- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
canım bence oda bişidirAy bizim bi tanışma tarihimiz bile yokEvlenme teklifi ettiği var bir tek galiba
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bence oda bişidirAy bizim bi tanışma tarihimiz bile yokEvlenme teklifi ettiği var bir tek galiba
![]()
Bak bunları yaptı :)Tubb neler yaptin mathe :)
Burayada at gorelim yahu.instagramdan pek takip edemiom.. Bnde sana biseyler yapttcam ilerde.topik indirimi yaparsn demi![]()
Aaa ben çok severim sonbaharıda ilkbaharıdacurlygirl canım gelin olacak her hatun, gençtir, güzeldir yaa yok öyle yaşlı demek falan :)
math27 ilk yemek olarak pek romantik buldum kuru fasulyeyi :) yemekten sonra, hazmedebildin mi bari ? malum kuru fasulye
@serp07 nedense kasım ayı bana hüzünü çağırıştırıyor yahu, eylül doğumluyum ama ilk baharı severim :)
greenandblue canım yaşımı göstermediğim için kendimle barışığım çok dalga geçiom kendimle
math27 canım yemek yemektir ya valla şükretmek lazım
benimkide bana hünkar beğendi yaptı hesapta çağırdı evine gititm ev arkadaşının sevgilisi yapmıştı
![]()
Evlenince olur ama o en güzelicanım bence oda bişidirbizim öyle bir tarihimiz bilem yok
![]()
Çok yemedim kiii:)) biz her ayın 4ünde kurufasulye yiyoruz:)))curlygirl canım gelin olacak her hatun, gençtir, güzeldir yaa yok öyle yaşlı demek falan :)
math27 ilk yemek olarak pek romantik buldum kuru fasulyeyi :) yemekten sonra, hazmedebildin mi bari ? malum kuru fasulye
@serp07 nedense kasım ayı bana hüzünü çağırıştırıyor yahu, eylül doğumluyum ama ilk baharı severim :)
Vallahi ben gördüm seni instagramda gerçekten yaşını hiç göstermiyorsun :)
Yemek yaparsa güzel yapar ama yaptırmak gerek:)greenandblue canım yaşımı göstermediğim için kendimle barışığım çok dalga geçiom kendimle
math27 canım yemek yemektir ya valla şükretmek lazım
benimkide bana hünkar beğendi yaptı hesapta çağırdı evine gititm ev arkadaşının sevgilisi yapmıştı
![]()
Çok yemedim kiii:)) biz her ayın 4ünde kurufasulye yiyoruz:)))
canım bence çok şık ama yazılar çok net okunmuyor birde bunu küçük basıldığını düşününce hiç okunmaz acaba başka bir karakterle yazılsa mı?Ya kızlar ben de böyle bir şey yaptım nişanda yemeklerin üzerine kürdanla koymak için. Nasıl sizce?
Niye şu yemek yapma olayından kaçarlar hiç anlamam :))Yemek yaparsa güzel yapar ama yaptırmak gerek:)
evet haklısın ama benimki hiç yapamaz gerçi bende mutfakta sinir bozucuyumYemek yaparsa güzel yapar ama yaptırmak gerek:)
Canım güzel ama yazıyı okuyamadım ben bide yemek üzerine kürdanla koyunca çok minik kalır masalara değişik bi şekilde koyabilirsinYa kızlar ben de böyle bir şey yaptım nişanda yemeklerin üzerine kürdanla koymak için. Nasıl sizce?
Benim de aklıma o risk geliyor ama karakteri çok beğendim :) Oradaki halinden birazcık daha büyük olacaklar, çıktısını alıp denedim. Okuttuklarım okuyabildi ama tabi yaşlılar falan da olacak o gün aslında onları da düşünmek lazım. Bir deneyeyim bakalım :))canım bence çok şık ama yazılar çok net okunmuyor birde bunu küçük basıldığını düşününce hiç okunmaz acaba başka bir karakterle yazılsa mı?
