2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İnşallah canım 2hafta kaldı. Canım ben her ay gitmedim o yüzden uzun sürdü.ben tüm vücut gidiyorum göbek sırt falanda var. Güzellik salonuna gidiyorum canım.
Hmmm anladım canım duzenlı gtseydın bıterdı belkı.. Ben smdı baslasam düğüne kadar bıtermı kı benım ya gunes gormemesı lazm falanmıs ya lazerden snra ben genıtal ıcın dusunuyorm dusunnmekten ote baslamak zorndaym artık cnku doktor dırek lazer dedı bana..Kolaltında sorun yok iğnelıye gıdıyormda düğüne kadar btmezse yarm bırakmak zornda kalırmıym tatılde falan sorun olurmu dıye dusunuyorm?

Komple canım burdan yaziim herkes aydınlansın :KK45: İlk önce koltukaltında deneme yapmışlardı banada sonra memnun kalınca gittim koltukaltının biri iki seansda bitti baya dökülme de oldu ilk seansa göre güzellik merkezinde canım kampanya var diye gitmiştim
Anladım canım genel anlamda memnunsun yanı? Ben her guzellık salonuna guvenemıyorum bıde smdı saglıkla alakalı bı skıntı yasadm mıkrop kapmısım o yzden doktor kontrolnde olck doktr dedı cnku lazer yaptrcaksn hemen dıye..

Hmmm anladım canım duzenlı gtseydın bıterdı belkı.. Ben smdı baslasam düğüne kadar bıtermı kı benım ya gunes gormemesı lazm falanmıs ya lazerden snra ben genıtal ıcın dusunuyorm dusunnmekten ote baslamak zorndaym artık cnku doktor dırek lazer dedı bana..Kolaltında sorun yok iğnelıye gıdıyormda düğüne kadar btmezse yarm bırakmak zornda kalırmıym tatılde falan sorun olurmu dıye dusunuyorm?
Çıkmıyodu canım o yüzden gitmedim. Hmm ya onu doktorla görüş sen bi. Olmadı düğünden sonra başlarsın canım:)

Kızlar biz yola çıktık şarjım bitmesin hepinizi öpüyorum:)

Anladım canım genel anlamda memnunsun yanı? Ben her guzellık salonuna guvenemıyorum bıde smdı saglıkla alakalı bı skıntı yasadm mıkrop kapmısım o yzden doktor kontrolnde olck doktr dedı cnku lazer yaptrcaksn hemen dıye..
Şimdilik memnunum canım çok ağrılı bi sistem ama yazında kullanılan tek cihazımız bu dediler bi de 5-6 seansta tamamen bitmiş olur dediler bakalım

Çıkmıyodu canım o yüzden gitmedim. Hmm ya onu doktorla görüş sen bi. Olmadı düğünden sonra başlarsın canım:)

hayırlı yolculuklar canım öpüldüün :D

Şimdilik memnunum canım çok ağrılı bi sistem ama yazında kullanılan tek cihazımız bu dediler bi de 5-6 seansta tamamen bitmiş olur dediler bakalım
Hangı cıhazmıs o canım adı ney? Agrısını gectm artk ben ya kurtlym yeter kıl koklerm cok sornlu benım.

Tamam canım cok sagol :)

Hayırlı yolculuklar size o zaman :KK68:

canım senin düğün kına ne zamandı unuttum :KK43:
evimiz istanbulda olacağı için düğünden sonra otel de kalacaz o yüzden otellere de bakıyorum
otel seyhan çok pahalı.
otel garden business var 4 yıldızlı bayağı beğendim onu gelinbaşı yapıyor kokteyl düğün cips pasta içecek fln, balayı odası ve ikramları 4bin dediler(bunun internetten yorumları da güzel en çok aklıma yatan bu, çünkü ayrıca otel e para vermeyecez nişanlım herşeyi kendi yapacak ailesinin durumu pek yok )
Atasev kır mekanı kişi başı 50tl
yeşim balo salonu 4000 civarı pasta video ve video çekimi var

böyle canım sende baktığın yerleri bana söylermisin ya gezip görmek daha farklı
bide nişanlımın ailesi duygu cafenin karşısındaki düğün salonlarına bakmaya gidecekler bu ay

cnm benim kınam Adana'da olacak,düğün erkek tarafının memleketinde olacak ama salonda yapıcaz tabi bizde kınayı,gelinlik fln giyicem.kına-düğün arası bişi olacak.otel Garden business çok iyi fiyat vermiş şok oldum hatta.bence çok iyi bir miktar.benim sözlüm daha dün gece geldi,daha yeni başlıcaz salon bakmaya.ama Atasev cok pahalı.200 kişi olsa 10.000 yapıyor.ben duygu cafenin karsısında ki salonlara bakmayı pek düşünmüyorum,çünkü öyle klasik piyanist şantörlü bi gece istemiyorum.ama orda bile 3000-3500 arası fiyatlar.ben sadece öğretmenevinin salonuna nişan için salon düşünürken bakmıstım.orda bile kır düğünü için 7500 civarı demişti,diğer kapalı salonları da 3500 fln civarıydı galiba ama ben begenmemiştim salonu.eğer Garden business içine sinerse asla kacırma derim :) bende hatta bakıcam kına için mekan bakarken oraya :D

