• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Precious Precious canim bence seccade olmali. Benin etrafimdakiler kutuyla koydular. Bende benimkinin kutuyla konmasini istedim.insanların cikartip bakmasini istemedim cçünkü.kutuda kimse acmadi üstünden bakti geçti :) birde küçük keseler yapiliyor tulden dantelden falan kutudan cikartip onlara konulabilir ama tabi onlarla ugrascak biri varmi :)

Precious Precious canim bence seccade olmali. Benin etrafimdakiler kutuyla koydular. Bende benimkinin kutuyla konmasini istedim.insanların cikartip bakmasini istemedim cçünkü.kutuda kimse acmadi üstünden bakti geçti :) birde küçük keseler yapiliyor tulden dantelden falan kutudan cikartip onlara konulabilir ama tabi onlarla ugrascak biri varmi :)
Bak o tuller den bende arıyorum da bulamadım ya, ama bencede en güzeli kutuda kalsın ;) ne işi var benim donumun teyzenin elinde mesela :KK53::KK22::KK57::KK45:

greenandblue greenandblue canim biz parca tul satan yerden aldik parçalar annem çok güzel dikiş diker oda dikti süsledi. Nisanlimin bohcasina öyle keselerde koyduk

Ayy geç oldu saat ben yatıyım yavaştan kızlarr :KK55:

Bence kutuları da görmesinler, ne gerek var canım benim özelimden eşyalarımdan onlara ne? Çeyiz falan sermiycem ben..

Kız serilmesi değil de nişanda yakın akrabalarlar açılıp bakılır ;)

greenandblue greenandblue canim biz parca tul satan yerden aldik parçalar annem çok güzel dikiş diker oda dikti süsledi. Nisanlimin bohcasina öyle keselerde koyduk
Annem de abim için kendi yapmıştı tulden kesekeri.bende yormak istemedim, olmasa da olur dedim ama tül ile de çok güzel duruyor ya

Bence kutuları da görmesinler, ne gerek var canım benim özelimden eşyalarımdan onlara ne? Çeyiz falan sermiycem ben..
Bende Çeyiz sermem ki gidip evime kendim yerleştiririm, bazı yerlerde Bohcada nisandan önce açılıp gösteriliyormus şahsen bende acmam

Back
X