2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende Çeyiz sermem ki gidip evime kendim yerleştiririm, bazı yerlerde Bohcada nisandan önce açılıp gösteriliyormus şahsen bende acmam
Yani adettendir canımm :) bende yanımda ailem olsa yeter annem,ablam halamlar vs.. ama işte bazıları bi toplaşıyo sorma :rolleyes:

Ama sen alışıksın her gece burdasın :KK53::KK53:
Bende çeyiz sermicem karşıyımda hem evi gezerler ya ona da karşıyım yaa

İyiyim canım bende, gecelerin gelincigi :KK66:
Kuzucum keşke o zaman vakıt gecırebılsem artık gecede oturamıyorm kuzenım bızde kalıyor ayıp olmasn dıye otrmuyorm hiç:D Benin net kapanck zaten 1 hafta 10 gun olamayabılırm avea jetteydm ben lanet ıntrnet sureklu kopuyo kapattrcam bnu su reklamlarda cıkana geccem vodafon kampanyası varya ona. Bakalım taahhür bozcaz nolck bilmem..

Bende çeyiz sermicem karşıyımda hem evi gezerler ya ona da karşıyım yaa
Ayy aynen ne o çeyiz serme ya kimene benim eşyamdan kime neyin gösterişi yahu.. Ama annemler ananemler yaparlarsa durdurabılırmıyım bılmıyorm ama smdıden toplama dusuncesı yoruyo benı 30 kişi seriyo sen kendi başına topluyosn cok fena can sıkıcı bi durum..

Precious Precious canim bence seccade olmali. Benin etrafimdakiler kutuyla koydular. Bende benimkinin kutuyla konmasini istedim.insanların cikartip bakmasini istemedim cçünkü.kutuda kimse acmadi üstünden bakti geçti :) birde küçük keseler yapiliyor tulden dantelden falan kutudan cikartip onlara konulabilir ama tabi onlarla ugrascak biri varmi :)

Annem cok guzel seyler diker, yapabilir rahatlikla dur bi soyliyim anneme:KK49:

Bence de kutuyla konulsun :D :D ablamlar açmıştı nedense :confused::confused:

Bende açtırmam ki kuzu :D ayııpp :KK45::KK45:

Bende incelettirmicem:KK11:

Kalp kalbe karsiymis hakkaten gorumcem aradi:KK49: bohcayi soz gunu mu getircez diyor, bende evet dedim. Birde mevlute davet etti pazar gunu.

Kızlarr selam iyi akşamlar
Biraz inceledim konuşmaları her şey çok yerinde olmuş.. Hepimizin gördüğü şeyi bir arkadaş dillendirmiş iyide yapmış. Hayırlı uğurlu olsun tekrar o zaman :KK31:
Bi kaç gündür giremiyorum iş değiştirdim biliyorsunuz :) yeni işimi sormuşsun tatlı Orya Orya şimdilik her şey çok güzel gidiyor. Düğün hikayesi yapan bir ekipteyim. Genç ve eğlenceli bi ekibimiz var. 3. Günüm olmasına rağmen benimsedim.. :) bi de ilk gün erkek arkadaşım çiçek yollamış. Süpriz oldu bana çok sevindim :KK51::KK37::KK36:
Haricinde math27 math27 ve YEKTA61 YEKTA61 sorunlar düzelmiş çok sevindim:KK31: ikinizde benden sipariş verdiniz ikinizde sorun yaşadınız uğursuzluk bende mi yoksa:cry:
Haricinde umarım hepinizin her şeyi yolundadır:KK76:
Buraya çok bakamıyorum ama yardımcı olabilecegim bisey olursa mesaj atabilirsiniz kızlar :KK49:
Hepinize iyi geceler:KK60:

Benim görümcem yok maalesef ya iyi bir görümcem olsaydı iyiydii

Benim de bi tane var sadece:KK76: kayinvalidem yok abla ilgileniyor o yuzden:KK49:

Kızlarr selam iyi akşamlar
Biraz inceledim konuşmaları her şey çok yerinde olmuş.. Hepimizin gördüğü şeyi bir arkadaş dillendirmiş iyide yapmış. Hayırlı uğurlu olsun tekrar o zaman :KK31:
Bi kaç gündür giremiyorum iş değiştirdim biliyorsunuz :) yeni işimi sormuşsun tatlı Orya Orya şimdilik her şey çok güzel gidiyor. Düğün hikayesi yapan bir ekipteyim. Genç ve eğlenceli bi ekibimiz var. 3. Günüm olmasına rağmen benimsedim.. :) bi de ilk gün erkek arkadaşım çiçek yollamış. Süpriz oldu bana çok sevindim :KK51::KK37::KK36:
Haricinde math27 math27 ve YEKTA61 YEKTA61 sorunlar düzelmiş çok sevindim:KK31: ikinizde benden sipariş verdiniz ikinizde sorun yaşadınız uğursuzluk bende mi yoksa:cry:
Haricinde umarım hepinizin her şeyi yolundadır:KK76:
Buraya çok bakamıyorum ama yardımcı olabilecegim bisey olursa mesaj atabilirsiniz kızlar :KK49:
Hepinize iyi geceler:KK60:

Canim tasarimcibayan tasarimcibayan 'um sende ugursuzluk olabilir mi hic kuzucuk:KK51:

Etiketleri bastirdim bugun foto cekiyim sana da aticam:KK73:

benim kayınvalidem de maşallah benden hevesli :) bi tanecik kaynım var bide :)

Back
X