bence de sen al bir iki takım bunlardan azıcık içindeki Zeyna çıksın ortaya :KK53: adam ayıcıklı bi kadın istemez bence yatakta :KK53:

cnm hangi salonlarla görüştün? benimde kına Adana'da oalcak ya,yer kalmıcak die korkuorum :KK43: bizde düğün salonunu ayarlayalım,ona göre kına için tutucaz.sen hangi salonlarla görüştün? ortalama fiyatlar ne kdr?

bencede yaaa,elin yatkınsa bu tarz seylere,sen bi el at bize :KK53:

Nişan geçsin, gitsin inşallah, öyle devam edicem alışverişe, şu an kendime çorap bile almıyorum o derece yani :KK53::KK53: baskın duygularımı çıkarıcam ortaya :KK31::KK31: Kendi kendimin bile farkında olmayabilirim belki :KK57::confused: Karşında ki insan önemli yavru, adam ne giyecek mesela? niye biz hazırlık yapıyoruz ki :KK53::KK53: Röpteşambırıyla karşımızda viski mi yudumlayacak :KK71::KK71::KK71::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

bende iyiym şükürrr iş güçç yoğunlukk saat 5 i beklemece :KK17::KK53:

1 saatcik kalmış az daha sabır :) :)

Hadi hayırlı yolculuklar inşallah hayırlısı olur hakkınızda

Nişan geçsin, gitsin inşallah, öyle devam edicem alışverişe, şu an kendime çorap bile almıyorum o derece yani :KK53::KK53: baskın duygularımı çıkarıcam ortaya :KK31::KK31: Kendi kendimin bile farkında olmayabilirim belki :KK57::confused: Karşında ki insan önemli yavru, adam ne giyecek mesela? niye biz hazırlık yapıyoruz ki :KK53::KK53: Röpteşambırıyla karşımızda viski mi yudumlayacak :KK71::KK71::KK71::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

ayy ağzımda çay vardı onu püskürttüm :KK70::KK70: röpteşambır viski ve karşısında sen:KK70::KK70: Allah seni davul etsin:rolleyes::rolleyes: yıkıldım:KK71::KK71: gözümde canlandı birden o sahne,senin ki geçiyor karşına elinde viski,,gelsene bebişim yamacımaaa,geeel gelll çekinmeee,,korkacak bişi yok sadece gazoz içiçizzz :KK70::KK70:

cnm benim kınam Adana'da olacak,düğün erkek tarafının memleketinde olacak ama salonda yapıcaz tabi bizde kınayı,gelinlik fln giyicem.kına-düğün arası bişi olacak.otel Garden business çok iyi fiyat vermiş şok oldum hatta.bence çok iyi bir miktar.benim sözlüm daha dün gece geldi,daha yeni başlıcaz salon bakmaya.ama Atasev cok pahalı.200 kişi olsa 10.000 yapıyor.ben duygu cafenin karsısında ki salonlara bakmayı pek düşünmüyorum,çünkü öyle klasik piyanist şantörlü bi gece istemiyorum.ama orda bile 3000-3500 arası fiyatlar.ben sadece öğretmenevinin salonuna nişan için salon düşünürken bakmıstım.orda bile kır düğünü için 7500 civarı demişti,diğer kapalı salonları da 3500 fln civarıydı galiba ama ben begenmemiştim salonu.eğer Garden business içine sinerse asla kacırma derim :) bende hatta bakıcam kına için mekan bakarken oraya :D

Bende dedım bunlar Eskişehirde yok ne dıyo bu kız :D Ortasndan baslamısım okumaya hey Alllahımm :D

ayy ağzımda çay vardı onu püskürttüm :KK70::KK70: röpteşambır viski ve karşısında sen:KK70::KK70: Allah seni davul etsin:rolleyes::rolleyes: yıkıldım:KK71::KK71: gözümde canlandı birden o sahne,senin ki geçiyor karşına elinde viski,,gelsene bebişim yamacımaaa,geeel gelll çekinmeee,,korkacak bişi yok sadece gazoz içiçizzz :KK70::KK70:

vallahi sesli güldüm :KK53::KK53::KK53::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Ay koptummmm :KK76::KK76::KK76::KK73::KK73::KK73::KK73::-):-):KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::KK72:
Canım erkekler içinde özel boxerlar var onlardan alsın erkek tarafıda :KK70::KK70::KK70:

Hhheheheheehehe:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:İlaç atar sonradaaaa :D :D

Back
X