- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Şimdi burda ne demeye çalıştığımı bende anlamadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi burda ne demeye çalıştığımı bende anlamadım
Bende oyle biliyordum, ablam kutularla koyacaklar diyor![]()
Bak o tuller den bende arıyorum da bulamadım ya, ama bencede en güzeli kutuda kalsınPrecious canim bence seccade olmali. Benin etrafimdakiler kutuyla koydular. Bende benimkinin kutuyla konmasini istedim.insanların cikartip bakmasini istemedim cçünkü.kutuda kimse acmadi üstünden bakti geçti :) birde küçük keseler yapiliyor tulden dantelden falan kutudan cikartip onlara konulabilir ama tabi onlarla ugrascak biri varmi :)
Şimdi burda ne demeye çalıştığımı bende anlamadımyani kutularda kalsın dicektim
ay bu babam bozdu bilgisayarımi telden de zor oluyor
IYİ aksamlar nasılsın :)Kızlar iyi akşamlar :)
Bak o tuller den bende arıyorum da bulamadım ya, ama bencede en güzeli kutuda kalsınne işi var benim donumun teyzenin elinde mesela
![]()
Kutularda kalmalı zaten canıım :) :) Heheheh![]()
Hoşgeldin canım..Kızlar iyi akşamlar :)
Kız dur ne geçi?Ayy geç oldu saat ben yatıyım yavaştan kızlarr![]()
Bence kutuları da görmesinler, ne gerek var canım benim özelimden eşyalarımdan onlara ne? Çeyiz falan sermiycem ben..
Kız dur ne geçi?
O bile saçma değil mi sizce ya? Ya da ben yanlış düşünüyorum bilmiyorum kuzular..Kız serilmesi değil de nişanda yakın akrabalarlar açılıp bakılır![]()
Annem de abim için kendi yapmıştı tulden kesekeri.bende yormak istemedim, olmasa da olur dedim ama tül ile de çok güzel duruyor yagreenandblue canim biz parca tul satan yerden aldik parçalar annem çok güzel dikiş diker oda dikti süsledi. Nisanlimin bohcasina öyle keselerde koyduk
Ben de 7.10da kalkıyorum ama 1den önce yatamıyorumBence geç bir saat 11![]()
sabah 6:45 te kalkıyorum ben
![]()
O bile saçma değil mi sizce ya? Ya da ben yanlış düşünüyorum bilmiyorum kuzular..
Ben de 7.10da kalkıyorum ama 1den önce yatamıyorum![]()
Bende Çeyiz sermem ki gidip evime kendim yerleştiririm, bazı yerlerde Bohcada nisandan önce açılıp gösteriliyormus şahsen bende acmamBence kutuları da görmesinler, ne gerek var canım benim özelimden eşyalarımdan onlara ne? Çeyiz falan sermiycem ben..
Hoşbuldum canım. Napıyosun?Hoşgeldin canım..
İyiyim canım sen nasılsn :)IYİ aksamlar nasılsın :)