hata olmadigi durece bide sevmese anneni ariyip aglamaz bence ayrilmadan once bi dusun bence sevgi kolay bulunmuyor

Kızlar bana fikir verin bu çatal bıçak takımı 89 parça nehir marka 160Tl nasıl sizce günlük için düşünüyorum.
Günaydın öncelikle herkese.
Çok güzel bence canım bende aldım shafferın günlük 89 parça 450 filandı. Fiyatıda cok iyiymiş hem ayrı ayrı alıp takım yapmaya çalışsan daha pahalıya gelir.

Canım zaten küçük şeylerin birikimi bunlar. Benn ne yaparsam yapayım hiç bi şekilde bu insanı mutlu edemiyorum. Her seferinde şikayetçi bişeylerden. Ben diyorum mesleğimiz aynı sen yoruluyosan bende o kadar yoruluyorum bana yardımcı ol diyorum bişe yapmıyo ama o kadarda şikayet ediyo. Düşün günlük çamaşır yıkıcakmışım onları günlük ütüleyip kaldırcakmışım. Yemeğim 4 4lük olacakmış. Bi bardak bile kalmıcakmış. Evi her gün süpürcekmişim bunları istiyo benden. Sen yoruluyosun yorma kendini demiyo.
yazık günah çalışma ozman bunları istiyorsa. hiç acımıyorlar hiççç.... bende tartıştım dün çok şey istiyormuşum köpek gibi çalışıp çabaladığımı kimse görmüyor

Canım ya, yapma böyle şeyler.. Sende ablamı görüyorum. O da aynı şeyleri yaşadı, nişan attı, tamamen bitti derken bizden gizli görüşmeye başlamışlar. Yine dugune kadar bin bir dert ama evlendiler. Evlenince bitti mi hayır, o da sivri şeylerle kendine zarar verdi hep hala duruyor izleri.. Şimdi çocuk da var ama hala öfke nöbetleri oluyor, olan anneme babama oluyor, üzüntüden aglamaktan mahvoldu annem artık.. Ayrılmıyor da, ben aşığım diyor, böyle aşka ne denir bilmiyorum. En başta bitmesi daha hayırlıymış. Sen de devam edersen bunlar olabilir, iyi düşün taşın canım, çok büyük bir karar bu..
Canım ileride yaşamamak için düşünüyorum. Yada pişman okurmuyum korkum var. Bence de bu aşk değil nişandan önce böyle olsaydı 1dk bile düşünmezdim ama ben bu insanın bu huylarını bilmeden anneme kabul ettirmeye o kadar uğraştım ki çok savaştım ama o yüzük takıldıktan sonra herşey değişti.
Hay Allahıım annen de panik olmuş üzülmüştür hastanedeyiz deyince :KK43:
doktorla konuşmuşta inanmış büyük bişe olmadığına. Annemde kızıma eziyet edeceksen bırak kızım bize yük değil demiş. Sen çok istedin. Çok sevdiğinş söyledin demiş. Kızımı yıpratma demiş. Oda onda nasıl stres varsa bende de var ben çok swviyorum falan demiş anneme

Ama evlilik hani müşterekti ya..Hem meslekleriniz aynıysa seni daha iyi anlaması lazım. :(

Herkese gunaydinEn Büyük TÜRKİYE

Kizlar sizce haftaya yillik izin alsam mi, gecen yilin iznini bu gunler icin sakladim kullanmadim:KK48: haftaya cuma cumartesi pazar zaten hakkim olan haftalik iznim. Yeter mi diye dusunuyorum. Ikramlari haftaici aksamlari yapicaz annemle, son gun de temizlik yapsak olur herhaldeo_O
Yeter canım bence

yazık günah çalışma ozman bunları istiyorsa. hiç acımıyorlar hiççç.... bende tartıştım dün çok şey istiyormuşum köpek gibi çalışıp çabaladığımı kimse görmüyor
Çalışma diyo zaten. Hep ablalarının yaptıklarını istiyo. Bide onlar hayvanlarla da uğraşıyo diyo. Bende dedim ki ablanlar 2oda evde 3kişi ben tek kişiyim dedim. Ablanların tek uğraşı ev benim dışarda da sorumluluklarım var dedim. Madem öyle çalışmayan birini alacaktın dedim

Kızlar dün gece geldi. Tartıştık ve ben sinir krizi geçirdim. Hiç bişe hatırlamıyorum ama avcumun içini kesmişim bardakla 3dikiş bi sürü de ufak yara var. Sabah 6da eve geldik sakinleştirici falan yaptılar. Konuşmaya çalışıyo ama ben 1kelime dahi konşmadım onunla...
canım kendine dikkat et ne karar alırsan al senden daha değerli kimse yok biliyorsun canına yazık.:KK43:

Aşk değil bence de, bağımlı olmuş. Tüm ömür böyle geçer mi bilmiyorum. Ben en çok annemlere üzülüyorum inan ki, onlar çok üzülüyor.

