- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
yok ailemle konuşmadımda erkek arkadaşım benle konuştu :)Aynen..Yekta sen naptın canım konustun mu ailenle.Takip edemedim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ailemle konuşmadımda erkek arkadaşım benle konuştu :)Aynen..Yekta sen naptın canım konustun mu ailenle.Takip edemedim ben
inşallah hayırlısı olur canım içinden ne geçiyosa onu yap yeterliKuzu en başta ne kadar ailemle savaştığımı sen biliyosun. O zaman anlattıklarımla şimdiki anlattıklarım taban tabana zıtlar. Çok doldum artık. Evlenince ne olacak bilmiyorum. Düğün stresi öi diyorum ama artık hiç birini kaldıramıyorum...
Tam olarak hissettiklerimi yazmışın... canım ben sevdiklerim için bişeler yapmayı çok severim. Pis pasaklı bi insanda değilim. Ama hergün çamaşır yıkayamam. O seviyo diye bi çok şey yaparken ben sevmediğim şeylerde fedakarlık yaptım. Ama bi kere eline sağlık dediğini duymadım. İşlerimiz ortak bizim. E okula yazılı girerken biri okuyunca kolay oluyo. Ben ona zorluk olmasın diye oturup 20sınıfın yazılılarını girerken o benim için 3sınıfa yardım etmedi. Küçük ama zamanla büyüyen şeyler bunlar... ve ben doldummath canim benim ablam evli ve calisiyor da. Eniste de ilk zamanlar ablama demisti yok evin duzeni soyle boyle diye. Kendisi de aynen bisey yapmaz. Yemek konusinda da yok sen bizim yemekleri bilmiyorsun ogrenmiyorsun. Evlenmeden oncebabaannesiyle yasiyordu ve devamli disardan yemek yiyen bi insandi. Bi anda ev yemeklerii antep yemekleri diye tutturmaya basladi. Ablam cok bunaldi. Nerdeyse ayrilicakti bikti. Biraz duzeltti sonra kendini. Ama hala dort dortluk bi evlilik degil bence. Demem o ki anlayissin erkekle isin cok zor. Empati kurmasi kendini senin yerine koymasi lazim. Ayrica ev islerini kadin yapar diye kanun var da ben mi bilmiyorum. Yapmak zorunda degilim. Istersem yaparim. Iki taraf da calisiyorsa hayat esittir kimse kusura bakmasin. Erkek olmasi ona bi ayricalik saglamiyor. Toplumun alisilagelmis yargilari kabulleri olabilir evet ama mecbur degiliz bunlari yapmaya. Ben cok severim yemek yapmayi evi duzenlemeyi ugrasmayi. Ama bunu bana gorevin diye dayatan olursa yapmam. Bence sizin aranizda mantik ayriligi var. Gorusler baska. Sende benim gibi dusunuyorsun iyi niyetlison herseyi yapmaya memnun etmeye calisiyorsun ama takdir etmek surda dursun tesekkur eden bile yok. Bu da seni bezdiriyor. Ne desen haklisin. Bence cok iyi dusun. Sevgi gozardi edilecek bisey degil ama anlasmak ve saygi bundan cok daha onemli hale gelecek yillar gectikce.
Tam olarak hissettiklerimi yazmışın... canım ben sevdiklerim için bişeler yapmayı çok severim. Pis pasaklı bi insanda değilim. Ama hergün çamaşır yıkayamam. O seviyo diye bi çok şey yaparken ben sevmediğim şeylerde fedakarlık yaptım. Ama bi kere eline sağlık dediğini duymadım. İşlerimiz ortak bizim. E okula yazılı girerken biri okuyunca kolay oluyo. Ben ona zorluk olmasın diye oturup 20sınıfın yazılılarını girerken o benim için 3sınıfa yardım etmedi. Küçük ama zamanla büyüyen şeyler bunlar... ve ben doldum
Bence bi insan bi insanı seviyosa fedakarlık yapmalı yani kalkıp dağları del demiosunTam olarak hissettiklerimi yazmışın... canım ben sevdiklerim için bişeler yapmayı çok severim. Pis pasaklı bi insanda değilim. Ama hergün çamaşır yıkayamam. O seviyo diye bi çok şey yaparken ben sevmediğim şeylerde fedakarlık yaptım. Ama bi kere eline sağlık dediğini duymadım. İşlerimiz ortak bizim. E okula yazılı girerken biri okuyunca kolay oluyo. Ben ona zorluk olmasın diye oturup 20sınıfın yazılılarını girerken o benim için 3sınıfa yardım etmedi. Küçük ama zamanla büyüyen şeyler bunlar... ve ben doldum
inanamyorum ya çok yabancıyım ama okuyunca içim acıdıKızlar dün gece geldi. Tartıştık ve ben sinir krizi geçirdim. Hiç bişe hatırlamıyorum ama avcumun içini kesmişim bardakla 3dikiş bi sürü de ufak yara var. Sabah 6da eve geldik sakinleştirici falan yaptılar. Konuşmaya çalışıyo ama ben 1kelime dahi konşmadım onunla...
15gün kala çok zor düğünü ertelemek canım. Ya biter tamamen yada düğün olur canım. Bende herşeyi yaparım diyodum. Yapınca sorun yok ama bi gün yapmazsam sorun o gün başlıyo.Seni cok iyi anliyorum. Ablam da aynen cok temiz titizdir aslinda. Eniste de evde otur muhabbeti yapti. Bence evde otursa bu baskilar daha da articakti. Herhalde eş olmayip hizmetci olmaya baslicakti. Onun kafasindaki es modeli o demek ki.
