Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yada ben şöyle yapayım beğendiğim salonu tutanı tehditle kaçırayım hihahihooo :)Elinizi çabuk tutun o zaman canım kaptırmayın valla![]()
Paylaşalım canım, sende gelY da ben öğreneyim bu taçlardan yapmayı.Sizlere de yapayım :)
Bizim gelinciklerden biri lazer epilasyona başlamıştı kimdi o burdamı veya bileniniz varmı?
selammmm napıosunuzzgeçmişş çok fazla birikiyoo okuyamıyorummm
![]()
Bu kadar geceliği giymezsin canım senUstüruplu olanları sen bana ver, hem sen kar etmiş ol hemide ben biraz kadınsı birşey olayım, olma mı
![]()
![]()
ay inşallah canım :) şimdilik salonlarla konuşuyorum henüz benim tarih de yerleri var![]()
![]()
Paylaşalım canım, sende gelY da ben öğreneyim bu taçlardan yapmayı.Sizlere de yapayım :)
Bende başlamıştım ama söyledim mi hatırlyamadımBizim gelinciklerden biri lazer epilasyona başlamıştı kimdi o burdamı veya bileniniz varmı?
Ben yemek takımını tek aldım canım, set almadım :)Olcagna varır canım inşallah en yakın zamanda alırız haberını bulursunuz bakmaya baslaynca gerısı gelır zaten sıkma canını :)
Onu bılemıcem canım 1 sene falan oldu alalı sorun yasamadık ama ılerde ne olur bılemem. Çelik illaki şart ama yemek takımı setlerınde oluyo dıye dedım ben sana extradan alma dıye ama sen almıstın sanırm yemek takımını önceden..
bence de sen al bir iki takım bunlardan azıcık içindeki Zeyna çıksın ortayaadam ayıcıklı bi kadın istemez bence yatakta
cnm hangi salonlarla görüştün? benimde kına Adana'da oalcak ya,yer kalmıcak die korkuorumbizde düğün salonunu ayarlayalım,ona göre kına için tutucaz.sen hangi salonlarla görüştün? ortalama fiyatlar ne kdr?
bencede yaaa,elin yatkınsa bu tarz seylere,sen bi el at bize![]()
Tamam canım bende düşünüyorumda biri vardı ama kimdi diye bilemdim cok sagol aydınlattıgın için![]()
Çok yoruldum kızlaar yaa off daha çıkmamada 2 saat var
Canım ben gidiyorum 1yılı geçti yüzde 80 azaldı ama bitmediTamam canım bende düşünüyorumda biri vardı ama kimdi diye bilemdim cok sagol aydınlattıgın için![]()
bence de sen al bir iki takım bunlardan azıcık içindeki Zeyna çıksın ortayaadam ayıcıklı bi kadın istemez bence yatakta
cnm hangi salonlarla görüştün? benimde kına Adana'da oalcak ya,yer kalmıcak die korkuorumbizde düğün salonunu ayarlayalım,ona göre kına için tutucaz.sen hangi salonlarla görüştün? ortalama fiyatlar ne kdr?
bencede yaaa,elin yatkınsa bu tarz seylere,sen bi el at bize![]()
Bende başlamıştım ama söyledim mi hatırlyamadım![]()
Bence de masraftan kaçının siz![]()
Rica ederim ne demek![]()
Ben yemek takımını tek aldım canım, set almadım :)
Canım ben gidiyorum 1yılı geçti yüzde 80 azaldı ama bitmediben trip yapıyprum canım. Çok kırıldım bu sefer. İnşallah strestendir.
Evet canım strestendr bızım bıle ne kadar cok varken tartısmalar ıllakı oluyo sızın cok cok az kaldı normaldır bence bunlar sıkma canını btcek butun stres ınsallah güzel günlere cok az kaldı :)Canım ben gidiyorum 1yılı geçti yüzde 80 azaldı ama bitmediben trip yapıyprum canım. Çok kırıldım bu sefer. İnşallah strestendir.
Benim 3 bucukÇok yoruldum kızlaar yaa off daha çıkmamada 2 saat var
benim patron aradı sabah gelme ofise bende gitmeyecem dedi evde çalışıyorum bugünBenim 3 bucuk![]()
Komple canım burdan yaziim herkes aydınlansınCanım hangi bölge ve nereye başladın hastanemı güzellik salonumu faydasnı goruyomusn bana özelden yazarmısın rica etsem :)
Math yok sanırm smdı aksama onada sorcam
Tamam canım dogru kalmıs aklımda bılıyodm oyle aldıgını o zaman mutlaka bı celik set almalısın bence annenın yanına gıttıgnde bak mutlaka :)
İnşallah canım 2hafta kaldı. Canım ben her ay gitmedim o yüzden uzun sürdü.ben tüm vücut gidiyorum göbek sırt falanda var. Güzellik salonuna gidiyorum canım.Evet canım strestendr bızım bıle ne kadar cok varken tartısmalar ıllakı oluyo sızın cok cok az kaldı normaldır bence bunlar sıkma canını btcek butun stres ınsallah güzel günlere cok az kaldı :)