Tabii en çok anne baba üzülür sonuçta evlatları canım :(

Canım ileride yaşamamak için düşünüyorum. Yada pişman okurmuyum korkum var. Bence de bu aşk değil nişandan önce böyle olsaydı 1dk bile düşünmezdim ama ben bu insanın bu huylarını bilmeden anneme kabul ettirmeye o kadar uğraştım ki çok savaştım ama o yüzük takıldıktan sonra herşey değişti.

doktorla konuşmuşta inanmış büyük bişe olmadığına. Annemde kızıma eziyet edeceksen bırak kızım bize yük değil demiş. Sen çok istedin. Çok sevdiğinş söyledin demiş. Kızımı yıpratma demiş. Oda onda nasıl stres varsa bende de var ben çok swviyorum falan demiş anneme

Doğru demiş annen canım yani zorla vermiyolar seni sonuçta birbirinizi sevdiğiniz için beraber olmanıza izin vermişler o kadar hiç bir erkek bir annenin evladını üzemez,üzmemeli de...

Tabii en çok anne baba üzülür sonuçta evlatları canım :KK43:

Doğru demiş annen canım yani zorla vermiyolar seni sonuçta birbirinizi sevdiğiniz için beraber olmanıza izin vermişler o kadar hiç bir erkek bir annenin evladını üzemez,üzmemeli de...
Annemde dedi iyi düşün her kararınında biz arkasındayız dedi. Ayrılırsan emekli olur yanına gelirim dedi. Babam konuşcakmış bide beyefendiyle.

Canım ya, yapma böyle şeyler.. Sende ablamı görüyorum. O da aynı şeyleri yaşadı, nişan attı, tamamen bitti derken bizden gizli görüşmeye başlamışlar. Yine dugune kadar bin bir dert ama evlendiler. Evlenince bitti mi hayır, o da sivri şeylerle kendine zarar verdi hep hala duruyor izleri.. Şimdi çocuk da var ama hala öfke nöbetleri oluyor, olan anneme babama oluyor, üzüntüden aglamaktan mahvoldu annem artık.. Ayrılmıyor da, ben aşığım diyor, böyle aşka ne denir bilmiyorum. En başta bitmesi daha hayırlıymış. Sen de devam edersen bunlar olabilir, iyi düşün taşın canım, çok büyük bir karar bu..
aşk degil takıntı olmus allah yardımcınız olsun canım

Canım kusura bakmada sen onun kölesi deilsin yani evet onun kadar çalışmasan yorulmasan belki ama o zaman bile olmaz yani sen onun istediğine göre yapmicaksın her işi ki siz yeni evleniosunuz beraber vakit geçirmek istemeli yani ben de böyle böyle istiyorum de o diyosa sende de

canım bende ona karar veremedim zaten. genelde 6 kişilik 24 parçalar 100 tl falan öyle düşününce normal ama bilemedim
Canım bence 89 parça yabi gayet uygun ki nehirin ürünlerini severim ben bende kendime günlük aldığımda 89 parça almıştım yani lazım olur 12 kişiden fazla misafir gelse bunlardan kullanırsın en azından kepçesi falanda oluyo iyi bence

Canım kusura bakmada sen onun kölesi deilsin yani evet onun kadar çalışmasan yorulmasan belki ama o zaman bile olmaz yani sen onun istediğine göre yapmicaksın her işi ki siz yeni evleniosunuz beraber vakit geçirmek istemeli yani ben de böyle böyle istiyorum de o diyosa sende de
Ben dedim hepsini ben yapamam. Benim çamaşır yıkıcam gün bellidir. Temizlik yapacağım gün bellidir. Bunlara sen karışamazsın dedim. Eğer şikayetin varsa süpürgede orda paspasta orda dedim.

Back
X