- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Bulunur canım o zamanKiralik bakicam kuzu İNŞALLAH bi sure sonra ev alabilicez ama ilk basta kiralikkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulunur canım o zamanKiralik bakicam kuzu İNŞALLAH bi sure sonra ev alabilicez ama ilk basta kiralikkk
Uygun bişey bulursak krediye giricez de bakalım uygun bişey yok henüz canmSiz kuzum
Uygun bişey bulursak krediye giricez de bakalım uygun bişey yok henüz canm
Tamam yüklüyorum :)) Baharatlık hediyeydi sadece rengini değiştim diğerlerinide takım yaptımm
Nişanlım askerden normalde 5 mayıs da gelecekti ben ona göre hesaplıyordum daha 3 haneli sayılardaydık ama 18 Nisan da bitiyormuş kullanmadığı izinlerden dolayı ve saat on ikiden sonra son 91![]()
Gunaydin melekler![]()
Gunaydiiiiinnnn
Enerjik bi gun olsun![]()
Günaydın hatunlar, maşallah hızınıza yetişene aşk olsunNe çok konuşmuşsunuz yahu
![]()
Günaydınn kızçelerrr![]()
günaydın buarada gelin hanımlar :) dünküleri okuyum birşey kaçımıyım dedim ama baya uzun sürdü :)
Aynen canımm inşallah bakalımEvlerde ates pahasi kuzumhayrlsyla bulursunuz INŞALLAH
Teşekkür ederim canmmCanım hoş beğendimAltına aynı tonlarda bir ayakkabı olabilir :)
Çok güzeller canım güle güle kullan
Gözün aydın hayırlısıyla gelir inşallah :)
Günaydııınnn :)
Günaydıın inşallahh :) :)
Günaydın canımmmmm evet bende oku oku ancak gelebildim son sayfaya :)
Günaydın canııımm :)
Günaydın canıım :)
Günaydın canım benim Gölbaşı Harita Genel Komutanlığındaydı canım :) nasılsın ?
Kızlarr herkese günaydııın güzel bir haftasonu diliyorum hepinizeee![]()
![]()
![]()
![]()
kızlar istanbuldaki evlilik dünyası fuarına giden yada gidecek olan varmı :)
ben yarın gidicem kısmet olursada heyecan yapıyorum acaba işimize yarar bişi varmı falan diye :)
Evet kuzu. Simdi ankaranin en iyi dugun hikayesi yapan firmalardan birinde calismaya basladim braz kendimi gelistirirsem super olcak isteÇok zevkli olucaktır bir o kadar da zahmetli ama ankaradamıydın sen canm
Gunaydin canim benimm. Ben iyiym sen nasilsinCanım hoş beğendimAltına aynı tonlarda bir ayakkabı olabilir :)
Çok güzeller canım güle güle kullan
Gözün aydın hayırlısıyla gelir inşallah :)
Günaydııınnn :)
Günaydıın inşallahh :) :)
Günaydın canımmmmm evet bende oku oku ancak gelebildim son sayfaya :)
Günaydın canııımm :)
Günaydın canıım :)
Günaydın canım benim Gölbaşı Harita Genel Komutanlığındaydı canım :) nasılsın ?
Kızlarr herkese günaydııın güzel bir haftasonu diliyorum hepinizeee![]()
![]()
![]()
![]()
Evet kuzu. Simdi ankaranin en iyi dugun hikayesi yapan firmalardan birinde calismaya basladim braz kendimi gelistirirsem super olcak iste
Gunaydin canim benimm. Ben iyiym sen nasilsin
ben yarın gidicem kısmet olursada heyecan yapıyorum acaba işimize yarar bişi varmı falan diye :)
Hadiii inşallahh çok heycanlı bi iş gibi yaparsın canımm senEvet kuzu. Simdi ankaranin en iyi dugun hikayesi yapan firmalardan birinde calismaya basladim braz kendimi gelistirirsem super olcak iste
Gunaydın guzeller
Nasılsın kuzum ne var ne yokkGünaydın canıımm :)
Nasılsın kuzum ne var ne yokk
Evet kuzu. Simdi ankaranin en iyi dugun hikayesi yapan firmalardan birinde calismaya basladim braz kendimi gelistirirsem super olcak iste