2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar simdik bohca icin aldiklarimi toparladim. Bohcada ne olmasi gerekiyordu? Benimki suan soyle:KK22:

4sutyen takim
1saten sortlu takim
1saten esofman takimi
Saten gecelik, sabahlik
1 ic camasiri takimi (dantel)
Penti coraplar (desenli de aldim soket corap bile aldim:KK70:)

2pijama takimi
ayrica 2tane oyshodan aldigim esofman altini da koydum.
Twigy terlik, panduf
bakim urunu olarak makyaj malzemeleri almistim kullandiklarimi, parfum falan hepsi var.

Baska ne olacako_O

Seccade tulbent havlu falan filan olucak mi?
canım seccade takımı konuluyor bizde 2 tane de havlu bide tülbent oluyor kimisi lif de koyuyor

günaydın canım daha iyim bugün okuldayım:) sen nasılsın

günaydın canım sana ne olmuştu:KK43:

O maalesef her iş ortamında var canım:KK43: günaydın:)

Günaydım kuzum:)

Günaydın:)
İyi olmana sevindim canımm :) iyiyim bende çalışmaya çalışıyoz :D

Kızlarr selam iyi akşamlar
Biraz inceledim konuşmaları her şey çok yerinde olmuş.. Hepimizin gördüğü şeyi bir arkadaş dillendirmiş iyide yapmış. Hayırlı uğurlu olsun tekrar o zaman :KK31:
Bi kaç gündür giremiyorum iş değiştirdim biliyorsunuz :) yeni işimi sormuşsun tatlı @Orya şimdilik her şey çok güzel gidiyor. Düğün hikayesi yapan bir ekipteyim. Genç ve eğlenceli bi ekibimiz var. 3. Günüm olmasına rağmen benimsedim.. :) bi de ilk gün erkek arkadaşım çiçek yollamış. Süpriz oldu bana çok sevindim :KK51::KK36:
Haricinde math27 math27 ve YEKTA61 YEKTA61 sorunlar düzelmiş çok sevindim:KK31: ikinizde benden sipariş verdiniz ikinizde sorun yaşadınız uğursuzluk bende mi yoksa:cry:
Haricinde umarım hepinizin her şeyi yolundadır:KK76:
Buraya çok bakamıyorum ama yardımcı olabilecegim bisey olursa mesaj atabilirsiniz kızlar :KK49:
Hepinize iyi geceler:KK60:
çok sevindim canım işinin iyi olmasına kız özletme kendini sık sık gel
:KK37:

Tubb neler yaptin mathe :)
Burayada at gorelim yahu.instagramdan pek takip edemiom.. Bnde sana biseyler yapttcam ilerde.topik indirimi yaparsn demi :p

kızlar topiğin en yaşlısı olarak ipi göğüslüyorum haha :p

Biz ilk evde başbaşa kaldık :) bana kurufasulye yapmıştı:KK70:vay be ne günlerdi :KK69:

Kasımda aşk bi başka mı :p:p:p

curlygirl curlygirl canım gelin olacak her hatun, gençtir, güzeldir yaa yok öyle yaşlı demek falan :)

math27 math27 ilk yemek olarak pek romantik buldum kuru fasulyeyi :) yemekten sonra, hazmedebildin mi bari ? malum kuru fasulye :KK53:
:KK45::KK71::KK71::KK71:

@serp07 nedense kasım ayı bana hüzünü çağırıştırıyor yahu, eylül doğumluyum ama ilk baharı severim :)

Back
X