2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın kızlarrr.:)

Günaydııın :D

Bu arada herkese Merhabalaaaarrrrrr :KK3:

Merhabaa :) :)

Kızlar anasayfayı düzenledim eksik olanlar mesj atsın bana sayfalar arasında gözden kaçırdığım olabiliyor bugün biraz yoğunum pek giremiycem hepinizi öptümmm

:) :) Rica etsem benide ekler misin canım benimmm malum çoktaaaan silinmiş benim bilgiler :KK53:

Orya 24 yaşında Muhasebeci
Sevdiceğimle Tanışma Tarihimiz : 14.02.2010
Sevdiceğimle Söz Tarihimiz : 25.10.2014
Sevdiceğimle Nişan Tarihimiz : Kısmetse 2015 İlkbahar
Sevdiceğimle Düğün Tarihimiz : Kısmetse 2016

Teşekkür ederim , saygılarımla :KK28::KK28::KK28:

Sakin ol canım stresten mi oluyo :KK43:
Bilmiyorum hep aynı şey oluyor. Ben tam işin heyecanını yaşarken birden ayrılık meseleleri gün yüzüne çıkıyor. Saygı sınırını aşmaya başladı artık, biraz da işlerin ciddiye binmesi onu daha rahat yaptı sanırım :(

kavgasız gürültüsüz olsun yaaa :KK43: stresten oluyor hep bunlar. sinirinizi başkasından çıkarın birbirinizden çıkarmayın yazık.
Onun yaşadığı bir stres yok ki. Haftasonu bütün alışverişimizi tamamladık memlekette, o gün çok heyecanlıydı o da mutluydu, ertesi günü neredeyse ayrılıyorduk. Tam şu anda saçma sapan bir şeyden tartışma çıkardı. Etrafındaki insanlara gösterdiği saygıyı bana duyamıyor bazen. Bile bile lades gibi geliyor bazen, bazense çok mutluyum. Dengem şaştı :(

Bilmiyorum hep aynı şey oluyor. Ben tam işin heyecanını yaşarken birden ayrılık meseleleri gün yüzüne çıkıyor. Saygı sınırını aşmaya başladı artık, biraz da işlerin ciddiye binmesi onu daha rahat yaptı sanırım :KK43:
Canım vazgeçilmez olduğunu hissedince mi oluyo bilmiyorum ama öyle olmadığını arada hissetmesi lazım ki rahat takılmasın

Onun yaşadığı bir stres yok ki. Haftasonu bütün alışverişimizi tamamladık memlekette, o gün çok heyecanlıydı o da mutluydu, ertesi günü neredeyse ayrılıyorduk. Tam şu anda saçma sapan bir şeyden tartışma çıkardı. Etrafındaki insanlara gösterdiği saygıyı bana duyamıyor bazen. Bile bile lades gibi geliyor bazen, bazense çok mutluyum. Dengem şaştı :KK43:
İşte tam benim düşüncelerim. Peki hep mi böyleydi yoksa stresten mi böyleydi?

Canım vazgeçilmez olduğunu hissedince mi oluyo bilmiyorum ama öyle olmadığını arada hissetmesi lazım ki rahat takılmasın
Öyle hissettirdiğimde de ters tepiyor. En güzeli susmak ama, bundan sonra hiçbir şekilde cevap vermiyorum, susunca kıymete biniyorsun, durumu düzeltmeye çalışınca değil. Bırakayım çözmeye çalışsın dursun kendi :KK11:

Bu listeyi yazmamıştım bende şimdi gördüm:))
Bu da bizim ki :D

Mhnds 25 yaşında İnş.Mühendisi
Tanışma Tarihimiz : Eylül 2008 tam tarih bilmiyorum arkadaştık o zamanlar:))
İlişkimizin başlaması:29.06.2009
Söz/İsteme : 24.08.2014
Nişanımızzzzz : 08.11.2014
Düğün Tarihimiz : 26.04.2015

<3 :))

