- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Canım düğünün provası hep tecrübe bunlarYa kizlar bi sözde bu kadar yogunluk yasiyorsam nikahta falan napicam ben. 3gundur perisan oldum. Bu saatte gelebildim kuafore boyami yaptirmaya
Herseyi planladim bide yahu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım düğünün provası hep tecrübe bunlarYa kizlar bi sözde bu kadar yogunluk yasiyorsam nikahta falan napicam ben. 3gundur perisan oldum. Bu saatte gelebildim kuafore boyami yaptirmaya
Allah kolaylık versin canım, ben bile ortada bişi yokken düşünüp stres oluyorum.Ya kizlar bi sözde bu kadar yogunluk yasiyorsam nikahta falan napicam ben. 3gundur perisan oldum. Bu saatte gelebildim kuafore boyami yaptirmaya
Hoşgeldin canım, iyiyiz sen nasılsın?İyi aksamlar hatunlar nasılsıniz
İyim canm bende cook sukurHoşgeldin canım, iyiyiz sen nasılsın?
Cok guzelmis canım güle güle kullan
Sağol canımCok guzelmis canım güle güle kullan
Güle güle kullan canımmm cok güzell
İyidir canm sen nasılsınİyi aksamlar hatunlar nasılsıniz
Saolun kızlar hepimiz için hayırlı olsun... ya birşey sorucam tarihi yakın olanlar iyi bilir... gelinlik için ne zaman sizce alışverişe çıkmalıyım.. açıkcası ben diktirme yada mağazadan alma konusunda kararsızm çünkü hiç bir model yok kafamdabilemedim yani...
valla biz fotoğrafçıyı 2/3 ay önce ayarladık...baya erken oldu ama
geçtiğimiz senenin fiytlarından faydalanalım dedk vs...
dış çekim ve hikaye olcak bizimde inşallah![]()
İyiyiz sen nasılsıınnİyi aksamlar hatunlar nasılsıniz
Çok güzelmiş canım güle güle kullaann
Vallaha ağzımdan aldın ya herkesler nerde :)Bugün konu pek bir sessiz, nerdesiniz kızçeler?
Iyim cok sukur canım ne var ne yokİyiyiz sen nasılsıınn
Çok güzelmiş canım güle güle kullaann
Vallaha ağzımdan aldın ya herkesler nerde :)
Iyim cok sukur canım ne var ne yok
Bilirim o stresi kuzjmNe olsun vallaha ya stres den öüyorum, internette çekmior![]()
Fotoğrafçılarımız süperdi onlar yakalmışlar pozu :)
mesaj attım cevap gelince yazarım, birde nerde asker, er mi?