- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o program zaten telefondan kullanılmaz kiBen indirdim telefonuma daha önce, ama dosya açılmıyor dedi![]()
Telefonda kullanırmı ki o program photoshopla benzer heralde bilgisyarda kullanıyom bende photshopu meselaa kullanamam telefonumda olsa canımYok canım telefona indirmeye çalıştım android sürümü yokmuş..şirket bilgisayarına da indiremiyorum yetki istiyor.
o program zaten telefondan kullanılmaz kizaten benim bildiğim bi mobile versiyonu yok. vektörel tabanlı bir program çünkü.
eğer bu tarz bir ihtiyacın olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince :)Öyleymiş, bende sonradan farkettim :)
merhabaa :)Bu arada herkese Merhabalaaaarrrrrr![]()
eğer bu tarz bir ihtiyacın olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince :)
ayy teklif istmee nişan peşpeşe@@YEKTA61 Beni de yazarmısııınnnnn ? :)
Tanışma tarihimiz 26.10.2010
Evlenme teklifi 31.07.2014
isteme tarihi 01.08.2014
Nişan tarihi 02.08.2014
Düğün tarihi 18.08.2015 İnşallaaaahhhh :)
Başka tarih isteyen var mı![]()
Ben kendime diye hazırlıyorum böyle ama bu gidişle 15 gün kala nişan iptal olacak, en azından başkalarının yüzü gülerçok teşekkür ederim canım :)
Hayırdır ya ne demek iptal olucakBen kendime diye hazırlıyorum böyle ama bu gidişle 15 gün kala nişan iptal olacak, en azından başkalarının yüzü güler
Kızlar anasayfayı düzenledim eksik olanlar mesj atsın bana sayfalar arasında gözden kaçırdığım olabiliyor bugün biraz yoğunum pek giremiycem hepinizi öptümmm
ayy teklif istmee nişan peşpeşenasıl oldu böyle
![]()
Her allahın günü kavga gürültü olunca işte böyle oluyorHayırdır ya ne demek iptal olucak
şu farklı iller zaten bizi böle alelacele iş yaptırıyorÇok heycanlı çok güzeldii :)
bulunduğumuz iller farklı olunca;
bizim biraz ani oldu askerden izne geldi ben isteme ve nişanı evde yapmak istedim o yüzden ardarda oldu teklif de süprizdi :) istemeden önce teklif etmek istemiş :)))
Kızlar anasayfayı düzenledim eksik olanlar mesj atsın bana sayfalar arasında gözden kaçırdığım olabiliyor bugün biraz yoğunum pek giremiycem hepinizi öptümmm
Hiç sorma :)şu farklı iller zaten bizi böle alelacele iş yaptırıyorgüzel bir sürpriz olmuş mutlu olun inş :)