Yanlis anlasilmasin, bende asiri verici biriyim. Suanda sevgilim icin yapamayacagim bisey yok. Ev isleri temizlik yemek yaparim severek. Ama bana kimse yap demedi. Bu benim tercihim.
Dugunu ertelemeniz mumkun mu canim?
Üstelik ufacık bişeye bile mutlu olabiliyoruz. Ama niyeyse anlaşılmayan da hep biziz....Bence bi insan bi insanı seviyosa fedakarlık yapmalı yani kalkıp dağları del demiosun
Teşekkür ederim...inanamyorum ya çok yabancıyım ama okuyunca içim acıdıçok geçmiş olsun
![]()
erkeklerin genel bir tutumu sanırım bu annemle babamı düşünüyorum. 30 yıllık evliler ve babam her sofraya oturduğunda anneme söylenir. Sevdiği bir yemek varsada sesini çıkarmadan yer ama bi eline sağlık demez. ki kızlar babam normalde çok saygılıdır asla birşey demez anneme ama yemek söz konusu olunca malesef sürekli bir memnuniyetsizlik15gün kala çok zor düğünü ertelemek canım. Ya biter tamamen yada düğün olur canım. Bende herşeyi yaparım diyodum. Yapınca sorun yok ama bi gün yapmazsam sorun o gün başlıyo.
Üstelik ufacık bişeye bile mutlu olabiliyoruz. Ama niyeyse anlaşılmayan da hep biziz....
sağda çoklu alıntı var ya canım ona tıklıyosun :)kızlar bu arada çoklu alıntı yapıp aynı mesaj da bir sürü kişiye nasıl cevap veriyorsunuz?![]()
teşekkür ettimm :=)sağda çoklu alıntı var ya canım ona tıklıyosun :)
cevap yamaya başlamadan öncede alıntıkları ekle diyosun :)
Ben onu görmedim hiç babam sevsin sevmesin her yemekten sonra eline sağlık der. Ben bunu gördüm. Bizimki sadece yemek işi de değil. Herşeyde memnuniyetsiz...erkeklerin genel bir tutumu sanırım bu annemle babamı düşünüyorum. 30 yıllık evliler ve babam her sofraya oturduğunda anneme söylenir. Sevdiği bir yemek varsada sesini çıkarmadan yer ama bi eline sağlık demez. ki kızlar babam normalde çok saygılıdır asla birşey demez anneme ama yemek söz konusu olunca malesef sürekli bir memnuniyetsizlik
inşallah üzmez canım artık seniBabam aradı. Konuşmuş dediki tek damla gözyaşında beni karşısında bulacak. Artık sana değil bana söz verdi dedi. Evli de olsan farketmz seni üzdüğü an ben seni gelip alırım dedi. Cumartesi yüzyüzede görüşecem o zamanda söz alacam dedi. Bilmiyorum ne yapacağımı off![]()
Harika en güzelini yapmış baban..Babam aradı. Konuşmuş dediki tek damla gözyaşında beni karşısında bulacak. Artık sana değil bana söz verdi dedi. Evli de olsan farketmz seni üzdüğü an ben seni gelip alırım dedi. Cumartesi yüzyüzede görüşecem o zamanda söz alacam dedi. Bilmiyorum ne yapacağımı off![]()
Kuzum benim seni yönlendirmek istemiyorum demiştim dün ama ilerde kendimi sorumlu hissederim biliyorum o yüzden açıkça söylicem çözüm belli bence benim nacizane fikrim dönüp arkana bile bakmaman ama tabi pişman olma korkun var yüzde yüz haklısın da ama değer mi şu an en sevgi dolu! zamanlarınız olmasına rağmen kendi yıpratmana bak seni yıpratmasına bak kendine verdiğin fiziksel zarara bak.. Değer mi onun için? Sevgi bi derece vardır onda eminim de olduğuna ama saygı tamamen bitmiş sevgisiz evlilik olur saygısız olmaz bizim burdan konuşmalarımız çok kolay durumu yaşayan sensin senin için zor herşey ama ömrün boyunca mutsuz olacağında yine Allah bilir ama gün gibi açık.. Çoğu erkek tembeldir düşüncesizdir yemekleri temizliği komple bizden beklerler, sofradan kalktıklarına eline sağlık demek akıllarından bile geçmez (sen böyle görmemişsin ama büyük çoğunluğu böyle inan bana benim babamda dahil) seninkinin sorunları safi bunlar olsa zaten hayatta terket demezdim sana ama seninkinde saygı yok sevgisini gösteriş tarzı eziyet şeklinde bir kere iki kere olan bişey olsa bile insan bir durup düşünür bu şimdiden böyleyse ilerde de nasıl olacak diye ki senin ki sürekli bu halde belli ki şımartılmış biraz kadınlara pek değer veren bi aile değil anladığım kadarıyla yani bence kendini ateşe atma çok çok gençsin daha evlenmeden bittin.. Senin şu an düğünüm yaklaştı diye sevinçten uçman gerekiyordu uğraştığın şeyler 40 yıllık evlilierin sorunları ömrün böyle mi geçecek? Kendi değerini düşün onunla geçecek ömrü hayal et. Allah ne hayırlıysa sizin için onu nasip etsin verdiğin karardan pişman etmesin seni ve kararın mutluluk getirsin inşallah sanaBabam aradı. Konuşmuş dediki tek damla gözyaşında beni karşısında bulacak. Artık sana değil bana söz verdi dedi. Evli de olsan farketmz seni üzdüğü an ben seni gelip alırım dedi. Cumartesi yüzyüzede görüşecem o zamanda söz alacam dedi. Bilmiyorum ne yapacağımı off![]()