- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
İyiyim canım bende, gecelerin gelincigiİyiyim canım sen nasılsn :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım bende, gecelerin gelincigiİyiyim canım sen nasılsn :)
Bende Çeyiz sermem ki gidip evime kendim yerleştiririm, bazı yerlerde Bohcada nisandan önce açılıp gösteriliyormus şahsen bende acmam
Bende çeyiz sermicem karşıyımda hem evi gezerler ya ona da karşıyım yaaYani adettendir canımm :) bende yanımda ailem olsa yeter annem,ablam halamlar vs.. ama işte bazıları bi toplaşıyo sorma
Ama sen alışıksın her gece burdasın![]()
Kuzucum keşke o zaman vakıt gecırebılsem artık gecede oturamıyorm kuzenım bızde kalıyor ayıp olmasn dıye otrmuyorm hiçİyiyim canım bende, gecelerin gelincigi![]()
Ayy aynen ne o çeyiz serme ya kimene benim eşyamdan kime neyin gösterişi yahu.. Ama annemler ananemler yaparlarsa durdurabılırmıyım bılmıyorm ama smdıden toplama dusuncesı yoruyo benı 30 kişi seriyo sen kendi başına topluyosn cok fena can sıkıcı bi durum..Bende çeyiz sermicem karşıyımda hem evi gezerler ya ona da karşıyım yaa
Ama sen alışıksın her gece burdasın![]()
Napiim işte e-okulda sınıf gözlem formu doldurmaya uğraşıyorum.Hoşbuldum canım. Napıyosun?
Kolay gelsin canım hadi iyisiniz sömestr geliyo ama sizin yoğun zamanlar bunlar dimi?Evet ben gece kuşuyum
Napiim işte e-okulda sınıf gözlem formu doldurmaya uğraşıyorum.
İyi geceler canım Allah rahatlık versinKızlarr hepinize iyi geceler , tatlı rüyalarr![]()
İyi gecelerrrrrrr :*Gece kuşuna selamlarrben yatıyorum
![]()
Aynen maalesef yoğunuz bu ara, bir de e-okul kitleniyor bu zamanlar :/Kolay gelsin canım hadi iyisiniz sömestr geliyo ama sizin yoğun zamanlar bunlar dimi?
İyi gecelerrrrrrr :*
Aynen maalesef yoğunuz bu ara, bir de e-okul kitleniyor bu zamanlar :/
Precious canim bence seccade olmali. Benin etrafimdakiler kutuyla koydular. Bende benimkinin kutuyla konmasini istedim.insanların cikartip bakmasini istemedim cçünkü.kutuda kimse acmadi üstünden bakti geçti :) birde küçük keseler yapiliyor tulden dantelden falan kutudan cikartip onlara konulabilir ama tabi onlarla ugrascak biri varmi :)
Bence de kutuyla konulsun![]()
ablamlar açmıştı nedense
Bende açtırmam ki kuzuayııpp
![]()
Benim görümcem yok maalesef ya iyi bir görümcem olsaydı iyiydiiKalp kalbe karsiymis hakkaten gorumcem aradibohcayi soz gunu mu getircez diyor, bende evet dedim. Birde mevlute davet etti pazar gunu.
kuzum o sınıf gözlem raporları ortaokul için mi ilkokul için mi?Evet ben gece kuşuyum
Napiim işte e-okulda sınıf gözlem formu doldurmaya uğraşıyorum.
Benim görümcem yok maalesef ya iyi bir görümcem olsaydı iyiydii
Kızlarr selam iyi akşamlar
Biraz inceledim konuşmaları her şey çok yerinde olmuş.. Hepimizin gördüğü şeyi bir arkadaş dillendirmiş iyide yapmış. Hayırlı uğurlu olsun tekrar o zaman
Bi kaç gündür giremiyorum iş değiştirdim biliyorsunuz :) yeni işimi sormuşsun tatlıOrya şimdilik her şey çok güzel gidiyor. Düğün hikayesi yapan bir ekipteyim. Genç ve eğlenceli bi ekibimiz var. 3. Günüm olmasına rağmen benimsedim.. :) bi de ilk gün erkek arkadaşım çiçek yollamış. Süpriz oldu bana çok sevindim
Haricindemath27 ve
YEKTA61 sorunlar düzelmiş çok sevindim
ikinizde benden sipariş verdiniz ikinizde sorun yaşadınız uğursuzluk bende mi yoksa
Haricinde umarım hepinizin her şeyi yolundadır
Buraya çok bakamıyorum ama yardımcı olabilecegim bisey olursa mesaj atabilirsiniz kızlar
Hepinize iyi geceler![]()