• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım güzel ama yazıyı okuyamadım ben bide yemek üzerine kürdanla koyunca çok minik kalır masalara değişik bi şekilde koyabilirsin
Biraz gramajı yüksek bir kağıda bastırıp yemeklerin önüne mi koysam acaba

Biraz gramajı yüksek bir kağıda bastırıp yemeklerin önüne mi koysam acaba
Mesela o numara yerine seninkiler olabilir mi. Tabi biraz geliştiriledebilir bunlar

Eklentiler

• CFN2DMG2012-05-30_181238.webp
    CFN2DMG2012-05-30_181238.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 59
  • il_430xN.92855993.webp
    il_430xN.92855993.webp
    8 KB · Görüntüleme: 47
Canııım evet hepimiz için en hayırlısı oldu bunları konuşmak.Çok sevindim yeni işine alışmana canım inşallah daha da güzel olur herşey , arada bakıver buraya özletme kendini :KK66:

Ağlama canımm :) bende arada takip ediyorum seni :KK66: İyi ki geldin sende..

Canım hangimizin duruyo ki bilgileri şimdi daha iyi anlaşılıyo dimi :) :)

Günaydın canııımmm :KK60::KK60:
İyiyim bende canımsss :KK36:

Benim de aklıma o risk geliyor ama karakteri çok beğendim :) Oradaki halinden birazcık daha büyük olacaklar, çıktısını alıp denedim. Okuttuklarım okuyabildi ama tabi yaşlılar falan da olacak o gün aslında onları da düşünmek lazım. Bir deneyeyim bakalım :))

Hangi programda yaptın canım?

Evett güzellermiş. Bizim masa 3mye yakın, yani o kadar dipdibe olmayacak tabaklar. Ben her iki ihtimale hazırlıklı olup masa düzenine göre yerleştireyim en iyisi. Zaten ancak nişandan 1 gün önce gidebileceğim eve :/ Yani bir daha çıktı alma şansım olmaz.

evet haklısın ama benimki hiç yapamaz gerçi bende mutfakta sinir bozucuyum :D kimse işime karışsın istemem. ben mutfaktayken annemi bile mutfakta istemiom :D arkadaşlarımla yaşadım 3 sene onlarıda kovardım mutaktan :D oysa ne salaklık demi yardım etsinler işte :D
Bende yaparsam kimseyi istemem ama kimse bana yap demicek :)

Canııım evet hepimiz için en hayırlısı oldu bunları konuşmak.Çok sevindim yeni işine alışmana canım inşallah daha da güzel olur herşey , arada bakıver buraya özletme kendini :KK66:

Ağlama canımm :) bende arada takip ediyorum seni :KK66: İyi ki geldin sende..

Canım hangimizin duruyo ki bilgileri şimdi daha iyi anlaşılıyo dimi :) :)

Günaydın canııımmm :KK60::KK60:
Günaydın kuzu:)

Back
X