İşte tam benim düşüncelerim. Peki hep mi böyleydi yoksa stresten mi böyleydi?
Kimi zaman böyle. Burada yazmak istememiştim aslında bu tarz şeyler ama birden tartışma başlayınca kendimi tutamadım. Sinirimden bütün gün iş yerinde ağladığımı biliyorum. Rezillik yani düşününce, hiç hoşlanmam böyle şeylerden, bütün gün yüzümü sakladım insanlardan, allahtan odada tekim. Bu kadar az kalmışken yazık değil mi ya? Tek lafımdan deli gibi alınıp bana bu kadar üsteliyor of anlatamıyorum bile çok sinirliyim :KK34:

bizde ayrılma eşiğindeyiz. 2gün iyiyse 3.gün mutlaka kötüyüz :KK43: nişandan beri böyle. Düğün stresimi onuda bilmiyorum:KK43:
Düğüne 14 gün mü var peki cidden? Çok az kalmış strestendir canım ya :( o kadar iyi anlıyorum ki ne hissettiğini şu an, ne dese boş oluyor insan işte. çaresizlik sadece şu an benim hissettiğim

Bu listeyi yazmamıştım bende şimdi gördüm:))
Bu da bizim ki :D

Mhnds 25 yaşında İnş.Mühendisi
Tanışma Tarihimiz : Eylül 2008 tam tarih bilmiyorum arkadaştık o zamanlar:))
İlişkimizin başlaması:29.06.2009
Söz/İsteme : 24.08.2014
Nişanımızzzzz : 08.11.2014
Düğün Tarihimiz : 26.04.2015

<3 :))

Yektaya özel mesaj at istersen, belki burada görmeyebilir :KK52:

Kimi zaman böyle. Burada yazmak istememiştim aslında bu tarz şeyler ama birden tartışma başlayınca kendimi tutamadım. Sinirimden bütün gün iş yerinde ağladığımı biliyorum. Rezillik yani düşününce, hiç hoşlanmam böyle şeylerden, bütün gün yüzümü sakladım insanlardan, allahtan odada tekim. Bu kadar az kalmışken yazık değil mi ya? Tek lafımdan deli gibi alınıp bana bu kadar üsteliyor of anlatamıyorum bile çok sinirliyim :KK34:
Alınganlığı nişan stresten olabilir canım. Ben de yazmak istemezdim ama çevrende kimseye anlatamıyosun bunu. Burda kızlar yardımcı oluyo en azından. Ben haftaya aile danışmanına gitcem sende git istersen faydası olur.

Düğüne 14 gün mü var peki cidden? Çok az kalmış strestendir canım ya :KK43: o kadar iyi anlıyorum ki ne hissettiğini şu an, ne dese boş oluyor insan işte. çaresizlik sadece şu an benim hissettiğim
Evet 14 gün var. Benimde öyle ne yapacağımı şaşırdım :(

Alınganlığı nişan stresten olabilir canım. Ben de yazmak istemezdim ama çevrende kimseye anlatamıyosun bunu. Burda kızlar yardımcı oluyo en azından. Ben haftaya aile danışmanına gitcem sende git istersen faydası olur.
Aile danışmanını ben de istiyoeum ama onu bu tarz bir şeye ikna edebileceğimi sanmıyorum. Bu kadar didiniyorum da hata ediyorum bence işte, uğraşmamak lazım susunca anlıyor kıymetimi. Ama kötü olanı içimde bir şeyler kopuyor. En son bitirelim dediğinde ertesi günü buluştuk nasıl sarıldı nasıl yanımdaydı anlatamam. Öyle olması güzel geliyor ama ben bir şey yapamıyorum o durumda kaskatı kesiliyorum, kırgınlığımı atamıyorum susuyorum sadece. Susmam ona iyi gibi geliyor ama aslında çok şey parçalandığından susuyorum inadımdan değil. Ailemi bu kadar zor ikna ettim evliliğe, şimdi onlar mutlu mesut hazırlık yaparken ben ne diyeyim ki?

Back
X