Kızlarr selam iyi akşamlar
Biraz inceledim konuşmaları her şey çok yerinde olmuş.. Hepimizin gördüğü şeyi bir arkadaş dillendirmiş iyide yapmış. Hayırlı uğurlu olsun tekrar o zaman
Bi kaç gündür giremiyorum iş değiştirdim biliyorsunuz :) yeni işimi sormuşsun tatlıOrya şimdilik her şey çok güzel gidiyor. Düğün hikayesi yapan bir ekipteyim. Genç ve eğlenceli bi ekibimiz var. 3. Günüm olmasına rağmen benimsedim.. :) bi de ilk gün erkek arkadaşım çiçek yollamış. Süpriz oldu bana çok sevindim
Haricindemath27 ve
YEKTA61 sorunlar düzelmiş çok sevindim
ikinizde benden sipariş verdiniz ikinizde sorun yaşadınız uğursuzluk bende mi yoksa
Haricinde umarım hepinizin her şeyi yolundadır
Buraya çok bakamıyorum ama yardımcı olabilecegim bisey olursa mesaj atabilirsiniz kızlar
Hepinize iyi geceler![]()
valla yokluğumu hissedenleri görünce duygulandım haaa
tamam artk uğramaya çalışıcam kızlarrr
bu arada herkese günaydın...yeniler beni bilmez belkim...sizlerde hoşgelmişssnz...
ilk sayfada hala bilgilerim duruyorsa ne ala![]()
Tahmn ettiğim gibi ilk sayfadaki bilgilerim silinmiş..
yektacim silinmesi gerekenleri silip beni de eklermisn
26 yaşında okul öncesi öğretmeni tanışma tarihm 19 mayıs 2014
nişan 23 ağustos 2014
düğün 22 ağustos 2015![]()
Günaydın güzel gelincikler :)
Günaydın kızlar :)
Günaydın canıım
Günaydınnnnnn :)
Günaydııınnnn
Herkese günaydın kızlar :)
Günaydın canım
Nasılsınızzzzz kızlarr![]()
Ben iyiyim çok şükür canımm sen nasılsın![]()
![]()
günaydın kızlar çok yoğunum bugünlerde hiç bişiler yapamıyom bu hastane ortamındaki kişiler de benim moralimi bozup bozup duruyolar bildiğin dedikodu kazanı burası ben hiç dedikoduyu sevmem ki oysa bana dua edin![]()
![]()
Günaydın canıım :) Sen bakma konuşanlara,konuşulanlara canını sıkma hiç ederim ben sana dua
185e geldi hepsi canım
kuzum benim unuttuklarım olabilir yazidrmak isteyenler bilgilerini mesj atsinlar ilk sayfaya ekliyim hemen
:) :) Rica etsem benide ekler misin canım benimmm malum çoktaaaan silinmiş benim bilgiler
Orya 24 yaşında Muhasebeci
Tanışma Tarihimiz : 14.02.2010
Söz Tarihimiz : 25.10.2014
Nişan Tarihimiz : Kısmetse 2015 İlkbahar
Düğün Tarihimiz : Kısmetse 2016
Teşekkür ederim , saygılarımla
Ben bakmadım ama belki ben de silinmişimdir. Aynen yeni bi liste yapalımbenim tarihim yok ama boş boş takılıyo yazarız
topiğin delisi
Heheheh seninki duruyomuş canıım :) ama yeni bi liste şart oldu dimi
Topiğin delisi mi
![]()
Günaydınnn canlar. Hepinize güzel bir gün diliyorummm Bugün en sevdigim gunn :))
Günaydın canıım inşallah güzel bir gün olur :) Hayırdır neden en sevdiğin gün ?![]()
Günaydın güzeller![]()
Günaydın canııımmm
Günaydın herkese :)
Günaydınlarrr![]()
AhaaaOrya sa 25.10.2014 de sözlendi,sende nişanlanmışsın
erkek arkadaşımla da aynı işi yapıyorsunuz..
![]()
Evet benimde söz tarihim (hemde doğum günüm) 25.10.2014 te sözlendiikk
Günaydın kızlaaaarrrrr
İyiim kızlar koşturuyorum bu ara hep iş güç başka yaptgım bişey yok evlencek olan ben değilmişim gbi hatta serdim kendimi iyice bi çöp almıyorum sonlara gelince görcem kendimi
Günaydın canıım hoşgeldiin :) :) Topla kendini biraz![]()
Kızlar günaydın sizlere, güzel bir gün bugün güneş var :)
Günaydın gece kuşu
Ayyyy kızlarr topiğin değişmesi çok güzel oldu ayrıca harika bir canlılık pozitiflik var şuannn![]()
![]()
![]()
Bende temizlik konusunda öyleyim ya temizlik yaparken dünyayla bağlantıyı koparıyorum tek başıma yapcam illaevet haklısın ama benimki hiç yapamaz gerçi bende mutfakta sinir bozucuyumkimse işime karışsın istemem. ben mutfaktayken annemi bile mutfakta istemiom
arkadaşlarımla yaşadım 3 sene onlarıda kovardım mutaktan
oysa ne salaklık demi yardım etsinler işte
![]()