2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gerçekten motive edin beni ağlarım valla yoksa :KK61::KK45:
Benimde vermem gereken 3-5 kilom var birlikte veririz sen takma kafana.stresten son hafta zaten bişe yiyemicez:)) bana nişanda öyle olmustu tecrübeyle sabit..ama zamanımız ideal yani bide bol su içtik mi tamamdır

Tatlim Günaydın :KK66:

bende diyet listlerine bakiyordum :KK66:

Ilk babasta benim.kinam ayri sehirlede olcagmz içn kucuk dugun gibi olcak 180.kisilik kina ama dugun konseptli bi salon tuttuk 2milyar süslü puslu güzel bi yer cok sukue memnunum ben kinamda ilk 2 saat gelinlik sonrada bindallimo gycem INŞALLAH bizim plan bu erkek kiz karisik yani anlicagn benimki dugun gibi olcak ayri sehrlerden dolayi

bindalimi da gelinligimde almadim ama ben bazı gelinlikciler hediye edio die duydum belkde yanılıyorummm:KK66:

bana sormadin ama cevap verym.dedim kuzum
Teşekkür ederim kuzucum cevabın için.. Evet gelinlikçiler hediye ediyor ben o konuyu ayrıntılı konuşmadım benimki de edecek ama en kötü bindallılardan var kadında sanırım :KK43: neyse önemli değil yani mekan ücretleri ortalama 2000 civarında mı diyorsun sen? Bunun içinde ne oluyor? Mekan+ yemek olur yani kurabiye tabağı falan müzik ve kamera olur mu?

canım ekstra pek masraf çıkıcağını sanmıyorum ben.ekstra geziler var zaten.daha fazla ne masraf çıkabilirki :KK64:
Bi doktor sigortadı mı ne varmış bi rehber için ekstra ücret ödüyormuşsun falan bilmiyorum canım sen araştır hatta gidenlere sor onlar daha iyi bilir yanlış bişeyde söylemek istemiyorum Hoppa

Kızlaaar hepinize günaydınlar nasılsınız bakalımmm :)

:) Soruların süperr kuzum devamını bekliyoruzz :)

Benimde aynen senin gibi ama henüz salonlar tutulmadıı canım :KK43:

Orda olsam ben de giderdimm yaa nasıldıııı

Ben @math27 in düğününe gidecem bilmem anlatabildim miii :D

İki şafak sayan bi tek biziz sanrm tam kader arkadaşı olduk :)
Hahahahaa en ince ayrıntısına kadar sorarım :KK70:

Kuzum günaydın:) organizasyon firmasıyla anlaşmadım:) çünkü aile arasında olacak:) salonu tutarkende hem fiyatına hemde orkestrasına dikkat ettim orkestrası çok güzel:) zaten minik bi yer :) süslemesini biz yapacaz:)) kına malzemesini ben almıştım:)
Canım 500lira bindallımı aldım 400 lira da mekan 100lira kına malzemesi tuttu şimdilik:) abiye giymicem gerek duymadım:))
Canım 1000 tlye halletmişsin kınanı süpersin :cool: peki kamera var mı?

canım bunları sen mi hazırladın

Evet:KK49: sabunlari yaptirdim ama tulle ben sardim. Kolonyalari da aldim siselere doldurdum ciceklerle iplerle susledim iste. Stickerlari @tubbb yapti:KK19: kutulari demonte aldim yaptim sonuc bu oldu iste. Kendin icin ugrasmak guzelmis:KK69:

Gecmis olsun tatlim kolunuda kendinide yorma

nisaninda hayrli olsun nisandan sonra sppra devam edrrsn :KK66:

Sagol canimccimmmm:KK60:

Gençler merhabaaaa gelinlikçimle anlaştıııııımmmmmmmmmmmmmmmmm :KK73::KK73::KK73:

Hayirli olsum:KK73: nasil olucak ne kadara anlastin ümraniyede mi?

Bunlarda benim söz hatıralarım..içlerinde çikolata ve badem vardı☺️ Kendim yaptım herseyini ayrı ayrı alıp..ah kızlar zamanım olsa neler yaparm neler..sizede yaparım hem:) o kadar seviyorum böyle şeylerle ugrasmayı...

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 61
Evet:KK49: sabunlari yaptirdim ama tulle ben sardim. Kolonyalari da aldim siselere doldurdum ciceklerle iplerle susledim iste. Stickerlari @tubbb yapti:KK19: kutulari demonte aldim yaptim sonuc bu oldu iste. Kendin icin ugrasmak guzelmis:KK69:

bayıldım canım.bende istiyorum böyle :(

Kızlar cok feci rahatszlandm ben tum gun mide bulantım vardı bi de ağryordu akşam istifar ettim stresten sanrm :(

Kızlar cok feci rahatszlandm ben tum gun mide bulantım vardı bi de ağryordu akşam istifar ettim stresten sanrm :KK43:
Cok gecmis olsun kuzummm. Dogrudur stressten olur sıkma canını birdr hastalik donemlerinde olir benim cok bulanir

Canım çok uyguna anlaştım çok şükür 1600 tl :D resim atarım canım

Teşekkür ederim kuzucum cevabın için.. Evet gelinlikçiler hediye ediyor ben o konuyu ayrıntılı konuşmadım benimki de edecek ama en kötü bindallılardan var kadında sanırım :KK43: neyse önemli değil yani mekan ücretleri ortalama 2000 civarında mı diyorsun sen? Bunun içinde ne oluyor? Mekan+ yemek olur yani kurabiye tabağı falan müzik ve kamera olur mu?

Muzik kamerada icinde benimkinin tatlim ;) rica ederim kuzucum

hediye olanlar cok ii olmayablr kuzum bedava oldugu icn ;)

Bunlarda benim söz hatıralarım..içlerinde çikolata ve badem vardı☺️ Kendim yaptım herseyini ayrı ayrı alıp..ah kızlar zamanım olsa neler yaparm neler..sizede yaparım hem:) o kadar seviyorum böyle şeylerle ugrasmayı...

Bademe cikilotaya baylrmm yeteneklisin cok guzel olmusss ellerine saglik ;) bende isiyorum :KK54:

Back
X