2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Akşama atarım kuzu inşallah:)

Merakla bekliyoruz :)

Kızlar bana fikir verin, benim 30 ocak isteme,31 ocak nişan olucak ya kısmetse..30 ocak yani cuma günü yarım gün izin istesem mi? Cumartesi mecbur izin alıcam..

Canııım iste tabii biliyorum sizinkiiler biraz sıkı bu konuda ama ard arda 2 gün yorulucaksında gitme dicem hatta ama imkansız dimi :( İnşallah izin verirler yarım gün de olsa

Merakla bekliyoruz :)

Canııım iste tabii biliyorum sizinkiiler biraz sıkı bu konuda ama ard arda 2 gün yorulucaksında gitme dicem hatta ama imkansız dimi :KK43: İnşallah izin verirler yarım gün de olsa

Ayyy yavru zaten deliriyorum, sıkıntı, stres hep bu işyerinin yüzünden..

canım bence tam gün izinli olmaya bak. İşyeri hekimiyle konuşsan belki rapor yazar sana

Canım işyeri hekimide bize bağlı :) Ben kısım şefine söylicem, en sonra gidip Proje Müdürüne söylicem :) Nasıl fikir? İzin formunu, ilk kısım şefi, sonra proje müdürü onaylıyor çünkü ?

Kızlar bişey sorucam size önemli ağzınızın tadını kaçıırmakta istemiyorum ama benim annemin dayısı baya rahatsız yoğun bakımda şu an kana ihtiyacı var aranızda istanbulda oturan ve kanı B rh negatif olan var mıdır ya baya acil yada tanıdığınız falan???
canım yok malesef ya çok geçmiş olsun

Back
X