- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde vermem gereken 3-5 kilom var birlikte veririz sen takma kafana.stresten son hafta zaten bişe yiyemicez:)) bana nişanda öyle olmustu tecrübeyle sabit..ama zamanımız ideal yani bide bol su içtik mi tamamdırGerçekten motive edin beni ağlarım valla yoksa![]()
Teşekkür ederim kuzucum cevabın için.. Evet gelinlikçiler hediye ediyor ben o konuyu ayrıntılı konuşmadım benimki de edecek ama en kötü bindallılardan var kadında sanırımTatlim Günaydın
bende diyet listlerine bakiyordum
Ilk babasta benim.kinam ayri sehirlede olcagmz içn kucuk dugun gibi olcak 180.kisilik kina ama dugun konseptli bi salon tuttuk 2milyar süslü puslu güzel bi yer cok sukue memnunum ben kinamda ilk 2 saat gelinlik sonrada bindallimo gycem INŞALLAH bizim plan bu erkek kiz karisik yani anlicagn benimki dugun gibi olcak ayri sehrlerden dolayi
bindalimi da gelinligimde almadim ama ben bazı gelinlikciler hediye edio die duydum belkde yanılıyorummm
bana sormadin ama cevap verym.dedim kuzum
Bi doktor sigortadı mı ne varmış bi rehber için ekstra ücret ödüyormuşsun falan bilmiyorum canım sen araştır hatta gidenlere sor onlar daha iyi bilir yanlış bişeyde söylemek istemiyorumcanım ekstra pek masraf çıkıcağını sanmıyorum ben.ekstra geziler var zaten.daha fazla ne masraf çıkabilirki![]()
Hahahahaa en ince ayrıntısına kadar sorarımKızlaaar hepinize günaydınlar nasılsınız bakalımmm :)
:) Soruların süperr kuzum devamını bekliyoruzz :)
Benimde aynen senin gibi ama henüz salonlar tutulmadıı canım
Orda olsam ben de giderdimm yaa nasıldıııı
Ben @math27 in düğününe gidecem bilmem anlatabildim miii
İki şafak sayan bi tek biziz sanrm tam kader arkadaşı olduk :)
Canım 1000 tlye halletmişsin kınanı süpersinKuzum günaydın:) organizasyon firmasıyla anlaşmadım:) çünkü aile arasında olacak:) salonu tutarkende hem fiyatına hemde orkestrasına dikkat ettim orkestrası çok güzel:) zaten minik bi yer :) süslemesini biz yapacaz:)) kına malzemesini ben almıştım:)
Canım 500lira bindallımı aldım 400 lira da mekan 100lira kına malzemesi tuttu şimdilik:) abiye giymicem gerek duymadım:))
canım bunları sen mi hazırladın
Gecmis olsun tatlim kolunuda kendinide yorma
nisaninda hayrli olsun nisandan sonra sppra devam edrrsn![]()
Gençler merhabaaaa gelinlikçimle anlaştıııııımmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Evetsabunlari yaptirdim ama tulle ben sardim. Kolonyalari da aldim siselere doldurdum ciceklerle iplerle susledim iste. Stickerlari @tubbb yapti
kutulari demonte aldim yaptim sonuc bu oldu iste. Kendin icin ugrasmak guzelmis
Sagol canimccimmmm
Hayirli olsumnasil olucak ne kadara anlastin ümraniyede mi?
Özledik tabi kuzuu.Bugun kardesimin sinavina çalıştırdim giremedim burayaaaa sizleriii ozledimmm
beni ozlediniz mi kizlar
nssilsiniz
Cok gecmis olsun kuzummm. Dogrudur stressten olur sıkma canını birdr hastalik donemlerinde olir benim cok bulanirKızlar cok feci rahatszlandm ben tum gun mide bulantım vardı bi de ağryordu akşam istifar ettim stresten sanrm![]()
Rabbim hayırlı eylesin canımm benimmmm muhabbet versin aranizaa ahiretlik es olun insaAllahhKızlaaaaarrrrr yarın resmiyette evleniiiiyoooooooruuuuuuuuummmmmmmmyarın nikahım vaaarrrr
![]()
Canım çok uyguna anlaştım çok şükür 1600 tlEvetsabunlari yaptirdim ama tulle ben sardim. Kolonyalari da aldim siselere doldurdum ciceklerle iplerle susledim iste. Stickerlari @tubbb yapti
kutulari demonte aldim yaptim sonuc bu oldu iste. Kendin icin ugrasmak guzelmis
Sagol canimccimmmm
Hayirli olsumnasil olucak ne kadara anlastin ümraniyede mi?
Cok gecmis olsun kuzummm. Dogrudur stressten olur sıkma canını birdr hastalik donemlerinde olir benim cok bulanir
Teşekkür ederim kuzucum cevabın için.. Evet gelinlikçiler hediye ediyor ben o konuyu ayrıntılı konuşmadım benimki de edecek ama en kötü bindallılardan var kadında sanırımneyse önemli değil yani mekan ücretleri ortalama 2000 civarında mı diyorsun sen? Bunun içinde ne oluyor? Mekan+ yemek olur yani kurabiye tabağı falan müzik ve kamera olur mu?
Bunlarda benim söz hatıralarım..içlerinde çikolata ve badem vardıKendim yaptım herseyini ayrı ayrı alıp..ah kızlar zamanım olsa neler yaparm neler..sizede yaparım hem:) o kadar seviyorum böyle şeylerle ugrasmayı...
Kızlar cok feci rahatszlandm ben tum gun mide bulantım vardı bi de ağryordu akşam istifar ettim stresten sanrm![]()
Canım çok uyguna anlaştım çok şükür 1600 tlresim atarım canım